Σε κάποια της Κασσάνδρας και ας μη το γράφει το πρόγραμμα,στο Καρέα 30 και νομίζω σε 1-2 ακόμα αλλά δεν θυμάμαι σε ποιά.
Καλές παρτούζες !!!!!!!!!
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση και τις ευχές σου!!
Σε κάποια της Κασσάνδρας και ας μη το γράφει το πρόγραμμα,στο Καρέα 30 και νομίζω σε 1-2 ακόμα αλλά δεν θυμάμαι σε ποιά.
Καλές παρτούζες !!!!!!!!!
Σήμερα πρωϊνή βάρδια, στο Βριλ. 42, Αλεξάνδρα ! Απο μένα, πήρε έγκριση, ISO 9001, κ.λ.π
Αλλά γιατί τόσο καιρό, δεν έχω διαβάσει τίποτις, περί της κορασίδας,...? ...ή μηπως μου ξέφυγε η πληροφόρηση ? (ανεπίτρεπτο)
Τεσπά, άμα λάχει θα γράψω κριτική αναλυτίκ !
[sub](κατά παράβαση του εσωτερικού μου κανονισμού - γιατί το κορίτσι λέει, και κανένας δεν το λέει !) [/sub]
η μαρίνα απο φυλής 104 παίζει σε κάποιο άλλο studio?γιατί απο βάρδιες και απόσταση δεν πολυβολεύει.
τότε κάπως θα πρέπει να βρώ την λύση και να σας επισκεφτώ σύντομα...οχι ματια μου :-
εχουμε την αποκλειστικοτητα ;)
Μια ακομα Λαουρα.
Ποσο χοντρη δηλαδη ?Καμια χοντρη με μεγαλα μασταρια υπαρχει σε στοντιο?
Χοντρη ρε παιδι μου με μεγαλο κωλο και μεγαλες βυζαρες!Ποσο χοντρη δηλαδη ?
Κλασσικες νταρντανες με μεγαλα φυσικα στηθη ειναι η Βαλεντινα και η Νικη στο Βουρβαχη 19, Κωνσατντινουπολεως 61.Χοντρη ρε παιδι μου με μεγαλο κωλο και μεγαλες βυζαρες!
Κάνε μια επίσκεψη στην Τζούλια...!Χοντρη ρε παιδι μου με μεγαλο κωλο και μεγαλες βυζαρες!
Καλά εσύ πας να τον ρίξεις στα βαθιά...!Δοκιμασε και Αχαρνων 104, αν την καταφερεις, θα σου πω μπραβο! μονο για αποφασισμενα κομαντα...