You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την εχω "συναντησει" 3 φορες σε αλλο studio με αλλο ονομα.Παιδιά ,μια Τσέχα Αλεξάνδρα ξανθιά με βυζάρες ,απο τα Στούντιο Σερβιών ,Θαρύπου και Κωνσταντινουπόλεως 61 την έχει πάρει κανείς για να πει εντυπώσεις
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ περιπτωση για τα γουστα μου.
Απο τα καλυτερα milf που εχω δικιμασει.
παιδες καλησπερα! την Μαρινα απο το φυλης 104 την εχει παρει κανεις? τι λεει??Την εχω "συναντησει" 3 φορες σε αλλο studio με αλλο ονομα.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ περιπτωση για τα γουστα μου.
Απο τα καλυτερα milf που εχω δικιμασει.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την εχω "συναντησει" μια φορα και δυστυχως δεν εμεινα ευχαριστημενος.παιδες καλησπερα! την Μαρινα απο το φυλης 104 την εχει παρει κανεις? τι λεει??
Και λεω δυστυχως, επειδη ειναι εμφανησιακα πολυ σεξουαλικη γυναικα και σε προιδεαζει για πολυ "υψηλες αποδοσεις".
Αλλοι συναγωνιστες λενε τα καλυτερα.
Ισως να μην την πετυχα σε καλη στιγμη.
ηταν αμετοχη δηλαδη?? η ξεναρα γενικοτερα?Την εχω "συναντησει" μια φορα και δυστυχως δεν εμεινα ευχαριστημενος.
Και λεω δυστυχως, επειδη ειναι εμφανησιακα πολυ σεξουαλικη γυναικα και σε προιδεαζει για πολυ "υψηλες αποδοσεις".
Αλλοι συναγωνιστες λενε τα καλυτερα.
Ισως να μην την πετυχα σε καλη στιγμη.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ενα κοκτειλ και των δυο.ηταν αμετοχη δηλαδη?? η ξεναρα γενικοτερα?
Aκεφη και διαδικαστικη.
Εμφανης ταση του "να τελειώνουμε".
Εγω τουλαχιστον αυτο εισεπραξα.
τι να πω... αν ηταν αργα ισως να ηταν η κουραση... σε ευχαριστω για την ενημερωση!Ενα κοκτειλ και των δυο.
Aκεφη και διαδικαστικη.
Εμφανης ταση του "να τελειώνουμε".
Εγω τουλαχιστον αυτο εισεπραξα.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Να εισαι καλα. Any time. ;)τι να πω... αν ηταν αργα ισως να ηταν η κουραση... σε ευχαριστω για την ενημερωση!
Ας κάνω και εγώ μια σύντομη ενημέρωση μπας και προλάβω κανέναν.Όποιος ξεκινήσει για Κ94 με προορισμό τη Λίντα καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί καθώς αντ'αυτής θα συναντήσει μια ξανθιά Λία ,αδιάφορη για εμένα.Η τσατσά πραγματικά έκανε υπερπροσπάθεια για να με πείσει να περάσω αλλά δεν τα κατάφερε.....
AAAAAAAAA ρε φούστη μου!!!!!
Κάνουν κλώνους και οι τάνες;;;;;;
Που είναι η τρελοΛίντα επιτέλους;;;;;;
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Το απογευμα στο Κ94 !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/43711126010051087036.gif[/img[/URL]]
Αλλα μην το δεσεις κιολας !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=46054.420[/URL]
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/43711126010051087036.gif[/img[/URL]]
Αλλα μην το δεσεις κιολας !!!! :2funny: :2funny: :2funny:
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=46054.420[/URL]
[move] Σημερα 03/11 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αλεξανδρα - Βαλεντινα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλινα (καινουρια) - Αλινα (καινουρια) - Ιρενα
Κασσανδρας 4(πανω): Αλισια - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: Νταιανα - Αντζη - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - Μαντονα - Κατερινα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - Σιμονα
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/elena]Ελενα[/url] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα[/url]
Θησεως 40(πανω): www.thiseos40.com/despoina]Δεσποινα[/url] - Αμαντα
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): Ρανια - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αλεξανδρα - Βαλεντινα - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλινα (καινουρια) - Αλινα (καινουρια) - Ιρενα
Κασσανδρας 4(πανω): Αλισια - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: Νταιανα - Αντζη - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - Μαντονα - Κατερινα
Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/nina]Νινα[/url] - www.vrilissou60.com/vicky]Βικυ[/url] - Σιμονα
Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/elena]Ελενα[/url] - www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα[/url]
Θησεως 40(πανω): www.thiseos40.com/despoina]Δεσποινα[/url] - Αμαντα
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημέρα
μέχρι τις 17:00 στο studio η www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47]Paris[/url]
το απόγευμα η www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12]Νεφέλη[/url]
το βράδυ η www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=13]Σουζάνα[/url]
Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Καλησπερα
Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :
10 - 5 : Αντζελα
5 - 11 : Ιβαννα
11 - 8 : www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσικα [/url]
Στο Πειραιως 121 :
10 - 5 : www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
5 - 11 : Ολγα
11 - 8 : www.studio40-gr.com/mariza]Μαριζα [/url]
:-* :-* :-*
Σημερα στο Σπυρου Πατση 40 :
10 - 5 : Αντζελα
5 - 11 : Ιβαννα
11 - 8 : www.studio40-gr.com/jessica]Τζεσικα [/url]
Στο Πειραιως 121 :
10 - 5 : www.studio40-gr.com/xenia]Ξενια[/url]
5 - 11 : Ολγα
11 - 8 : www.studio40-gr.com/mariza]Μαριζα [/url]
:-* :-* :-*
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
Καθυστερημένη ενημέρωση για "Έλλη" από Κροκέων 6.
Δυστυχώς εξελίχθηκε σε ξεπέτα. Ανύπαρκτα προκαταρκτικά, στοματικό όπως και τα υπόλοιπα πολύ κάτω του μετρίου. Εγώ προσωπικά (άν και είναι ομορφούλα) δεν θα ξαναπάρω.
Δυστυχώς εξελίχθηκε σε ξεπέτα. Ανύπαρκτα προκαταρκτικά, στοματικό όπως και τα υπόλοιπα πολύ κάτω του μετρίου. Εγώ προσωπικά (άν και είναι ομορφούλα) δεν θα ξαναπάρω.
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
παιδες καλησπερα!εχω πεθυμησει την σονια την μουναρα και θελω να παω να της ριξω ενα .γνωριζει κανεις αν ειναι στο λελας κανονικα και σημερα μεχρι 6 γιατι παιρνω τηλ αλλα τιποτα
Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Πως θα γινει να την "γυρισουμε" στο Κ94???παιδες καλησπερα!εχω πεθυμησει την σονια την μουναρα και θελω να παω να της ριξω ενα .γνωριζει κανεις αν ειναι στο λελας κανονικα και σημερα μεχρι 6 γιατι παιρνω τηλ αλλα τιποτα
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
μακαρι να γυρισει με βολευει και εμενα καλυτερα.σημερα ειναι λελας ξερεις συμπολεμιστη;Πως θα γινει να την "γυρισουμε" στο Κ94???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K