Πέρασμα από την οδό Κασσάνδρας λίγο πριν φύγω για δουλειά, (εξ΄ου και η καθυστερημένη ενημέρωση) παρέα με τον SPEED και τον Biker :
Κασσάνδρας 4 (πάνω) : Άννα. Μια από τις αδυναμίες μου πλέον. Νεαρή μελαχρινή με σπαστά μαλλιά. Πολύ γλυκό χαμόγελο και όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου Αδυνατισμενη μετά τις διακοπές της, μιλήσαμε σε πολύ φιλικό κλίμα. Η Ράνια ήταν το άλλο κορίτσι που συναντήσαμε. Νεαρή μελαχρινή επίσης, με ίσια μαλλιά. Ωραίο σώμα, φυσικό στηθος. Το μόνο της αρνητικό κατ΄εμε είναι πως αποπνέει μια «αγριάδα» στο σαλόνι.
Κασσάνδρας 4Β : Λάουρα. Η μελαχρινή καλλονή του ομίλου. Ξεκούραστη και ανανεωμένη μετά τις πρόσφατες διακοπές της. Από τα καλύτερα φυσικά στήθη που έχω δει ever. Μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά, προκλητικό χαμόγελο και πρόσωπο Αρκετά ευδιάθετη και ομιλητική. Μαζί της η Αλεξάνδρα. Νεαρή μελαχρινή αδύνατη κοπέλα. Με ίσια μακριά μαλλιά. Ντυμένη σε ροζ fish net, ευδιάθετη και γελαστή. Εάν ήταν μόνη της ίσως να κέρδιζε περισσότερες εντυπώσεις, αλλά η σύγκριση της με την Λάουρα........
Κασσάνδρας 4Γ : Εντυπωσιακό new entry :. Ζαίρα. Μελαχρινή με σκούρο δέρμα (όχι μιγάδας) ίσια μακριά μαλλιά. Πολύ ωραίο και μεγάλο φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Γελαστή στο σαλόνι, κέρδισε το ενδιαφέρον μου και είναι μια από τις μελλοντικές υποψήφιες
Κασσάνδρας 6 : Η ξανθιά Ελληνίδα Λίζα. Νεαρή γλυκιά κοπέλα με φυσικό στήθος, ίσια μαλλιά .Εκφραστικά μάτια, με ψηλές τιγρε μπότες. Αξιοπρόσεκτη
Κασσάνδρας 3 (πάνω) : Δυο νεαρά δροσερά κορίτσια. Η Ραμόνα, ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους. Γλυκό πρόσωπο, ωραίο κορμάκι φυσικό στήθος. Αναλόγων προσόντων και η Γαβρέλλα. Καστανοκόκκινα ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Αρκετά ευδιάθετες στο σαλόνι, έδωσαν ένα Mini sex show στην παρουσίαση τους. Μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον αμφότερες για ένα test drive .
Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Βίκυ. Γνωστή και μη εξαιρετέα. Δεν νομίζω να χρειάζεται παραπάνω περιγραφή.