Χτεσινή βόλτα απο τα στούντιο που διάφορους λόγους έχω παραλείψει τελευταία, μαζί με τον dimit31!
Απογευματινή βάρδια μετά της 20:00.
Κασσάνδρας:
3
Κάτω: Λάουρα, η γνωστή όμορφη μελαχρινή του ομίλου με το μεγάλο στήθος.
Πάνω: Αλεξάνδρα. Μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά. Έκφυλο πρόσωπο που δεν είχα παρατηρήσει στο παρελθόν. Δεν θυμάμαι να την είχα ξαναδεί με το νεο στήθος. Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα απο την παρουσία της. Φαίνετε να έχει περισσότερο αυτοπεποίθηση τώρα.
4
Αριστερά: Αλίνα. Μελαχρινή με πιασμένα μαλλιά, αδύνατη με κανονικό σώμα και μεγάλο στήθος για τον σωματότυπό της!
Δεξιά: Νίνα και Μαριλένα. Η νίνα είναι καστανή, αδύνατη με μεγάλο στήθος ενισχυμένο. Ωραία παρουσία. Η Μαριλένα είναι καστανόξανθη, με θηλυκό σώμα, μεγαλούτσικο στήθος φυσικό και μεγάλη περιφέρεια.
Πάνω: Αννα. Μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά. Κανονικού αναστήματος. Αδύνατη με στεγνό σώμα. Στήθος κανονικό για το σώμα της. Κοινώς, πιπίνι. Απο της πιο ωραίες παρουσίες της βραδιάς. Όσες φορές την έχω δεί είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη!
6:
Λολίτα. Ξανθιά με σχετικά μακριά μαλλιά. Αδύνατη με στεγνό σώμα, μικρό στήθος. Εμφανίστηκε topless.
Σπύρου πάτση:
50: Ολγα. Ρωσσίδα. Ξανθιά με καρέ μαλλιά, προ-μιλφ, αδύνατη, κανονικού αναστήματος. Γνωστή απο την φυλής-φωκαίας που προφανώς πήρε "προαγωγή". Εαν θυμάμαι σωστά εκεί εμφανίζονταν ως τάνια! Την έχω δει στο φυλής 71 υπόγειο, φωκαίας 17, 22 κάτω, 22 πάνω αριστερά κτλ κτλ.
27: Ζλάτα και Ζακλίν(?). Η ζλάτα είναι η γνωστή ξανθιά μιλφ γνωστή απο πολλά στούντιο. Ψηλή με κανονικό στήθος, ενισχυμένο, αδύνατη, ωραίο σώμα για την ηλικία της. Η ζακλίν είναι πιο μικρή σε ηλικία, καστανή με μακριά μαλλιά, αδύνατη, κανονικό στήθος. Χαριτωμένη στο σαλόνι.
Ιεροφαντών 9: Ιζαμπέλα και Πάολα. Η ιζαμπέλα είναι ξανθιά με μακριά μαλλιά. Αδύνατη με κανονικό στήθος και ωραία περιφέρεια. Μαζί η Πάολα, μελαχρινή, αδύνατη με κανονικό στήθος και ανάλογη περιφέρεια του σωματότυπού της. Εαν θυμάμαι καλά η πάολα κάνει πρωκτικό. Καμια δεν κάνει ελεύθερο στοματικό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Αμαρυλλίς και Μαριλού. Έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Ξανθιές, αδύνατες με ωραίο σώμα, μικρό προς κανονικό στήθος. Ομολογώ οτι δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου, για να το θέσω ευγενικά και όχι ακριβώς όπως το σκέφτομαι. Γούστα είναι αυτά βέβαια!
Ευνειδών 5: Μπέλα μαζί με μια άλλη. Η μπέλα είναι καστανόξανθη, μετρίου αναστήματος, θηλυκό σώμα με μερικά κιλάκια παραπάνω. Μεγάλο στήθος. Η άλλη κοπέλα της οποίας το όνομα μου διαφεύγει τελείως ήταν μελαχρινή, αδύνατη, μετρίου αναστήματος, μικρό στήθος. Προγράμματα απο 20 ευρώ. Αδιάφορες και οι δυο.
Κων/λεος 92Α: Αμάντα. Η γνωστή σε όλους Αμάντα. Με το χαμόγελο όπως πάντα. Έδωσε μια διαφορετική νότα στην βόλτα αυτή με τον τρόπο της!
Αυτά τα ολίγα και για χτές!