Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ενας χτυπημενος γραφη οτι τον ερχεται και αλι μασανε φεμα 2 μερεςΕμενα φιλε παντως δεν με ενοχλει......το εχουν πει και πολλοι αλλοι παλιοτερα!!!
Ισα ισα που δινεται η ευκαιρια για τους νεους να μην εχουν και αυτοι αμφιβολιες για την κοπελα!!!
Αν οντως εχουν φερει τετοιο κορμι οι Γερμανοι προβλεπω να παθαινουμε μεγαλη ζημια!!! :o
Αντρεα λεει.....αυριο βραδυ στο Τριγγετα!!!
http://www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/tpic_1021130117060241173lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μ(Ν)αζί με τα λεφτά, θα πάρουνε και τα μυαλά!!!
[move] Ολοκληρωμενες βαρδιες [/move][move] Οι αλλες βαρδιες θα μπουν πιο μετα [/move]
[move] Σημερα 04/04 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): www.kassandras4-kato.com/monika]Μονικα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αμιρα
Κασσανδρας 4(πανω): www.kassandras4.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/alexandra]Αλεξανδρα[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url]
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/despoina]Δεσποινα[/url]
Θησεως 40(κατω): Αλινα/www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα/Ροζη[/URL] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Αντριανα[/url]
Αν οντως εχουν φερει τετοιο κορμι οι Γερμανοι προβλεπω να παθαινουμε μεγαλη ζημια!!! :o
http://www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/tpic_1021130117060241173lathen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κορμαρα οντως :thumbsup:
τι να το κανεις ομως εαν ειναι "ξυλινο"?
Ελπιζω πως οχι...........
Κατσε να δουμε πρωτα αν ειναι αυτοι και μετα ολα τα αλλα.......το κοβω λιγο δυσκολο!!!Κορμαρα οντως
τι να το κανεις ομως εαν ειναι "ξυλινο"?
Ελπιζω πως οχι...........
Σε λιγο θα μας ζητανε 50αρικο για να κατσουμε και στο σαλονι!!!
Μηπως θυμασαι ονομα στο 57?
Εμφανησιακα. ;)
Εμπερια στα ενδοτερα δεν εχω με καμια απο τις δυο κοπελες....
.......ακομα.
Συντομα σκεφτομαι να τιμησω την Κελυ
Ομως γουστα ειναι αυτα και περι ορεξεως.........
Φίλε μου μια χαρά τα λες!!!
Μαζί σου είμαι 1000%!!!!
Αλλά μην μας πάρουν είδηση τα αφεντικά και μετά το γλυφομούνι αρχίζουν να μας χρεώνουν και τα γλωσσόφιλα!!!! ;)
Υ.Γ. Να δω πότε θα βάλετε μυαλό εσείς που "κυβερνάτε" τα στούντιο!!!!
Δεν έχετε καταλάβει τι γίνετε εκεί έξω.....
Συνεχίστε....βαράτε μύγες έτσι και αλλιώς!!!!!
Ρωτήστε τα κουρίτσα που έχουν δουλειά, γιατί γίνονται ουρές απ'έξω για πάρτη τους και θα καταλάβετε!!!!!
[/quote]
Μόνο μην είναι Αντρέας ;)
Mαζί σας μάγκες....καλά τα λέτε για το σέρβις της!!!
Αλλά τα "νέα" παιδιά, τα "άβγαλτα" ντε....τα ξεπετάει!!!!
Είναι να μην σου πάρει τον "αέρα"....αλλιώς στα 10'-15' σου λέει ευχαριστώ και γίνεται Φλας Γκόρντον!!!!
Ελπίζω να με νοείται τι λέω!!!!!
Μπορει να τα λες καλα, δεν αμφιβαλλω......αυτο ομως το κανουν σχεδον ολες!!!
Αμα ο "νεος" και "αβγαλτος" τελειωσει στο 5λεπτο δλδ τι θες να κανει η κοπελα.....να κατσει στο δωματιο μεχρι να κλεισει το 15-20λεπτο?
Ok τα δεχομαι ολα αυτα φιλε μου......δεν καταλαβαινω ομως γιατι μερικοι, ειδικα για αυτους που εχουν και μια εμπειρια πο τα μαγαζια, δεν παιρνετε την κατασταση στα χερια σας!!!Εκτός από το ότι όπως είπα παραπάνω στο 7λεπτό άρχισε τα χύσε με και χύσε με <<συνεπώς δε διαμαρτύρομαι επειδή τελείωσα γρήγορα και μου ‘’έφταιγε’’ η κοπέλα ,ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα>> , τα προκαταρκτικά της μαζί με τη πίπα της ήταν πραγματικά τραγικά μικρής διάρκειας. Άσε που μόλις μπήκε στο δωμάτιο μου την είπε επειδή δεν είχα ξεντυθεί ακόμα και μου λέει γδύσου έρχομαι σε ένα λεπτό. Δηλαδή αν αυτά δε δείχνουν μια βιαστική κοπέλα που θέλει να σε ξεπετάξει τότε τι το δείχνει.
Ok τα δεχομαι ολα αυτα φιλε μου......δεν καταλαβαινω ομως γιατι μερικοι, ειδικα για αυτους που εχουν και μια εμπειρια πο τα μαγαζια, δεν παιρνετε την κατασταση στα χερια σας!!!
Οταν βλεπεις λοιπον μια κοπελα και παει να σε ξεπεταξει, καλη ωρα τωρα που σου πηρε πιπα ενος λεπτου....εσυ τι εκνανες?
Τιποτα......εκανες αυτο ακριβως που ηθελε η κοπελα....σε πηγε με το δικο της ρυθμο!!!
Δεν παιρνω βεβαια το μερος των κοριτσιων, απλα πρεπει λιγο να σκεφτεις τα λεφτουδακια σου και να τα σεβαστεις γιατι μην περιμενεις απ'αυτες να τα σεβαστουν!!!
Επειδη λοιπον, οταν τρωμε τις ξεπετες, δεν ειμαστε απ'αυτους που θα πανε να ζητησουμε τα λεφτα μας πισω τουλαχιστον να πονηρευομαστε λιγακι και να προσπαθουμε να πιανουν τοπο!!!
Και ειδικα για τα στουντιο!!!