Απρόβλεπτη late night στουντιοτσαρκα παρέα με τον SPEED γύρω τις 02:00 μετά το τέλος μπουρδελοτσαρκας
Φυλής 104 : Νεφέλη Νεαρή καστανή με ίσια μαλλιά και ωραίο σώμα. Μαζί της η Μαρίνα, η γνωστή κορασίδα του ιδρύματος με τις πλούσιες καμπύλες και τα φουλ προγράμματα. Πληθώρα επιλογών μεταξύ αυτών και πρωκτικό μόνο με την Μαρίνα. Δυνατότητα συνδυασμού και των δυο κοριτσιών στο δωμάτιο. Πρόγραμμα ώρας στα 200 ευρώ με δυο εκτονώσεις.
Αχαρνών 106 : Καρμεν. Νεαρή μελαχρινή κοπέλα με καλές αναλογίες σώματος. Στον μέσο όρο. Τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ.
Αχαρνών 85 : Κλειστό
Παιωνιου 10 : Κλειστό
Κασσάνδρας 3 πάνω: Μπονι. Νέα κοπέλα απο την Ισπανία κατά δήλωση. Μελαχρινή. Νεαρή ,με φουλ προγράμματα. Ρωξάνη. Αυτή η κοπέλα όσο πάει και ομορφαίνει.. Με νέο χτένισμα με ξανθές ανταύγειες στα καστανά μαλλιά της, ήταν χάρμα οφθαλμων. Ψηλή με ωραίο σώμα , γλυκό χαμόγελο πρόσχαρη και ομιλητική. Η περιφέρεια της άλλο πράγμα, που δυστυχώς για τους λάτρεις του είδους δεν την προσφέρει. Οι υπηρεσίες της, υψηλου επιπέδου, τόσο από εμπειρία του SPEED και δική μου.
Κασσάνδρας 3 κάτω : Κάτια. Η γνωστή από το Κ6. Ψηλή , με ενισχυμένο στήθος , ωραίο σώμα, προσωπικά μου βγάζει μια ξινίλα. Ίσως είναι η ιδέα μου. Αντίθετα η πιο πετιτ Γκαμπριελλα, μου άρεσε αρκετα σαν παρουσία. Νεαρή μικροκαμωμένη με μακριά σπαστά κοκκινωπά μαλλιά. Γλυκιά ομιλητική στο σαλόνι, αντίθετα με την Κάτια που είπε ένα ξερό γεια.
Κασσάνδρας 6: Νικολ. Η μελαχρινή καλλονή που μονοπωλεί εδώ και καιρο την τρίτη βάρδια στο Κ6. Όμορφη γυναίκα με πλούσιες καμπύλες και έκφυλο πρόσωπο. Οι υπηρεσίες της αμφιλεγόμενες, μιας και υπάρχει για αυτές διγνωμία συναγωνιστών. Προσωπικά δεν έχω ενθουσιαστεί.
Κασσάνδρας 4Γ: Ελπίδα. Ο ορισμός της έκφυλης κοπέλας. Μελαχρινή με ίσια μαλλιά, ναζιάρικα βλέμμα. Πλούσιο φυσικό στήθος, τουρλωτό κωλαράκι, σκέτος πειρασμός, το οποίο είναι διαθέσιμο στο φουλ πρόγραμμα. Αλλά και η Αλεξάνδρα που ήταν μαζί της δεν πήγαινε πίσω. Πιο αδύνατη συγκριτικά με την Ελπιδα και λιγότερες καμπύλες, με ναζιάρικα επίσης πρόσωπο, μαύρα μακριά σπαστά μαλλιά. Αρκετα και παιχνιδιάρες και οι δυο στο σαλόνι.
Κασσάνδρας 4Β : Μιχαελλα. Κάθε φορά που την βλέπω και την συμπαθώ περισσότερο. Η συμπεριφορά της στο σαλόνι έχει μεταστραφεί 180 μοίρες προς το καλύτερο. Γλυκιά, ευγενική ομιλητική, που σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εμφάνιση της αποτελούν μια καλή επιλογή. Σύντομα θα την ξανατιμησω μετά από πολύ καιρο για να διαπιστώσω πως ανάλογη μεταστροφή έχει και στις υπηρεσίες της.
Κασσάνδρας 4: Ότι και να πω θα θεωρηθώ πως μεροληπτώ για την Άννα. Η μεγάλη μου αδυναμία αυτό τον καιρό. Νεαρή μελαχρινή, πρόσωπο σκέτη γλύκα. Αδύνατο σώμα, σε καμία όμως περίπτωση το ανορεξικο στυλ, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο νεανικό σφριγηλό της στήθος και στο πεταχτό της κωλαράκι. Οι υπηρεσίες της από τις καλύτερες που έχω συναντήσει τον τελευταίο καιρό. Μαζί με την Μαρία την Σερβα αποτελούν ένα ευχάριστο δίλλημα στον επισκέπτη, μιας και οι υπηρεσίες της Μαρίας είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Κατά την γνώμη μου όμως δεν είναι τόσο όμορφη όσο η Άννα.
Σπύρου Πατση 40 : Η γλυκιά και sexy Αμάντα. δεν χρειαζονται παραπάνω λόγια..
Σπύρου Πατση 27 : Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν
Φραντζή 47: Μια άλλη Αμαντα. Επισης εντυπωσιακη. Ξανθια με ίσια μαλλιά, και ωραίες αναλογίες σώματος Γελαστή και ναζιάρα στο σαλόνι. Αξιοπρόσεκτη.
Ιππονακτος 14 : Κλειστό.
Βουλιαγμένης 68 : Κλειστό
Βουλιαγμένης 83 : Εντιτα. Νεαρή ψηλή με ίσια καστανοκόκκινα μαλλιά, ωραιο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο. Ωραία παρουσία σε γενικές γραμμές.
Βούρβαχη 19: Βαρβάρα. Η μελαχρινή Milf με τα ίσια μαύρα μακριά μαλλιά και το άκρως θηλυκό σώμα. Ενθουσιασμένος από τις υπηρεσίες, από την μόλις χθεσινή μου γνωριμία μαζί της.