Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Aυτη ανηκει στην κατηγορια των οπλοπολυβολων Προεδρε!Αλλη ρατσα..
Η Μαριλου ειναι πιπινι...η οποια αν γαμιεται και καλα(ψιλοαμφιβαλλω γιατι ειναι πολυ φρεσκια στο πουτανιλικι)θα κλεισει πολλα σπιτια!
Υ.Γ Για αυτο δεν εχω παει ακομα μαζι της να πω την αμαρτια μου..σκεφτομαι το σπιτι μου! :cheesy:
τα δικα μας γιατι δεν τα σκεφτεσαι? :s&m_2: :2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Απο την σημερινή τσαρκα θα σταθω μονο σε δυο κοπελες που ειχα ακουσει αρκετα, αλλα δεν ειχε τυχει να τις δω μεχρι σημερα.

Μαριλου και Τζενη στο Βριλησσου 3Α.
Πολυ ομορφες κοπελες, με εντυπωσιασαν και συντομα θα τιμηθον αμφοτερες.
Τζενη : Εντυπωσιακη ξανθια με μακρυα σπαστα μαλλιά, αψογγη περιφερεια.
Μαριλού : Πιπινακι με ισια καστανα μαλλια μεχρι τους ώμους, ενας συνδιασμος baby με Kinky face.
Ωραιο κορμακι, ιδανικη για τους πιπινολατρες.

Εντυπωσιαστηκα με αμφοτερες.
Εχε χαρη που ειχα τιμησει λιγο πριν την Τζοβάνα στο γειτονικό 36.......
τζοβανα...ωραιο κορμι,φατσα γκμοχ. κατα piatsas "Αυτο το κοριτσι...η Τζοβανα..πρεπει να εχει master Ευλυγισιας!" οφειλεται στο μπαλετο ;),οντως εκπληκτικη ελαστικοτητα !!!!! ειχε τιμηθει οταν ξεκιναγε πριν καιρο...μου εκανε απιστευτα πραγματα μεσα :o τοσα πολλα ωστε να με κανουν να "φοβηθω" να ανεβασω κριτικη. εξαιρετικη περιπτωση η κοπελα  :rockon:

διακοψαμε διπλωματικες επαφες, γιατι τις 2 τελευταιες φορες πρεπει να ειχε βουτηξει σε πισινα με σκορδαλια :grin:

υ.γ. συλβια απο πειραιως 193 κλπ. αρκετα αδυνατισμενη,αν και αδυνατη ηταν παντα,τιμηθηκε προσφατα, παντα πολυ ομορφη και καλη μεσα :thumbsup:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
υ.γ. συλβια απο πειραιως 193 κλπ. αρκετα αδυνατισμενη,αν και αδυνατη ηταν παντα,τιμηθηκε προσφατα, παντα πολυ ομορφη και καλη μεσα :thumbsup:

ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ

Πριν να αδυνατίσει
άντεχε στο γαμήσι ;
Στα τέσσερα γαμάς
ή κόκαλα μετράς ;

Θέλω αφράτο κώλο
όταν τον βάζω όλο
να έχει αποσβέσεις
να παίρνει ωραίες θέσεις !

Ν΄ αντέχει κραδασμούς,
να είν΄ απ τους σφιχτούς
να κάνει, πλάπα-πλάπα
να ρίχνω, καμιά μάπα !

Για βόηθα ρε παιδί,...είναι μέσα στις προδιαγραφές μου, η Σύλβια (να γλυτώσω κάμποση βερτζίνα) :grin:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Χτεσινή βόλτα απο τα στούντιο που διάφορους λόγους έχω παραλείψει τελευταία, μαζί με τον dimit31!
Απογευματινή βάρδια μετά της 20:00.

Κασσάνδρας:

3
Κάτω: Λάουρα, η γνωστή όμορφη μελαχρινή του ομίλου με το μεγάλο στήθος.

Πάνω: Αλεξάνδρα. Μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά. Έκφυλο πρόσωπο που δεν είχα παρατηρήσει στο παρελθόν. Δεν θυμάμαι να την είχα ξαναδεί με το νεο στήθος. Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα απο την παρουσία της. Φαίνετε να έχει περισσότερο αυτοπεποίθηση τώρα.

4
Αριστερά: Αλίνα. Μελαχρινή με πιασμένα μαλλιά, αδύνατη με κανονικό σώμα και μεγάλο στήθος για τον σωματότυπό της!

Δεξιά: Νίνα και Μαριλένα. Η νίνα είναι καστανή, αδύνατη με μεγάλο στήθος ενισχυμένο. Ωραία παρουσία. Η Μαριλένα είναι καστανόξανθη, με θηλυκό σώμα, μεγαλούτσικο στήθος φυσικό και μεγάλη περιφέρεια.

Πάνω: Αννα. Μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά. Κανονικού αναστήματος. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Στήθος κανονικό για το σώμα της. Κοινώς, πιπίνι. Απο της πιο ωραίες παρουσίες της βραδιάς. Όσες φορές την έχω δεί είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη!

6:
Λολίτα. Ξανθιά με σχετικά μακριά μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος. Εμφανίστηκε topless.

Σπύρου πάτση:
50: Ολγα. Ρωσσίδα. Ξανθιά με καρέ μαλλιά, προ-μιλφ, αδύνατη, κανονικού αναστήματος. Γνωστή απο την φυλής-φωκαίας που προφανώς πήρε "προαγωγή". Εαν θυμάμαι σωστά εκεί εμφανίζονταν ως τάνια! Την έχω δει στο φυλής 71 υπόγειο, φωκαίας 17, 22 κάτω, 22 πάνω αριστερά κτλ κτλ.

27: Ζλάτα και Ζακλίν(?). Η ζλάτα είναι η γνωστή ξανθιά μιλφ γνωστή απο πολλά στούντιο. Ψηλή με κανονικό στήθος, ενισχυμένο, αδύνατη, ωραίο σώμα για την ηλικία της. Η ζακλίν είναι πιο μικρή σε ηλικία, καστανή με μακριά μαλλιά, αδύνατη, κανονικό στήθος. Χαριτωμένη στο σαλόνι.

Ιεροφαντών 9: Ιζαμπέλα και Πάολα. Η ιζαμπέλα είναι ξανθιά με μακριά μαλλιά. Αδύνατη με κανονικό στήθος και ωραία περιφέρεια. Μαζί η Πάολα, μελαχρινή, αδύνατη με κανονικό στήθος και ανάλογη περιφέρεια του σωματότυπού της. Εαν θυμάμαι καλά η πάολα κάνει πρωκτικό. Καμια δεν κάνει ελεύθερο στοματικό.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Αμαρυλλίς και Μαριλού. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Ξανθιές, αδύνατες με ωραίο σώμα, μικρό προς κανονικό στήθος. Ομολογώ οτι δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου, για να το θέσω ευγενικά και όχι ακριβώς όπως το σκέφτομαι. Γούστα είναι αυτά βέβαια!

Ευνειδών 5: Μπέλα μαζί με μια άλλη. Η μπέλα είναι καστανόξανθη, μετρίου αναστήματος, θηλυκό σώμα με μερικά κιλάκια παραπάνω. Μεγάλο στήθος. Η άλλη κοπέλα της οποίας το όνομα μου διαφεύγει τελείως ήταν μελαχρινή, αδύνατη, μετρίου αναστήματος, μικρό στήθος. Προγράμματα απο 20 ευρώ. Αδιάφορες και οι δυο.

Κων/λεος 92Α: Αμάντα. Η γνωστή σε όλους Αμάντα. Με το χαμόγελο όπως πάντα. Έδωσε μια διαφορετική νότα στην βόλτα αυτή με τον τρόπο της!

Αυτά τα ολίγα και για χτές!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Μαριλου ειναι πιπινι...η οποια αν γαμιεται και καλα(ψιλοαμφιβαλλω γιατι ειναι πολυ φρεσκια στο πουτανιλικι)θα κλεισει πολλα σπιτια!
Υ.Γ Για αυτο δεν εχω παει ακομα μαζι της να πω την αμαρτια μου..σκεφτομαι το σπιτι μου! :cheesy:

Καταλαβα. :2funny:

Σε εμενα ετυχε ο κληρος να κανω τον κασκαντερ.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Τσατσά με ενημέρωσε οτι στο Κεφαλληνίας 65 ξεκινάει πάλι η Αλίνα. Για όσους την θυμούνται απο Αχαρνών 106 και Κεφαλληνίας 75 πριν 2 περίπου χρόνια.

Το Κεφαλληνίας 65 τι σκατά είναι ;

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Τσατσά με ενημέρωσε οτι στο Κεφαλληνίας 65 ξεκινάει πάλι η Αλίνα. Για όσους την θυμούνται απο Αχαρνών 106 και Κεφαλληνίας 75 πριν 2 περίπου χρόνια.

Στο 65 δεν είχε τίποτα.

Αλίνα ή Ελενα σου είπε?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Κωλομπαρο..www.bourdela.com/forum/index.php?topic=131826.msg3143440#msg3143440]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=131826.msg3143440#msg3143440[/url]

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 22/11  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αμιρα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - Μαριλενα/Νεα αφιξη - www.kassandras4-kato.com/maria-psili]Μαρια Ψηλη[/url]/Ρωξανη (καινουρια)
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ιρενα - Νταιανα - Καρολινα/Σονια
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): Αλινα - www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Ιζαμπελα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - Σουεντη -  www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/paola]Παολα/Ανιτα/Σοφια[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια/Ελλη/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Ελλη[/URL]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url]

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Περιήγηση χτες σε δυο στούντιο-ρδέλλα,
στο Ευνειδών όπου δούλευε η Έλενα, όχι η ξανθιά ρωσίδα από Κων/πόλεως 166 αλλά μια ζουμπουρλούδικη καστανόξανθη. Πρόγραμμα 20 ευρώ απλό, 40 ευρώ μασαζ, ακάποτο, 69.

Αχαρνών 85 όπου τα πρωινά έχει μια πετιτ ξανθια ρωσιδούλα με ζαρτιέρες το βράδυ ήταν η Άντζελα, μελαχρινό χυμώδες με ζαρτιέρες και high heels. Προστυχόφατσα γενικώς. Το πρόγραμμα ξεκινάει από 20 ευρώ και φτάνει 40 για παιχνίδι με 'ηδονητή' όπως είπε η τσατσά, 69, σεξ σόου και ισπανική. Καλή περίπτωση ο χώρος και με συμφέρουσε τιμές.

Αχαρνών 106 η Κορίνα από Κεφαληνίας 75, μελαχρινό με μεγάλη περιφέρεια. Τιμή 30 ευρώ απλό, 50 για σεξ σόου ή μασαζ ή 69 και.... 80 για ελεύθερο στοματικό!!!

Κεφαληνίας 75 η Κατερίνα πολύ γλυκό χαμόγελο, ωραίο σώμα, ζαρτιέρες και τακούνια. Καλή περίπτωση.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ

Πριν να αδυνατίσει
άντεχε στο γαμήσι ;
Στα τέσσερα γαμάς
ή κόκαλα μετράς ;

Θέλω αφράτο κώλο
όταν τον βάζω όλο
να έχει αποσβέσεις
να παίρνει ωραίες θέσεις !

Ν΄ αντέχει κραδασμούς,
να είν΄ απ τους σφιχτούς
να κάνει, πλάπα-πλάπα
να ρίχνω, καμιά μάπα
!

Για βόηθα ρε παιδί,...είναι μέσα στις προδιαγραφές μου, η Σύλβια (να γλυτώσω κάμποση βερτζίνα) :grin:
καπου αντιφασκεις(?) και με μπερδεψες :grin: αφρατος αλλα απο την αλλη σφιχτος :think:

η συλβια ειναι μοντελε τα'ι'π,το εχει μικρο και σφιχτο και δεν αφηνει πολλες μπατσες(μου τραβηξε το χερι με ομορφο ευγενικο τροπο οταν δυναμωσα..). επειδη ειδα οτι πηρες λαουρα τσεχα απο μελαντιας,συγκριτικα η λαουρα εχει πιο ομορφο και αφρατο πατουρι και δε λεει πολλα μα μου στο σφυροκοπημα.θεωρω ομως πως η συλβια ειναι πολυ καλυτερη σε ολα τα υπολοιπα,στροφαρει κοντα στα κοκκινα ,ενω η λαουρα δε φευγει απο το ρελαντι :grin:

τωρα μια που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η ευα η μελαχροινη βουλγαρα απο πιπινου118 και τωρα τελευταια βλεπω ειναι στο καινουριο στουντιο 12.σαν εμφανιση στο σαλονι εχει τα πιασιματακια της,αρκετοι ελληνες την βλεπουν νορμαλ,εγω παχουλουλα,στο κρεβατι ομως κερδιζει(δεν ξενερωνεις οταν γδυνεται),πολυ καλη ελαστικοτητα + στησιματα + αφρατη κωλαρα ονειρο + :s&m_1: + + +... ;)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Περιήγηση χτες σε δυο στούντιο-ρδέλλα,

Αχαρνών 106 η Κορίνα από Κεφαληνίας 75, μελαχρινό με μεγάλη περιφέρεια. Τιμή 30 ευρώ απλό, 50 για σεξ σόου ή μασαζ ή 69 και.... 80 για ελεύθερο στοματικό!!!

Έχουν ξεφύγει στο 106 όσον αφορά τις τιμές. Μακράν οι πιο απαράδεκτοι. Έπρεπε να ακολουθήσουνε το παράδειγμα του 85.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
:sunglasses:Aπο άυριο κοντά σας η Μελίσσα απο Ουγγαρία  :cum: :cum: :cum:

Συνημμένα

• melissa1.jpg
    melissa1.jpg
    101,5 KB · Εμφανίσεις: 52

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.513
Πόντοι
506
23/11 Προι 10.00-17.00 στο Βριλησσου 42  :-*  Βικτωρια + Αντζελα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• Victoria kanapes 7.jpg
    Victoria kanapes 7.jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 43

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η συλβια ειναι μοντελε τα'ι'π,το εχει μικρο και σφιχτο και δεν αφηνει πολλες μπατσες(μου τραβηξε το χερι με ομορφο ευγενικο τροπο οταν δυναμωσα..). επειδη ειδα οτι πηρες λαουρα τσεχα απο μελαντιας,συγκριτικα η λαουρα εχει πιο ομορφο και αφρατο πατουρι και δε λεει πολλα μα μου στο σφυροκοπημα.θεωρω ομως πως η συλβια ειναι πολυ καλυτερη σε ολα τα υπολοιπα,στροφαρει κοντα στα κοκκινα ,ενω η λαουρα δε φευγει απο το ρελαντι :grin:

αν θεωρείς ότι η σύλβια στροφάρει κοντά στα κόκκινα(προφανώς εννοώντας πί-ες-ί) νόμίζω ότι πρέπει να πάς σε συγκεκριμένες ..άλλες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom