giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
ειρωνικά το αναφέρω φίλε μου, πολύ σιλικόνη, σε λίγο θα είναι για βιτρίνα Jumbo.
;)
ειρωνικά το αναφέρω φίλε μου, πολύ σιλικόνη, σε λίγο θα είναι για βιτρίνα Jumbo.
Mην κανεις το λαθος heel!σε χτεσινή βόλτα σε Κασάνδρας κλπ είδα τα εξής:
α) μια Τζάνα πολύ τούμπανο στα σπίτια της Κασάνδρας, μπήκε στα υπ' όψιν.
Τι διάολο κοιμάμαι ακόμη?
Πατάω στο λινκ φίλε πιάτσα και ανοίγει σελίδα που λέει "κριτικές που έχει γράψει ο PIATSAS" αλλά δείχνει όλες τις δικές μου κριτικές.
Μήπως είμαι κλώνος σου και δεν το ξέρω?
Εκτος αν συμβαινει το αναποδο κ να ειμαι εγω κλωνος σου!
Υ.Γ Καποια μαλακια εχει γινει με τα λινκ των κριτικων απο την αναβαθμιση κ μετα κ ακομα να διορθωθει! >
Σωστος ναι!Αν κατάλαβα καλά η δεύτερη κριτική από πάνω είναι αυτή που θες να απευθύνεις στον heel.
Μεσα στο παιχνιδι δεν ειναι κ αυτο?Όπως βλέπω φίλτατε έχετε φάει πολλές πίκρες τον τελευταίο καιρό.
Αληθινη ιστορια εννοειται!αυτο με τον πατερα και τον γιο patsa αγορινα που γραφεις στη κριτικη σου για την πενυ ειναι πραγματικο,γιατι μου φαινεται απιστευτη η ολη φαση
Καλο πολυ καλο!!αυτα τα κειμενα piatsa που γραφονται εδω στο σαιτ αν σωθουν στο μελλον θα διδασκονται στις επομενες γενιες οπως διδασκονται σημερα τα κειμενα των αρχαιων ελληνων φιλοσοφων σε ολο τον κοσμο,ειλικρινα το πιστευω,θα περασουν εκατονταδες χρονια και θα λενε οτι ο αρχαιος φιλοσοφος piatsas για παραδειγμα αναφερει για την περιφημη εταιρα πενυ την εξης κριτικη