Χθεσινοβραδινή στουντότσαρκα.
Βριλησσού 60 κάτω. 2 κοπέλες. Η Μιρέλα με τεράστιους σιλικονάχους βύζους, καστανά μαλλιά και άσπρο δέρμα. Και η Άντζυ πανέμορφη μελαχρινή με 2αρια βυζάκια.
Βριλησσού 60 πάνω. Γκαμπιέλα. Πολύ όμορφο ξανθό αδύνατο κοριτσάκι.
Βριλησσού 46. Κλειστό.
Βριλησσού 42. Ο τσάτσος Τάκης παρουσίασε 2 κορίτσια. Την όμορφη Κατερίνα, μελαχρινή με σιλικονούχα βυζιά και γιαλάκια και την Άντζελα μελαχρινή που έχανε σε εμφάνιση σε σχέση με την Κατερίνα.
Βριλησσού 36. Τζοβάννα. Μαύρα μαλλία, πολύ ωραία κοπέλα με πανέμορφο σώμα και 2ρια βυζιά πολύ ευδιάθετη. Παραφωνία ο Κύπριος τσάτσος που έλεγε συνέχεια ιστορίες ότι ερχόμαστε βλέπουμε τις κοπέλες και την παίζουμε στον βουνό και άλλες μαλακίες και ότι σε λίγο καιρό θα μας κόψουν τις τσάρκες γιατί θα έχουν είσοδο στο στούντιο και θα μπαίνουν μόνο αυτοί που θα γαμάνε. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!
Βριλησσού 36Α. Μαριάννα, μελαχρινή με μεγάλη περιφέρια ήθελε με το ζόρι να περάσω λόγω αναδουλειάς. Η τσατσά στο τέλος είπε ότι μας βλέπει που κάνουμε βόλτες, μου είπε μάλιστα ακριβώς τι έκανα απ'έξω και που πήγαινα, γαμώ τις καμερές μου. Αρκετή ειρωνία.
Βριλησσού 57. Μεγαλοκοπέλα ξανθιά αδιάφορη.
Βριλησσού 55. 2 κοπέλες. Έμιλυ, μικροκαμομένη μελαχρινή με ωραίο κολαράκι και η Μαρίζα, ξανθιά με κοντό μαλλί απο Πειραιώς 121.
Βριλησσού 24. Κλειστό.
Σπύρου Πάτση 40. Αμάντα. Ξανθιά πολύ όμορφη παρουσία με πολύ διάθεση στο σαλόνι και πολλά αστειάκια και πολλά τατού, ένα εκ των οποίων φτερά αγγέλου στην πλάτη της.
Σπύρου Πάτση 27. Ζλάτα. Ξανθιά μεγαλοκοπέλα αδιάφορη εμφανησιακά.
Κασσάνδρας 3 πάνω. Ένα καστανόξανθο πανέμορφο λεπτό πιπινάκι.
Κασσάνδρας 3 κάτω. 2 κοπέλες. Μαρία Σέρβα. Ξανθιά με πολλές πλαστικές σε στήθος και χείλια, θυμίζει πορνοστάρ. Και Μικαέλλα, μελαχρινή, όμορφη παρουσία με σιλικονάτα βυζιά.
Κασσάνδρας 6. Φλώρα. Καινούρια κοπέλα, μελαχρινή ομορφούλα.
Κασσάνδρας 4Γ. Αλεξάνδρα. Μελλαχρινή πολύ ωραία κοπέλα, με μία κόκκινη αντάυγια.
Κασσάνδρας 4Β. Κάτια. Ξανθιά με μεγάλα σιλικονούχα βυζία. Δεν μου έκανε το κλικ.
Κασσάνδρας 4Α. Άννα. Μελαχρινή, όμορφη κοπέλα με οραία 2ρια βυζάκια.
Έξω από τα Κασσάνδρας, πέρασε περιπολικό και με ρώτησε αν έχει ωραία γκομενάκια μέσα
Μεγάλου Αλεξάνρου 133. Ευτυχώς δεν ήταν η προηγούμενη τσατσά που με ειρωνεύτηκε και ήταν η τρανς τσατσά από Βριλησσού 36Α. Παρουσίασε με γεματούλα μελαχρινή κοπέλα με 40ε.
Ευνειδών 5. Ξανθιά πολύ αδύνατη κοπέλα χωρίς πιασίματα, αλλά συμπαθητική κατ' εμέ, 30ε.
Ιεροφαντών 9. Μόλις έφτασα η τσατσά με την κοπέλα ήταν στο αμάξι και μου έκανα νόημα ότι μόλις έκλεισε. Αν είδα σωστά πρέπει η κοπέλα να ήταν καστανή με μαλλία μέχρι τον όμο. Δεν μπορούσα να δω περισσότερα.
Πειραιώς 109Α. Ναταλί. Ξανθιά, κοντή χοντρή, δεν ήταν κοπέλα αυτή για στούντιο.
Πειραιώς 121. 2 κοπέλες. Ιβάνα, μελαχρινή αδύνατη, μέτριας εμφάνισης και η Άντζελα, milf ξανθιά με σιλικονούχο στήθος.