Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
αντιθετα. πολλα μου φαινονται, αλλα ο καθενας με τα γουστα του.....

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Μόλις επέστρεψα από Κατεχάκη 8.  :) Τι κορμί είναι αυτό ρε παιδιά !
Τα πόδια της Μαργαρίτας ξεκινάνε από Μεσογείων και τελειώνουνε στη Κηφισίας.
Απίστευτο κορμί, και πολύ καλή συμμετοχή !!!
Το φχαριστήθηκα  :rockon:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Μαρ 2010
Like
48
Καλημέρα και καλό μήνα  :-*

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193

10.00 - 17.00   ΛΙΛΗ
17.00 - 23.00   ΣΥΛΒΙΑ
23.00 - 06.00   ΑΝΤΖΕΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΚΗΦΙΣΟΥ 30

10.00 - 17.00   ΝΙΚΗ
17.00 - 23.00   ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΝΤΟΝΑ
23.00 - 06.00   ΒΑΝΕΣΣΑ

Λ.ΑΘΗΝΩΝ 318

17.00 - 23.00   ΝΙΚΗ
23.00 - 06.00   ΕΒΕΛΙΝΑ

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Αλλαγή ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193 ΕΜΙΛΥ17.00 - 23.00

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
:) :) :)   Καλο μηνα   :) :) :)

[move] :) :) :) Σημερα 01/07  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω):  www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Σουεντη[/URL]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα[/url] - Ρουσλανα/Λιντα - Λολιτα/Σαρα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Λιντα - Μιχαελα - Κατερινα
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/marianna]Μαριανα/Σαρα[/URL] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): Μαντονα - Μαντονα - Λαουρα (μελαχρινη)
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σαρα/Αλινα[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σαρα[/url] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Αντριανα[/url]

Σολωμου 32(κατω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url]
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα
Αλλαγη:

Κασσανδρας 3(πανω): Αλεξανδρα - Αλεξανδρα - Λολιτα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Ιρενα - Ρουσλανα/Λιντα - Σαρα

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Απογευματινή στουντιότσαρκα με ελάχιστο κόσμο στα καταστήματα.

Σπύρου Πάτση:

27: Αγάπη, ξανθιά milfara με πανέμορφο σώμα και πολύ γλυκό πρόσωπο.
40: Λίντα είπε η τσατσά και μας ενημέρωσε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο με 1 ώρας ραντεβού.
50: Λάουρα, ξανθιά με πολύ ωραίο σώμα και πολύ διάθεση στο σαλόνι.

Σερβίων 26: Χοντρούλα αδιάφορη.

Κασσάνδρας:

3 πάνω: 2 κοπέλες. Αλεξάνδρα, μελαχρινή με ωραίο λεπτό σώμα και πρόσωπο μαζί της και η Ρουσλάνα(νομίζω) ξανθιά αδύνατη με ωραίο σώμα και πρόσωπο. Πολύ καλό show στο σαλόνι όπου με κάβλωσαν απίστευτα.
3 κάτω: Μαριάννα είπε η τσατσά και μας ενημέρωσε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο για μισής ώρας πρόγραμμα.
6: 2 κοπέλες. Σάρα, καστανή αδύνατη με καβλιάρικο πρόσωπο και μία ξανθιά με ωραία βυζιά που τα πρόσφερε για χούφτωμα.
4Γ: 2 κοπέλες, η μία ξανθιά με μέτριο ως άσχημο πρόσωπο και ωραία βυζιά και μία πανέμορφη μελαχρινή με ωραίο σώμα πρόσωπο και στήθος, που ήταν μέχρι προσφάτως στο Ρεμούνδου 21 πάνω και κάτω.
4Β: Τάνια, καστανόξανθη με κοντά μαλλιά και τεράστιο κώλο. Είναι η ίδια κοπέλα από Φυλής 74.
4Α: Άννα, μελαχρινή με σπαστά μαλλιά, ωραίο σώμα και γλυκό πρόσωπο.

Χαλκιδικής 83: Κλειστό.

Κωνσταντινουπόλεως:

92: Αδιάφορη με 40ε.
94: Τρομακτική.

Ευνειδών 5: Άννα, κοντοπούτανο μελαχρινό με ωραίο σώμα και πρόσωπο με 20ε.

Ιεροφαντών 9: Λάουρα, μελαχρινή ψηλή με ωραίο σώμα αλλά κάπως μίζερο ύφος.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 02/07  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω):  www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/mixaela]Μιχαελα/Αντζη[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url] - www.kassandras3-pano.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]/Ρουσλανα - www.kassandras3-pano.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/irena]Ιρενα/Λιντα[/URL] - Κατερινα/Νεα αφιξη - Λολιτα/Κατερινα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Μαριανα - Μιχαελα/Σαρα - Σαρα/Λαουρα
Κασσανδρας 4(πανω): Αμιρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]/Σουεντη
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - Σαμπρινα/Λορενα - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): Μαντονα - Μαντονα - Λαουρα (καινουρια)
Βριλησου 60(πανω): www.solomou32-isogeio.com/paola]Παολα[/url] - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/zeta]Ζετα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/sara]Σαρα/Αλινα[/URL] - www.thiseos40.com/sofia]Σοφια/Αντριανα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Σαρα[/url]

Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα - Μπιανκα

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα :)

Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :

10 - 5 : www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσσικα[/url]
5 - 11 : www.studio40-gr.com/linda]Λιντα[/url]
11 - 8 : www.studio40-gr.com/amanda]Αμαντα[/url]

Στο Σπυρου Πατση 50 :

10 - 5 : Μπιανκα
5 - 11 : www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
11 - 8 : www.studio40-gr.com/aliki]Αλικη[/url]

Στο Πειραιως 121 :

10 - 5 : www.peiraios121.com/xristina]Χριστινα[/url]
5 - 11 : Μπιανκα + Τζενη
11 - 8 : Τζενη + www.peiraios121.com/xristina]Χριστινα [/url]

:-* :-* :-*

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μίνι στουντιότσαρκα χτές βράδυ:

Πειραιώς 193: νεαρή Εμιλυ απο Βενεζουέλα. Αρκετα ενδιαφέρον χαμογελαστό, μελαμψό (όχι νέγρα) πιπίνι. Μετρίου αναστήματος, αδυνατούλι και πολύ γλυκεία.

Πειραιώς 212: Μπιάνκα και Τζένη και οι δύο πανω-κάτω στα ίδια κυβικά (περίπου 1:70 - αδύνατες με μικρό στήθος) μελαχρινες και νεαρούλες. Πιο πολύ μου άρεσε η Τζένυ αλλα δεν ήξερα κατι για αυτές οπότε αποφάσισα να μήν το ρισκάρω.

είχα σχεδιάσει αργότερα να περνούσα απο το Ιεροφάντων 9 για Σαμάνθα (για την οποία διάβασα πολύ καλά λόγια και είναι ωραία στις φωτογραφίες) αλλα ήμουν ψιλολιώμα οπότε προτίμησα να πάω για ύπνο.  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.035
Εχω μια απορία :think: :think: πριν λίγη ώρα ήρθε ένας κύριος και ενημέρωσα για το πρόγραμμα μου που προσφέρω,... μέχρι τώρα ωραία.. :).. κάπως μου φάνηκε ειρωνικώς τύπος στα ματιά μου... γυρνάει και λέει ότι σε όλα τα στούντιο με 60 ευρώ κάνουν φουλ πρόγραμμα με ξάφνιασε και έμεινα μαλάκας  :headbang: τελικά ισχύ??? τόσο πολύ που ξαφνιάστηκα :huh: έβγαλα κακιά :tickedoff: μου του απάντησα ( να πάει σε αυτές κοπέλες που δέχονται φουλ :fuck2: :s&m_2: :pipa2: :cum: πρόγραμμα με 60 ευρω ;)) !!!!  

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
μίνι στουντιότσαρκα χτές βράδυ:

Πειραιώς 121 : Μπιάνκα και Τζένη και οι δύο πανω-κάτω στα ίδια κυβικά (περίπου 1:70 - αδύνατες με μικρό στήθος) μελαχρινες και νεαρούλες. Πιο πολύ μου άρεσε η Τζένυ αλλα δεν ήξερα κατι για αυτές οπότε αποφάσισα να μήν το ρισκάρω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Εχω μια απορία :think: :think: πριν λίγη ώρα ήρθε ένας κύριος και ενημέρωσα για το πρόγραμμα μου που προσφέρω,... μέχρι τώρα ωραία.. :).. κάπως μου φάνηκε ειρωνικώς τύπος στα ματιά μου... γυρνάει και λέει ότι σε όλα τα στούντιο με 60 ευρώ κάνουν φουλ πρόγραμμα με ξάφνιασε και έμεινα μαλάκας  :headbang: τελικά ισχύ??? τόσο πολύ που ξαφνιάστηκα :huh: έβγαλα κακιά :tickedoff: μου του απάντησα ( να πάει σε αυτές κοπέλες που δέχονται φουλ :fuck2: :s&m_2: :pipa2: :cum: πρόγραμμα με 60 ευρω ;)) !!!!  

Μαρία δεν ισχύει κάτι τέτοιο απο όσο ξερω.
ξερω οτι κάποια στουντιο προσφέρουν το βασικό προγραμμα στα 40 ή ακόμα και 30 ευρω.
αλλα στα 60 ευρώ να προσφέρουν "φουλ' πρόγραμμα δεν γνωριζω και δεν νομίζω να υπαρχουν τετοια στούντιο..
βεβαια εξαρτάται και πως το εννοούσε ο τυπος το "φουλ"....τι ηθελε 69, ελευθερο στοματικο, sex show?ολα μαζι?
μάλλον ή τσαπατζής ητανε και μπλοφαρε μπας και του κατσει η ευκαιρία ή απλά ήθελε να σου την σπάσει...(και τα κατάφερε..)

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.035
Μαρία δεν ισχύει κάτι τέτοιο απο όσο ξερω.
ξερω οτι κάποια στουντιο προσφέρουν το βασικό προγραμμα στα 40 ή ακόμα και 30 ευρω.
αλλα στα 60 ευρώ να προσφέρουν "φουλ' πρόγραμμα δεν γνωριζω και δεν νομίζω να υπαρχουν τετοια στούντιο..
βεβαια εξαρτάται και πως το εννοούσε ο τυπος το "φουλ"....τι ηθελε 69, ελευθερο στοματικο, sex show?ολα μαζι?
μάλλον ή τσαπατζής ητανε και μπλοφαρε μπας και του κατσει η ευκαιρία ή απλά ήθελε να σου την σπάσει...(και τα κατάφερε..)
Είπα και εγώ :think:.....

Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία :)!!!

γνωρίζω κάποιες κοπέλες που δέχονται με 40 η 30 απλό πρόγραμμα και στάση 69 στα 60 ευρώ  :rockon:!!

Στα 60 ευρω ηθελε 69, ελεύθερο στοματικό,sex show, πρωκτικό για αυτό ξαφνιάστηκα και έγραψα...

Αχ,δεν έκατσα  :fuck2: :zfuck:του ανθρώπου...χαχα :2funny: 

Πάντως δεν χαλάω την ζαχαρένια μου ;) ;) ;)....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

μαράκι τι υπεροχο προσωπακι ειναι αυτο?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:cum: :cum: :cum:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Και εγω απο οσο ξερω δεν πρεπει να ισχυει κατι τετοιο.
Το μονο που εχω διαβασει εδω ειναι για στουντιο που προσφερει φουλ στα 80ευρω (με πρωκτικο, ελευθερο κτλ). Αλλα δεν το εχω ακουσει με τα αυτια μου οποτε δεν ξερω με σιγουρια!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom