Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Το θρεντ αυτό αφορά ενημέρωση για τα στουντιο, εντυπωσεις , βαρδιες κτλ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
οτιδηποτε ασχετο και οφ τοπικ διαγραφεται, οπως και πολλά μηνυματα που ακολουθησαν της ακυρης ερωτησεις του φιλου.
Ας με συγχωρεσουν οι φιλοι ενημερωτές Ροκαβλον lithin , που πηρε και αυτους η μπαλλα, αλλά πρεπει αυτο το θρέντ , και καθε θρεντ ενημερωσης να διατηρουνται καθαρά.
Εχουμε ενα κάρο άλλα θρεντ για σπαμάρισμα και  διαφορα θέματα
ευχαριστώ

Επισκέπτης
ναι ροκαβλον
τα μουνια στο στουντιο μου φαινονται σαν ξεχειλωμενα ....
επισης μου την σπανε οι καθρεφτες .....
Ε θα πέφτεις σε περιπτώσεις που βάζουν πολύ κρέμα ρε τύπε.
Επίσης, επειδή στα στούντιο οι κοπέλες είναι πιο επαγγελματίες η όλη συνεύρεση μυρίζει εμπορικότητα καθ' όλη τη διάρκεια. Ίσως αυτό να σε χαλάει και να μην απολαμβάνεις το γαμήσι.
Αν δεν  τη βρίσκεις και σε χαλούν και οι καθρέφτες, κόψε τα στούντιο. Ελάχιστα μπουρδέλα έχουνε καθρέφτες.

monika 12

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]M O N I K A !!![/size]

:tits2: :tits2: :tits2:

[size=15pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 18/11  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλεξια (ρωσιδα) - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα/Μαριλενα[/URL] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα/Λολιτα[/URL]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - Αλεξια (Ρωσιδα)/Μαριανα - Σουεντη/Ρωξανη (καινουρια)
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ρωξανη - Σουεντη - Νεα αφιξη/Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 4(πανω): Αλινα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Ρωξανη[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Ιζαμπελα[/URL]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/madonna]Μαντονα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/madonna]Μαντονα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αμιρα -  www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]

Θησεως 40(κατω): Ανιτα/www.thiseos40.com/paola]Παολα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια/Ελλη/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Ελλη/Εφη[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url]

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 19/11  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]/Σουεντη - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σαρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αμιρα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]/Λολιτα
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - Αλινα/Νεα αφιξη - Ρωξανη (καινουρια)/Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Νεα αφιξη - Σαρα - Νεα αφιξη/Σουεντη
Κασσανδρας 4(πανω): Μαριλενα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/alexia]Αλεξια (Ρωσιδα)[/url] - www.kassandras6.com/irena]Ιρενα/Ρωξανη[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Ιζαμπελα[/URL]

Βριλησου 60(κατω): Αλινα - www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/madonna]Μαντονα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] -  www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]

Θησεως 40(κατω): Ανιτα/www.thiseos40.com/paola]Παολα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια/Ελλη/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Ελλη/Ελενα[/url]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url]

euaeua

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]EVA[/size]

[size=20pt]Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο την σημερινή τσαρκα θα σταθω μονο σε δυο κοπελες που ειχα ακουσει αρκετα, αλλα δεν ειχε τυχει να τις δω μεχρι σημερα.

Μαριλου και Τζενη στο Βριλησσου 3Α.
Πολυ ομορφες κοπελες, με εντυπωσιασαν και συντομα θα τιμηθον αμφοτερες.
Τζενη : Εντυπωσιακη ξανθια με μακρυα σπαστα μαλλιά, αψογγη περιφερεια.
Μαριλού : Πιπινακι με ισια καστανα μαλλια μεχρι τους ώμους, ενας συνδιασμος baby με Kinky face.
Ωραιο κορμακι, ιδανικη για τους πιπινολατρες.

Εντυπωσιαστηκα με αμφοτερες.
Εχε χαρη που ειχα τιμησει λιγο πριν την Τζοβάνα στο γειτονικό 36.......

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 20/11  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αμιρα - Σουεντη - Νεα αφιξη/Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Μαριανα - Νεα αφιξη/Μαριλενα - ?
Κασσανδρας 4(πανω): Νεα αφιξη - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/roxani2]Ρωξανη[/url] - www.kassandras6.com/maria-psili]Μαρια Ψηλη[/url]/Λολιτα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ/Ιζαμπελα[/URL]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/alexia]Αλεξια (ρωσιδα)[/url] - www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Ρωξανη (καινουρια)
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/monica]Μονικα[/url] - www.vrilissou60.com/sara]Σαρα[/url] -  www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ανιτα/Παολα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σοφια/Ελλη/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Ελλη[/URL]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο την σημερινή τσαρκα θα σταθω μονο σε δυο κοπελες που ειχα ακουσει αρκετα, αλλα δεν ειχε τυχει να τις δω μεχρι σημερα.

Μαριλου και Τζενη στο Βριλησσου 3Α.

Αυτα παθαινει κανεις αμα γραφει ανταποκρισεις ξημερωματα.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Σαφως εννοω Βριλησσου 36Α και οχι 3Α

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτα παθαινει ακνεις αμα γραφει ανταποκρισεις ξημερωματα.

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Σαφως εννοω Βριλησσου 36Α και οχι 3Α

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οποιος νυχτα περπατει λασπες και σκατά πατει

Στο 3Α ειναι οικόπεδο

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Μαριλου και Τζενη στο Βριλησσου 36Α.
Η Τζενη εχει τιμηθει σε ντουετο με την Τζοβανα!
Φοβερο κορμι κ φατσα αλλα δεν θυμαμαι  πολλα για το σερβις της μιας κ η Τζοβανα ειχε κλεψει την παρασταση!
Ως αναμνηση το μονο που μου εχει μονο ειναι το αψεγαδιαστο κορμι της στα 4 ενω η Τζοβαννα ειχε χωθει σαν αιλουρος απο κατω κ μου ρουφαγε τα παπαρια!
Αυτο το κοριτσι...η Τζοβανα..πρεπει να εχει master Ευλυγισιας!
Δεν εξηγειται αλλιως...

Η Μαριλου δεν εχει τιμηθει ακομα αλλα με εχει κολασει!
Ελληνιδακι τοσο ομορφο κ σε αυτη την ηλικια σπανια βλεπουμε στον δρομο!
Ποσο μαλλον σε στουντιο...
Εχει μπει στα πιο υποψιν δεν γινεται

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kατι τετοιο δηλαδη Piatsea !!!  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• IMG_3229.jpg
    IMG_3229.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 21

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Kατι τετοιο δηλαδη Piatsea !!!   :grin: :grin: :grin:
Aυτη ανηκει στην κατηγορια των οπλοπολυβολων Προεδρε!Αλλη ρατσα..
Η Μαριλου ειναι πιπινι...η οποια αν γαμιεται και καλα(ψιλοαμφιβαλλω γιατι ειναι πολυ φρεσκια στο πουτανιλικι)θα κλεισει πολλα σπιτια!
Υ.Γ Για αυτο δεν εχω παει ακομα μαζι της να πω την αμαρτια μου..σκεφτομαι το σπιτι μου! :cheesy:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΤΣΙΓΚΕΛΙ ;

Μιά μέρα που ΄χε ήλιο,
κατέβασα ένα τίλιο,
με μέλι και καρύδια
φορτώσανε τ΄ αρχιδια

και λεω ας πά να δω,
κάπου να την χωθώ !
Τραβάω Μελαντία,
Λάουρα απο  Τσεχία !

Αδύνατο, ψηλό
κυρίως μελαχρινό
βυζάκι, δυαράκι
κωλάκι, μοντελάκι!

Γλυκά χαμογελάκια
τρίψιμο τα βυζάκια
τον έκανε καδρόνι
κι άρχισε να πιπώνει !

Καλές οι επιδόσεις
μου λέει θα μου τον χώσεις ;
Της λέω κατσ΄ απάνω
το κώλο σου να πιάνω !

Μου έκανε ιππασία,
γέλια με σημασία,
την έβαλα απο κάτω,
της έσκιζα τον πάτο !

Στα τέσσερα στημένη,
την έχω χουφτωμένη,
και τη σφυροκοπάω,
μου λέει πολύ σε πάω !

Τον κώλο κατεβάζει
κάπως με νευριάζει,
η πούτσα δεν πατώνει
κι αυτό με ξενερώνει !

Τώρα αυτή τι θέλει;
τη πούτσα μου τσιγκέλι
να κάνω να γαμήσω
ή να την παρατήσω ;

Ετσι που ΄χε κατέβει,
ένοιωθα να με κλέβει,
γαμούσα έξω-έξω,
σκέφτηκα, να τον παίξω !

Αδειάζω τα μισά μου υγρά,
-γιατί είναι μούνα η κυρά-
τ΄άλλα τα πήρα για κατ΄οίκον,
ή για το μέλλον, σ΄αλλον οίκον !

Ομως, θα δώσω μιά ευκαιρία,
θα ξαναπάω στη κυρία !
Μου έβγαλε ένα γκερλφρέ
το στούντιο, είναι κυριλέ,

κι έτσι ξανά θα δοκιμάσω
μήπως καλύτερα περάσω,
μήπως και όταν με γνωρίσει,
μπορέσει και με αγαπήσει !

Είχα να πάω σε στούντιο για κατάθεση, κάτι μήνους, μπορεί και χρόνια !

Δεν ξέρω, αλλά αυτο το κορίτσι κάτι μου είπε μέσα μου (βαθέως), που δεν το έχω ακόμα καταλάβει και με οδήγησε να στιχοπλέξω !

Αν η ανασκαφή (βαθέως) επιτύχει, θα ανακαλύψω τί μου είπε !

:think:

118Afroditi118

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
[size=20pt]Afroditi new photo[/size]

:idiot: :fuck2:

[size=15pt] Νέο στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης[/size]

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 21/11  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]/Σουεντη - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Αλινα - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα/Νεα[/URL] αφιξη - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url] - Αλινα/Νεα αφιξη - www.kassandras4-kato.com/maria-psili]Μαρια Ψηλη[/url]/Ρωξανη (καινουρια)
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Ιρενα - Μιχαελα - Νεα αφιξη
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Μαριλενα[/URL] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6: Μελινα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url] - Ιζαμπελα

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/madonna]Μαντονα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/elena]Ελενα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αμιρα - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] -  www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/efi]Εφη/Ανιτα[/URL] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Ελλη/Εφη[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Ελλη[/URL]

Σολωμου 32(πανω): www.solomou32-1os.com/bianca]Μπιανκα[/url] - www.solomou32-1os.com/paola]Παολα/Μπιανκα[/url]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom