PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Παντα στην διαθεση σας κυριε heellover!Ευχαριστώ κύριε Πιάτσα
Ναι υπάρχει πρόβλημα με τα λινκ αλλά τελικά είδα σε ποιό αναφέρεστε
Παντα στην διαθεση σας κυριε heellover!Ευχαριστώ κύριε Πιάτσα
Ναι υπάρχει πρόβλημα με τα λινκ αλλά τελικά είδα σε ποιό αναφέρεστε
Σιγουρα εχει στα Βριλησου 55 κ 57 παλιοτερα!Γεια σας παιδιά. Καμιά κριτική για Κατερίνα απο Βριλησσού 42 υπάρχει επειδή δε μπορώ να βρώ ??
Ωιμε...αν οντως ειναι αυτη τοτε σιγουρα ξεκινησαν στραβα!Χωρις να ειμαι 100% βεβαιος, εχω την εντυπωση οτι η ευτραφης Ελενα ειναι η κοπελα που εργαζοταν στο Ακομινατου 2Α, σε ξανθιοα εκδοση με το ονομα Ηρα, με παλιοτερη θητεια στο Διδυμου 20 προ τριετιας.
Δεν ειμαι ομως 100% σίγουρος. Εαν παντως δεν ειναι αυτη, η ομοιοτης παντως ειναι εντυπωσιακη
Παντα στην διαθεση σας κυριε heellover!
Τι αβροφροσύνες, τι κύριοι...
Με το σεις και με το σας...
Τσ τσ τσ...
Αυριο νεες κοπελες μας ενημερωσε η υπηρεσια, την οποια εχουμε συναντησει στο Αχαρνων 85........Ωιμε...αν οντως ειναι αυτη τοτε σιγουρα ξεκινησαν στραβα!
Oλα τριγυρω αλλαζουνε κ ολα τα (στουντιο) ιδια μενουν!Αυριο νεες κοπελες μας ενημερωσε η υπηρεσια, την οποια εχουμε συναντησει στο Αχαρνων 85........
H Σαντρα που ειναι ΟΕΟ?
Εχω μαζεψει-σεντ προς σεντ- 50 ευρω, και τα φυλαω ως κορη οφθαλμου σε ενα σεντουκι, για παω να γαμησω αυτο το αλογο. Πανω λοιπον που ημουν αποψε στις καβλες μου, και ειπα "εφτασε επιτελους η μεγαλη στιγμη,για την οποια αποταμιευα μηνες τωρα..."
...ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑΥΑΓΗΣΕ!
Δεν την βρισκω πουθενα, σε ολα τα αναρτημενα στο διαδικτυο προγραμματα του "ομιλου", παιρνω τηλεφωνα και δεν το σηκωνουν...και γενικα ΔΕΝ
Η απορια μου ειναι η εξης...Ειναι η Σαντρα ακομα στην παρεα μας, ή εφυγε και μας(με) αφησε με το ηρωικο αυτο 50ρικο στο χερι??
Κι αν ξερει κανεις ποτε και πού θα την βρω, ακομα καλυτερα! Για να μου λυθουν ολες οι αποριες
Σιγουρα εχει στα Βριλησου 55 κ 57 παλιοτερα!
Κ μια πιο προσφατη σε καποιο κασσανδροσπιτο απο τον CHEYENNE!
Τι αβροφροσύνες, τι κύριοι...
Με το σεις και με το σας...
Τσ τσ τσ...
δευτερη κοπελα τζουλια απο ελλαδαΕπίσκεψη στο νέο "ίδρυμα" της οδού Κωνσταντινουπόλεως υπ' αριθμόν 92, παρέα με τον συνοδοιπόρο Cheyenne!!!!
Δύο κοπέλες, Έλενα και ανώνυμη... Η Έλενα βαρέων βαρών ... (αυτό τα λέει όλα νομίζω...)! Η άλλη πιο ευπαρουσίαστη, μαύρα, ίσια μαλλιά μέχρι πιο κάτω από τους ώμους, μικρό στήθος και νόστιμο κωλαράκι...
Τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ... maximum τιμή τα 70 ευρώ!
Για φουλ προγραμμα, ειναι τα 70 ???Επίσκεψη στο νέο "ίδρυμα" της οδού Κωνσταντινουπόλεως υπ' αριθμόν 92, παρέα με τον συνοδοιπόρο Cheyenne!!!!
Δύο κοπέλες, Έλενα και ανώνυμη... Η Έλενα βαρέων βαρών ... (αυτό τα λέει όλα νομίζω...)! Η άλλη πιο ευπαρουσίαστη, μαύρα, ίσια μαλλιά μέχρι πιο κάτω από τους ώμους, μικρό στήθος και νόστιμο κωλαράκι...
Τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ... maximum τιμή τα 70 ευρώ!
επίσης, στο Βρ55 και 42 έχω και εγώ τουλάχιστον 2 κριτικές... προ βυζοφουσκώματος!!!!!!
τοτε, τουλάχιστον, για εμένα ήταν στα τοπ! δεν θα χάσεις.........