...stronzo μην τρελλενεσαι....υπαρχουν πολλες που μπορεις να βγαλεις γουστα χωρις καν 50αρικο...το θεμα ειναι απλο...αλλο τα γιδια αλλο τα μυδια!!!!Γκομενες σαν την Καρολαιν με βιογραφικο σε Ντουμπαϊ,Ισπανια κλπ θελουν αλλα...θα μου πεις ναι ρε φιλε αλλα εγω εχω ενα 50αρικο π.χ. τη βδομαδα...τοτε καλυτερα μην το σπαταλας σε τετοια κατηγορια....μια Porsche παντα θα σου ζηταει περισσοτερα απο ενα τιμιο κ φτηνο γιαπωνεζικο!!!
Δε τρελλαινομαι man αλλα μη μας λες κιολας οτι πρειπει να λεμε και ευχαριστω σε ενα κοριτσακι 22-23 χρονων που αν δε παρεις φουλ σε ξεπεταει απλα και μονο επειδη ειναι μουναρα. Δε λεω υπαρχουν και αυτοι που περασαν καλα και με 50αρικο αλλα ηταν λίγοι.
Σε μια κοπελα που παω τακτικα και δε θα πω ονομα για να μη με παρεξηγησει κανεις για ''προμοτερ'' ειτε δωσω 50 ειτε 80 παντα περναω καλα και επειδη ειμαι κυριος παντα μου λεει αυτη ευχαριστω οχι μονο για τα λεφτα που της αφηνω αλλα και επειδη φροντιζω να περασει και αυτη καλα.
Και στη συγκεκριμενη εχει τυχει να την πετυχω σε κακη μερα και να μην αποδοσει...οταν ομως πηγα αλλη φορα φροντισε με τα εξτραδακια της να με ''αποζημιωσει'' για την προηγουμενη.
Και μιλαω για 35 χρονων ΜΟΥΝΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ και οχι για μια μουναρα πιτσιρικα σαν την καρολαιν.
Όσονα αφορα το συνειρμο σου με τα μυδια και τα γυδια θα σου πω ότι προτιμω μια καλομαγειρεμενη χωριατικη γιδα παρα κακομαγειρεμενα η χαλασμενα μυδια. Σε μια συνταγη η πρωτη υλη ειναι πολυ βασικο αλλα το μυστικο ειναι στην εκτελεση της...
Και όπως ειπες το γιαπωνεζικο οχημα ειναι πιο φτηνό αλλά και ΤΙΜΙΟ...
Και το ''βιογραφικό'' το χεζω και αυτο, εδω ειναι Ελλαδα δεν ειναι Ντουμπάι
Τεσπα το παρακανα παλι με την Καργιολαιν σορρυ κιολλας αλλα μου εχει φαει και 2 πενηνταρικα...16 ωρες εργασιας...
Φιλικα μεγαλε μου διχως παρεξηγηση ;)