200αρικάκι
ΠΟΣΑ !!!!!!
200αρικάκι
κουλαρε γιατι ενω ημουν εκει ο συναθλητης εσταξε 250ΠΟΣΑ !!!!!!
κουλαρε γιατι ενω ημουν εκει ο συναθλητης εσταξε 250
Καλημέρα και καλό μήνα :-*
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193
10.00 - 17.00 ΛΙΛΗ
17.00 - 23.00 ΣΥΛΒΙΑ
23.00 - 06.00 ΑΝΤΖΕΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΗΦΙΣΟΥ 30
10.00 - 17.00 ΝΙΚΗ
17.00 - 23.00 ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΝΤΟΝΑ
23.00 - 06.00 ΒΑΝΕΣΣΑ
Λ.ΑΘΗΝΩΝ 318
17.00 - 23.00 ΝΙΚΗ
23.00 - 06.00 ΕΒΕΛΙΝΑ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αλλαγη:Καλο μηνα
[move] Σημερα 01/07 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σουεντη[/URL]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Ρουσλανα/Λιντα - Λολιτα/Σαρα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Λιντα - Μιχαελα - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/marianna]Μαριανα/Σαρα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): Μαντονα - Μαντονα - Λαουρα (μελαχρινη)
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σαρα/Αλινα[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σαρα[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Αντριανα[/url]
Σολωμου 32(κατω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα
μίνι στουντιότσαρκα χτές βράδυ:
Πειραιώς 121 : Μπιάνκα και Τζένη και οι δύο πανω-κάτω στα ίδια κυβικά (περίπου 1:70 - αδύνατες με μικρό στήθος) μελαχρινες και νεαρούλες. Πιο πολύ μου άρεσε η Τζένυ αλλα δεν ήξερα κατι για αυτές οπότε αποφάσισα να μήν το ρισκάρω.
Εχω μια απορία πριν λίγη ώρα ήρθε ένας κύριος και ενημέρωσα για το πρόγραμμα μου που προσφέρω,... μέχρι τώρα ωραία.. .. κάπως μου φάνηκε ειρωνικώς τύπος στα ματιά μου... γυρνάει και λέει ότι σε όλα τα στούντιο με 60 ευρώ κάνουν φουλ πρόγραμμα με ξάφνιασε και έμεινα μαλάκας τελικά ισχύ??? τόσο πολύ που ξαφνιάστηκα έβγαλα κακιά μου του απάντησα ( να πάει σε αυτές κοπέλες που δέχονται φουλ πρόγραμμα με 60 ευρω ;)) !!!!
Είπα και εγώ .....Μαρία δεν ισχύει κάτι τέτοιο απο όσο ξερω.
ξερω οτι κάποια στουντιο προσφέρουν το βασικό προγραμμα στα 40 ή ακόμα και 30 ευρω.
αλλα στα 60 ευρώ να προσφέρουν "φουλ' πρόγραμμα δεν γνωριζω και δεν νομίζω να υπαρχουν τετοια στούντιο..
βεβαια εξαρτάται και πως το εννοούσε ο τυπος το "φουλ"....τι ηθελε 69, ελευθερο στοματικο, sex show?ολα μαζι?
μάλλον ή τσαπατζής ητανε και μπλοφαρε μπας και του κατσει η ευκαιρία ή απλά ήθελε να σου την σπάσει...(και τα κατάφερε..)
Και εγω απο οσο ξερω δεν πρεπει να ισχυει κατι τετοιο.Εχω μια απορία πριν λίγη ώρα ήρθε ένας κύριος και ενημέρωσα για το πρόγραμμα μου που προσφέρω,... μέχρι τώρα ωραία.. .. κάπως μου φάνηκε ειρωνικώς τύπος στα ματιά μου... γυρνάει και λέει ότι σε όλα τα στούντιο με 60 ευρώ κάνουν φουλ πρόγραμμα με ξάφνιασε και έμεινα μαλάκας τελικά ισχύ??? τόσο πολύ που ξαφνιάστηκα έβγαλα κακιά μου του απάντησα ( να πάει σε αυτές κοπέλες που δέχονται φουλ πρόγραμμα με 60 ευρω ;)) !!!!