CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
παω να πεξω κανα τζοκερ
Αν αναφερεσαι στην Ραμονα κουβά θα πας...........
Απο τις χειροτερες εμπειριες μου.
Ωραια κοπελα, αλλα δεν το εχει........
παω να πεξω κανα τζοκερ
Ούτε μεταναστες?
που να βρουνε τα πακιστανια 50 ευρω για να γαμησουνε ρε? σε λιγο ουτε εμεισ θα πηγαινουμε η μονη λυση ειναι να κανουν την παρτουζα 50 και την κοπελα 35 το απλο γιατι αλλιωσ απο το πασχα και μετα θα πεινασουνεΟύτε μεταναστες?
ετυχε μιασ και μιλαγαμε για μιχαελα και το πηγα στα κασανδρασ πωσ αμα ηταν σε κανα αλλο θα ηταν καλυτερα λογω ωρασ γιατι εκει παιζει ξεπετα την ραμονα δεν την ξερω και απο αυτα που διαβαζω ουτε που θελω να μαθωΑν αναφερεσαι στην Ραμονα κουβά θα πας...........
Απο τις χειροτερες εμπειριες μου.
Ωραια κοπελα, αλλα δεν το εχει........
μια χαρα καταλαβα believe me!Λαθος καταλαβες.
Ισια ισα που δεν μου αρεσει η οχλαγωγια.
Μην πας στο αλλο ακρο.
Υπαρχεικαι η μεση οδος.
Να υπαρχει σχετικος κοσμος, να εχουν κινηση τα μαγαζια.
Θα συμφωνησω ομως απολυτα με το υστερογραφο σου.
Ρε παιδι μιας κ γυρισες ολη την Κασσανδρας γραψε κ καμια ενημερωση για το ποιες ηταν εκει!Ρε παιδια που ειναι η μιχαελα πηγα τωρα απο ολα τα κασσανσδρας και δεμ ηταν εκει μηπως ξερει κανενας αν δουλευει βραδυ;
Ρε παιδια που ειναι η μιχαελα πηγα τωρα απο ολα τα κασσανσδρας και δεμ ηταν εκει μηπως ξερει κανενας αν δουλευει βραδυ;
Αφου πήγες μέχρι εκει επρεπε να ρωτησεις στο 4Γ κατω, μπορει να αλλαξε την βαρδια της![move] Σημερα 11/03 [/move]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Μαριανα/Τζανα - Γαβριελα/Μιχαελα - Ελπιδα
Sorry παιδια που δεν εγραψα ενημερωση αλλα τα ειχα παρει ρε γαμωτο με την ενημερωση της λιτσας που μας αναγκαζει να καιμε τζαμπα βενζινες με 1.7 το λιτρο
Κοιτα, μην τσιμπας ετσι, η κα Λιτσα εχει ΚΑΙ βενζιναδικο...