Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Η ελένη η  "ελληνοαιγύπτια" είναι η γνωστή που ήταν στην αρχή ιακχου κλπ- Η  Ελενα του Κεφαλληνιας  ειναι η ψηλή πολυ ομορφή μοντελε που όμως η "ουσία"  ;)  είναι ότι ήταν συχνά
αφηρημενη και αλλου-- αρα δεν μπορεί να ειναηη ιδια  η ασχημη ματουρ της παιωνίου
------
Η  βαλεντινα είναι οντως η πρώην καρολινα - Τσεχα απο το Μπρνο- δυστυχως εχει παχυνει και μεγαλώσει καπως/ και το βαρος από τα   :tits:  εχει φυγει αναποφευκτα προς τα κατω
για την Νικη- ουγγαρεζα (επίσης αρχή στην  ιακχου) έχω και εγώ αναφέρει οτι έχει το μεγαλύτερο φυσικο στήθος που έχω δει σε καλιγραμμη  εκδιδομενη- ολες οι άλλες  :tits: :tits:
ειναι  από νταρντανες εως χοντρες :'( -- Αλλά απο υπηρεσίες= ακριβως όπως τα λετε

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
σε χτεσινή βόλτα σε Κασάνδρας κλπ είδα τα εξής:
α) μια Τζάνα πολύ τούμπανο στα σπίτια της Κασάνδρας, μπήκε στα υπ' όψιν. Λαός πολύς στα στούντιο, σφαλιάρες και κωλοσκάμπιλα έπεφταν στα δωμάτια, αλλά μια κριτική δεν έχει ανέβει.
β) Αντριάννα στην Ιεροφαντών, ξανθιά ρωσιδάρα πανέμορφη με πρωκτικό στο πρόγραμμα, μιλάμε για γυναικάρα, γύρω στα 30-35. Στα υπ' όψιν οπωσδήποτε. Κάτι μου λέει ότι θα γουστάρει ο ZeroΤ εδώ.
γ) στην ευνειδών έχουν ακόμα την Ελένη, μια ξανθιά στρουμπουλή ρωσιδούλα που ξεκινάει από 30 ευρώ
δ) θησέως 40 η Έφη, η Αντριάννα και η μελαχρινούλα Λούση. Έχουν κάνει όλες πήρσινγκ στο πρόσωπο.
ε) βριλησσού 60 άνω η νέα άφιξη Ρωξάνη δεν έλεγε τίποτα ιδιαίτερο 

xadiara.gr

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:smitten: :smitten: :smitten:Καλημέρες  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Λέλας  Καραγιάννη  35            Πρωί  ΣΟΝΙΑ        βράδυ    ΛΙΝΤΑ      :tits:

Πιπίνου 118                Πρωί  ΕΥΑ                          βράδυ ΕΒΙΤΑ                      :2on1:

Αριστομενους 72                Πρωί      ΦΙΟΝΑ                    βράδυ                ΒΕΡΟΝΙΚΑ                    :fuck2:

Κωνσταντινουπολεως 94          Πρωί                    ΕΥΑ        βράδυ                    ΕΛΛΗ        :kissass:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 23/03 :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα/Αλεξανδρα[/URL] - www.kassandras3-kato.com/irena]Ιρενα/Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/gabriela]Γαβριελα/Μιχαελα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα/Σαμπρινα[/URL] - www.kassandras3-pano.com/ramona]Ραμονα/Σαμπρινα[/URL] - Ρωξανη
Κασσανδρας 4Β(κατω): Σαρα/Αμιρα - Τζανα/Αλεξανδρα - Ελπιδα/Τζανα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Σακιρα - Μιχαελα/Σαρα - Ιρενα
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα/Μαρια Σερβα[/url] - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 6:  www.kassandras6.com/monika]Μονικα[/url] - www.kassandras6.com/gabriela]Γαβριελα/Ρωξανη[/URL] - Μαρια Σερβα

Βριλησου 60(κατω): Μαντονα - Μαντονα - Νελη
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/antzy]Αντζη/Δεσποινα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ/Νελη[/URL] - Μιρελα

Θησεως 40(κατω): Αλινα/Ροζη - www.thiseos40.com/efi]Εφη/Αντριανα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Λουση[/url]

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Τι διάολο κοιμάμαι ακόμη?

Πατάω στο λινκ φίλε πιάτσα και ανοίγει σελίδα που λέει "κριτικές που έχει γράψει ο PIATSAS" αλλά δείχνει όλες τις δικές μου κριτικές.  :think: :think: :think:

Μήπως είμαι κλώνος σου και δεν το ξέρω?  :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τι διάολο κοιμάμαι ακόμη?

Πατάω στο λινκ φίλε πιάτσα και ανοίγει σελίδα που λέει "κριτικές που έχει γράψει ο PIATSAS" αλλά δείχνει όλες τις δικές μου κριτικές.  :think: :think: :think:

Μήπως είμαι κλώνος σου και δεν το ξέρω?  :2funny:
:2funny:
Εκτος αν συμβαινει το αναποδο κ να ειμαι εγω κλωνος σου! :2funny:
Υ.Γ Καποια μαλακια εχει γινει με τα λινκ των κριτικων απο την αναβαθμιση κ μετα κ ακομα να διορθωθει! >:(

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
:2funny:
Εκτος αν συμβαινει το αναποδο κ να ειμαι εγω κλωνος σου! :2funny:
Υ.Γ Καποια μαλακια εχει γινει με τα λινκ των κριτικων απο την αναβαθμιση κ μετα κ ακομα να διορθωθει! >:(

Κάτσε να δοκιμάσω να ποστάρω εγώ το λινκ των κριτικών σου μπας και άλλαξει κάτι.

Αν κατάλαβα καλά η δεύτερη κριτική από πάνω είναι αυτή που θες να απευθύνεις στον heel.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
αυτο με τον πατερα και τον γιο patsa αγορινα που γραφεις στη κριτικη σου για την πενυ ειναι πραγματικο,γιατι μου φαινεται απιστευτη η ολη φαση :cheesy:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
αυτο με τον πατερα και τον γιο patsa αγορινα που γραφεις στη κριτικη σου για την πενυ ειναι πραγματικο,γιατι μου φαινεται απιστευτη η ολη φαση :cheesy:
Αληθινη ιστορια εννοειται!
Υ.Γ Εχω συναντησει αρκετες φορες σε τσαρκες πατεραδες να πηγαινουν το γιο να γαμησει!Πιο πολυ σε ντελα παρα σε στουντιο!
Γυφτοι :tickedoff: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
αυτα τα κειμενα piatsa που γραφονται εδω στο σαιτ αν σωθουν στο μελλον θα διδασκονται στις επομενες γενιες οπως διδασκονται σημερα τα κειμενα των αρχαιων ελληνων φιλοσοφων σε ολο τον κοσμο,ειλικρινα το πιστευω,θα περασουν εκατονταδες χρονια και θα λενε οτι ο αρχαιος φιλοσοφος piatsas για παραδειγμα αναφερει για την περιφημη εταιρα πενυ την εξης κριτικη στο σαιτ bpurdela.com. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι ενας εκ των ιδρυτων λεγεται αντισθενης

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
αυτα τα κειμενα piatsa που γραφονται εδω στο σαιτ αν σωθουν στο μελλον θα διδασκονται στις επομενες γενιες οπως διδασκονται σημερα τα κειμενα των αρχαιων ελληνων φιλοσοφων σε ολο τον κοσμο,ειλικρινα το πιστευω,θα περασουν εκατονταδες χρονια και θα λενε οτι ο αρχαιος φιλοσοφος piatsas για παραδειγμα αναφερει για την περιφημη εταιρα πενυ την εξης κριτικη
Καλο πολυ καλο!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Καλημερα :)

Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :

10 - 5 : www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
5 - 11 : www.studio40-gr.com/linda]Λιντα[/url]
11 - 8 : www.studio40-gr.com/evita]Εβιτα[/url]

Στο Πειραιως 121 :

10 - 5 : www.studio40-gr.com/victoria]Βικτωρια [/url]
5 - 11 : www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσσικα [/url]+ www.studio40-gr.com/sandra]Σαντρα[/url]
11 - 8 : www.peiraios121.com/mariza]Μαριζα [/url]+ Ρουσλανα

:-* :-* :-*

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Ευχαριστώ κύριε Πιάτσα
Ναι υπάρχει πρόβλημα με τα λινκ αλλά τελικά είδα σε ποιό αναφέρεστε

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Γεια σας παιδιά. Καμιά κριτική για Κατερίνα απο Βριλησσού 42 υπάρχει επειδή δε μπορώ να βρώ ??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom