Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
σημερα επισκεψη στο αλιεν στην γεφυρα βρυουλων. Πηρα την Σκαρλετ συμπεριφορα πολυ καλή με ιδιαιτερα ψευτικα ομως βογγητα. Το πηγα λαου λαου καθοτι κουρασμενος και η ψηλη εκανε σαν να της ετυχε το πιο αγριο και συναμα ωραιο σεξ της ζωης της.. Νταξει κοπελια ειπαμε ξερουμε πως πηδαμε ελεος.. υπηρεσια ευγενικοτατη, ο χωρος κατσε καλά, αλλα.. Ρε παιδια αλλη πηγα να γαμησω και αλλα γαμησα.. Μιλαμε στις φωτο εχει πεσει τρελο φωτοσοπι οχι αστεια.. παρολα αυτα επειδη βιαζομουν μιας και ειχα δουλεια περασα καθοτι ειναι και 2μετρα και μου τα σκαει ωραια το συγκεκριμενο προσων.
σχεση αποδοσης τιμης 6 στα 10
καλες χυσοβολιες  :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αν ειναι αλλοι οι λογοι μαλλον διαφωνεις με αυτο που γραφω.
Το συμφωνω πήγαινε στα σχετικα που εγραψες με την αποδοση της στο δωματιο, οχι για την αλλαγη ονοματος.

Μαλλον δεν ημουνα σαφης.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καμμια καλη προταση για κανενα μπουρδελακι-στουντιο στην περιοχη της καλλιθεας?? κατεβαινω για λιγες μερες κατς και αν μπορουσε καποιος συναγωνιστης της πρωτευουσας να με ενημερωσει για καμμια καλη επαγγελματια στην περιοχη της καλλιθεας τιμες-παροχη υπηρεσιων κτλ κτλ. Ευχαριστω!
Στην Καλιθεα  παιζουν 4 studio

Το Ελευθεριου Βενιζελου 40
Το Ελευθεριου Βενιζελου 35.
Το Ελευεθριου Βενιζελου 79
και λιγο πιο κατω το Θησεως 365.

Τα δυο πρωτα εχουν banner στο site και μπορειςν αδεις πολλες πληροφοριες.

Το Θησεως 365 εχει ως επι το πλεισοτν milf
Στο Ελ.Βενιζελου 79 πολλες φορες εχει παραπανω απο μια κοπελα και μπορεις να διαλεξεις.
Απο τιμες ξεκινανε ολα απο 50 ευρω και ανεβαινουν αναλογα με το προγραμμα που θα επιλεξεις.
Τα προγραμματα ποικιλουν αναλογα και με την κοπελα που θα πετυχεις.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 14/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - Γαβριελα - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νεα αφιξη - Αλεξανδρα - www.kassandras4-kato.com/ramona]Ραμονα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Καρμεν - Δεσποινα - Μιχαελα
Κασσανδρας 4(πανω): Αλεξανδρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Μαντονα - Μιρελα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/elena]Ελενα[/url] - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]

Θησεως 40(κατω): Αλινα/www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Λουση[/url] - Ροζη/www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα[/url]
Θησεως 40(πανω): Αντρεα - Σουζανα/Μονικα

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Νομίζω είναι και κλειστά τα πρακτορεία σήμερα !!!!!!!!!!!
Πάλι δεν θα το παίξουμε το στανταράκι !!!!!!!!!!!!!!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Νομίζω είναι και κλειστά τα πρακτορεία σήμερα !!!!!!!!!!!
Πάλι δεν θα το παίξουμε το στανταράκι !!!!!!!!!!!!!!

Τελικά το στοίχημα δεν πρέπει να είναι αν θα πάει η Μαντόνα ή όχι, αλλά το τί ώρα θα μπει η Κα Λίτσα ν'ανακοινώσει την αλλαγή στη βάρδια! :2funny: :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Τελικά το στοίχημα δεν πρέπει να είναι αν θα πάει η Μαντόνα ή όχι, αλλά το τί ώρα θα μπει η Κα Λίτσα ν'ανακοινώσει την αλλαγή στη βάρδια! :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορείς αν θες να παίξεις και τα 2  :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 14/01  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - Γαβριελα - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νεα αφιξη - Αλεξανδρα - www.kassandras4-kato.com/ramona]Ραμονα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Καρμεν - Δεσποινα - Μιχαελα
Κασσανδρας 4(πανω): Αλεξανδρα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - Μαντονα - Μιρελα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/elena]Ελενα[/url] - www.vrilissou60.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]

Θησεως 40(κατω): Αλινα/www.thiseos40.com/efi]Εφη[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα/Λουση[/url] - Ροζη/www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα[/url]
Θησεως 40(πανω): Αντρεα - Σουζανα/Μονικα
Αλλαγη:

Κασσανδρας 3(κατω):Λαουρα - Αλεξανδρα - Σαντρα
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - Ραμονα - Ναταλι
Κασσανδρας 4Β(κατω): Νεα αφιξη - Αντζη - Ραμονα
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Καρμεν - Ελπιδα - Μιχαελα

Βριλησου 60(κατω): Μαριανα - Μαριανα - Μιρελα
Βριλησου 60(πανω): Ελενα - Μιχαελα - Ιρενα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.170
Πόντοι
6.635
Αυτη την ωρα μπορεις να την βρεις στο Αθανασιας 3 στο Παγκρατι.

Κανει και εκει βαρδιες. ;)
ρε παιχτες λεγονται τοοοσα για το μεγαλο φανταστικο κλπ στηθος της κοπελας (εγω δεν την εχω δει ακομα απο κοντα) αλλα στις φωτο δεν φαινεται και τιποτα φοβερο... :tits2: :think:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.170
Πόντοι
6.635
μηπως φταιει ο φωτογραφος? :think:
σιγουρα δεν θα ειναι η πρωτη φωτογραφηση που αδικει καποια κοπελα... ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ρε παιχτες λεγονται τοοοσα για το μεγαλο φανταστικο κλπ στηθος της κοπελας (εγω δεν την εχω δει ακομα απο κοντα) αλλα στις φωτο δεν φαινεται και τιποτα φοβερο... :tits2: :think:
Την εχω δει μονο, δεν εχω περασει στα ενδοτερα,  πριν αρκετο καιρο.

Θυμαμαι να ειχα εντυπωσιαστει απο το στηθος της, το οποιο σιγουρα δεν ειναι μικρο.
Βεβαια ειναι και παραπανω απο ενας χρονος.......

Περισσοτερες πληροφοριες εδω :

men

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδεια η βανεσα απο κηφισου 30 που εχει χαθει????

men

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παντως απο τα προγραμματα λειπει ολη την εβδομαδα!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
παντως απο τα προγραμματα λειπει ολη την εβδομαδα!
Οντως.

Γενικα την περιοδο των Χριστουγεννων - Πρωτοχρονιας πολλες κοπελες φευγουν για διακοπες.
Και να μην ξεχναμε πως ειδικα οι Ρωσιδες (κατι που δεν ισχυει για την Βανεσα) γιορταζουν με το παλιο ημερολογιο, οποτε οι διακοπες τους "τραβανε" πιο πολυ.

Μετα τις 15-20 Ιανουριου τα προγραμματα επανερχονται στα συνηθισμενα.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Είμαι σίγουρος πως η κα Λίτσα δεν ξέρει τόσο καλά όσο εσύ φίλτατε Τσεγιέν τις προγραμματισμένες διακοπές των διαφόρων κορασίδων !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom