adriano69
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 96
- Like
- 803
- Πόντοι
- 1.061
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ.....Την ίδια ώρα στο Τριγγέτα 3
επισκεψη και στην συγκεκριμενη..καμμια σχεση με τις φωτο.
ειπαμε ρετουσαρισμα αλλα...
ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ.....Την ίδια ώρα στο Τριγγέτα 3
συμφωνώ απόλυτα κ η Τζούλια κ η ηλέκτρα δεν έχουν σχέση με φωτογραφίες .επισκεψη και στην συγκεκριμενη..καμμια σχεση με τις φωτο.
επισκεψη και στην συγκεκριμενη..καμμια σχεση με τις φωτο.
Η Κλεοπάτρα στο Βουλιαγμένης 68 είναι η ίδια με αυτή που δούλευε στα Βριλησσού 42 και 57;
Μια ερωτηση:
Η Αννουλα απο Κασσανδρας ειναι εν πολλοις γνωστη και μη εξαιρετέα....Επισης, γνωριζω οτι οι μισοι απο 'δω μεσα θελετε να την κανετε γυναικα σας, μανα των παιδιων σας, κ.ο.κ....
Σεβαστον
Ομως εγω που βλεπω το 50ευρω με το κυαλι, κανω μια ερωτηση και ζηταω να σεβαστειτε τη μιζερια μου και να απαντησετε οσο πιο αντικειμενικα μπορειτε.
Περα απο κουκλαρα η συγκεκριμενη ειναι και καλη στο γαμησι, ή ειναι ξενερωτη (οπως οι περισσοτερες ωραιες πουτανες). Δηλαδη, φιλαει, αγκαλιαζει, αφηνει πιασιματα/δαχτυλα...κοκ?? Ή το παιζει ντιβα, και σε ξεπεταει?
Ομολογω οτι 5-6 φορες που την εχω δει στο σαλοναρισμα, με βαρια καρδια αναγκαστηκα να σηκωθω να φυγω για να μην κλαψω το 50αρι- υπο τον φοβο του κομοδινου. Αλλα την επομενη δεν θα αντεξω...Η τυπισσα ειναι χειροτερη κι απο Σειρηνα. Γι αυτο ρωταω (αμα ειναι να ξερω να μην πηγαινω καθολου στο εν λογω στουντιο)
Με την Αννα εχω βρεθει πολλες φορες και καθε φορα ειναι και καλυτερηΜια ερωτηση:
Η Αννουλα απο Κασσανδρας ειναι εν πολλοις γνωστη και μη εξαιρετέα....
.........Ομολογω οτι 5-6 φορες που την εχω δει στο σαλοναρισμα, με βαρια καρδια αναγκαστηκα να σηκωθω να φυγω για να μην κλαψω το 50αρι- υπο τον φοβο του κομοδινου. Αλλα την επομενη δεν θα αντεξω...Η τυπισσα ειναι χειροτερη κι απο Σειρηνα. Γι αυτο ρωταω (αμα ειναι να ξερω να μην πηγαινω καθολου στο εν λογω στουντιο)
το επιβεβαιώνω...Με την Αννα εχω βρεθει πολλες φορες και καθε φορα ειναι και καλυτερη
Ειναι μια απο τις μεγαλες μου αδυναμιες.
Δακτυλο να το ξεχασεις. Δεν το δεχεται για λογους υγιεινης. Οπως επισης και πρωκτικο. Αγκαλιες , χαδια, φιλακια στο στηθος, λαιμο, αυτια αφηνει. Φτανει να μην γινεσαι βιαιος και την πονεσεις. Εκτιμαει πολυ τον ευγενικο και καθαρο επισκεπτη.
Εχουν παει αλλοι δυο πολυ γνωστοι και αγαπητοι μου συναγωνιστες και περασαν super.
Συγκεκριμενα ο mysterious και ο TYRAEL. Μπορεις να δεις τις κριτικες τους, μιας και εγω ενδεχομενως να μην θεωρουμαι 100% αντικειμενικος, λογω του οτι πλεον γνωριζομαι αρκετα καλα με την κοπελα και εχουμε αψογη χημεια.
Οποια και να διαλεξεις προσπαθησε να μην πας Παρασκευη ή Σαββατο που συνηθως εχει παρα πολυ κοσμο. Καθημερινη θα περασεις καλυτερα.
Με την Αννα εχω βρεθει πολλες φορες και καθε φορα ειναι και καλυτερη
Ειναι μια απο τις μεγαλες μου αδυναμιες.
Δακτυλο να το ξεχασεις. Δεν το δεχεται για λογους υγιεινης.
Οπως επισης και πρωκτικο.
Αγκαλιες , χαδια, φιλακια στο στηθος, λαιμο, αυτια αφηνει.
Φτανει να μην γινεσαι βιαιος και την πονεσεις.
Εκτιμαει πολυ τον ευγενικο και καθαρο επισκεπτη.
Εχουν παει αλλοι δυο πολυ γνωστοι και αγαπητοι μου συναγωνιστες και περασαν super.
Συγκεκριμενα ο mysterious και ο TYRAEL. Μπορεις να δεις τις κριτικες τους, μιας και εγω ενδεχομενως να μην θεωρουμαι 100% αντικειμενικος, λογω του οτι πλεον γνωριζομαι αρκετα καλα με την κοπελα και εχουμε αψογη χημεια.
Για την Σαντρα που ρωτησες στο αλλο post.
Αλλο στυλ γυναικας.
Εχω βρεθει μαζι της 3 φορες.Περασα αρκετα καλα. Ομως οχι τοσο οσο με την Αννα
Απο υπηρεσιες τα ιδια με την Αννα. δηλαδη χωρις πρωκτικο και δακτυλα.
Δεκτικη σε χαδια και φιλια στο στηθος της
Μια συμβουλη εαν μου επιτρεπεις.
Οποια και να διαλεξεις προσπαθησε να μην πας Παρασκευη ή Σαββατο που συνηθως εχει παρα πολυ κοσμο. Καθημερινη θα περασεις καλυτερα.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
Η ευθυνη της επιλογης ομως δικη σου. ;)
επισκεψη πριν απο λιγο στην μαντονα!! ισα που προλαβα!!! συναγωνιστης εκλεισε προγραμμα μιας ωρας και μπηκα ψιλοσφηνα (χα χα) οποτε οσοι θελετε να ανηφορισετε μετα τις 1 το μεσημερι!! εχει κολλημενο χαρτακι κιολας η πορτα!!!
200αρικάκιΡε παιδια στα studio της Κασσανδρας ποσο εχει το προγραμμα για μιας ωρας?