Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Thanks Τσε..! Ούτως ή άλλως δουλεύει συνήθως στην προηγούμενη βάρδια απ' την Καρολάιν, οπότε θα φροντίσω να πάω λίγο πριν τις 8, αν τη δω κ μ' αρέσει θα περάσω, αλλιώς θα περιμένω λίγο κ θα πάρω την αγαπημένη μου Καρολ..!
Προσοχη ομως !!!!

Την Καρολαιν δεν την εχω "γνωρισει" προσωπικα, αλλα οι πληροφοριες γι΄αυτη δεν ειναι τοσο ενθαρυντικες.

Ακομα μια καλλονη που στο δωματιο οι υπηρεσιες της ειναι αντιστροφως αναλογες της εμφανισης της.....

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Αν εχεις δικη σου αποψη και περνας καλά, τοτε παω πάσο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγκυρες πληροφοριες αναφερουν οτι σημερα 2/11 στο Βριλησσου 36 μετα τις 20:00 θα ειναι για μια εκτακτη εμφανιση η Πεννυ !!!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Μαθιου εγω πάντως συμφωνω μαζι σου. Αν ειναι αληθινες εχουν υποστει τοση επεξεργασια που δεν τις λες παλι αληθινες. Κ στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου. Υπαρχουν κ καλυτερα, προτείνεται για 30+ η συγκεκριμενη κοπελλα

Τελικά το στοίχημα μάλλον δεν πλήρωσε ακόμη. Παραμένει σε εκκρεμότητα ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Απ' το ΥΓ καταλαβαίνω ότι τη γνώρισες από κοντά, οπότε συμφωνείς με τον Πουτανγαμων..;
Πώς ήταν..; Καλή..; Ωραίες μουσικές ακούτε παντως..!

Μάλλον ναι. Πηγαίνοντας κόντρα στην κοινή γνώμη, την δοκίμασα και μια δεύτερη φορά :2funny: Σ' αυτό το θέμα όμως επιμένω στην άποψη που έγραψα πιο πάνω: "ακριβώς στην μέση"

Υ.Γ. Το sidi h'bibi είναι το καλύτερο κομμάτι τους (κατά την άποψη μου). Το είχα ακούσει ένα εκατομύριο φορές όταν το πρωτοέβγαλαν!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Βρε Μάθιου για να γαμήσεις πας η για καλλιτεχνικές απόψεις ?

Φίλε μου Γιώργο δε βγαίνει και εντελώς ξεροσφύρι!!! Απλά τυχαίνει να έχουμε στην φαρέτρα μας πολλά βέλη (δεν το λέω αλαζονικά αυτό, αλλά εντελώς ταπεινά). Αναλόγως τον στόχο, επιλέγουμε και το κατάλληλο βέλος :)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Προσοχη ομως !!!!

Την Καρολαιν δεν την εχω "γνωρισει" προσωπικα, αλλα οι πληροφοριες γι΄αυτη δεν ειναι τοσο ενθαρυντικες.

Ακομα μια καλλονη που στο δωματιο οι υπηρεσιες της ειναι αντιστροφως αναλογες της εμφανισης της.....

Εδώ κι αν είναι υποκειμενικά τα πράγματα! Η μοναδική μου εμπειρία ήταν μια καθημερινή στις 4:30 το πρωί (περίπου). Το αναφέρω γιατί ίσως αυτό να έχει την σημασία του. Είχα διαβάσει από πριν όλες τις κριτικές της. Προσωπικά πέρασα καλύτερα απ' ότι γράφουν οι συνάδελφοι, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να ξεπεράσουμε τον μέσο όρο...
Συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφο Cheyenne: αν έχεις προσωπική εμπειρία, η άποψη μας περισσεύει.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Προσοχη ομως !!!!

Ναι, ρε Τσε έχω γράψει κ 3 κριτικές για πάρτη της..! Η πρώτη μέτρια, οι άλλες δυο πολύ καλές..! Κ για μένα είναι κορυφαία σ' εμφάνιση..! Κι η Μαντόνα είναι γυναικάρα, αλλά τελειώς διαφορετικό στυλ.. Η Κάρολαϊν είναι κουκλίτσα κ πιο πετιτ..! Εγώ την προτείνω ανεπιφύλακτα για μια δοκιμή τουλάχιστον..!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
H τρελο Λιντα από ΣΠ.Πατση και Γοργόνες δεν φένεται στα προγράμματα - βάρδιες αυτή την βδομάδα.

Ξευρει κανεις τι έγινε;;;;;;;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το απογευμα στο Κ94 !!!

URL]]

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
http://[URL unfurl="true"]www.poulato.gr/uploads/9805092010(008).jpg[/img[/URL]]

εγκυκλοπαιδεια...

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Σημερα 02/11  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - Κατερινα
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ιβανα
Κασσανδρας 4Β(κατω): Αλεξανδρα - Ιβανα - www.kassandras4-kato.com/laoura]Λαουρα[/url]
Κασσανδρας 4Γ(κατω): Αλινα (καινουρια) - Ιρενα - Σαντρα
Κασσανδρας 4(πανω): Ρανια - www.kassandras4.com/laoura]Λαουρα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: Νταιανα - www.kassandras6.com/liza]Λιζα[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]

Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - Μαντονα - www.vrilissou60-kato.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αλινα - www.vrilissou60.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url]

Θησεως 40(κατω): www.thiseos40.com/adrianna]Αντριανα[/url] - Αμαντα
Θησεως 40(πανω): www.thiseos40.com/despoina]Δεσποινα[/url] - www.thiseos40.com/elena]Ελενα[/url]

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Πεταχτήκαμε με τον Biker, Lex80 και SPEED από την Θεσσαλία στην συμπρωτεύουσα και με την καθοδήγηση του μέγιστου Γαμαικανού, αφού έγινε μια σύντομη επίσκεψη στα μπουρδελάκια της πόλης, ακολούθησε στουντιοτσαρκα….

CHEYENNE, Biker, Lex80 και SPEED you are on a mission from God !!! :rockon: :rockon: :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παντα δυο φορες !!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
θα σας πω λιγα λογια για την εμπειρια μου μαζι της, εαν σας ενδιαφερει.

Ομορφη γυναικα αναμφισβητητα.
Δυστυχως ομως οι υπηρεσιες της δεν ηταν αναλογες της εμφανισης της.
Διαδικαστικη, τυπικη χωρις την διαθεση για το κατι παραπανω.

Μια φορα αρκει.
Αξιζει ομως αυτη την μια τουλαχιστον για την κουρμπα που κανει στα 4 μιας και ειναι μοναδικη !!!
Ασε που εγω γουσταρω και τους βυζους της και τα Γαλλικα της !!!

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Φίλε μου Γιώργο δε βγαίνει και εντελώς ξεροσφύρι!!! Απλά τυχαίνει να έχουμε στην φαρέτρα μας πολλά βέλη (δεν το λέω αλαζονικά αυτό, αλλά εντελώς ταπεινά). Αναλόγως τον στόχο, επιλέγουμε και το κατάλληλο βέλος :)

Τότε καλά κάνεις  Μάθιου  ;)

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Ας κάνω και εγώ μια σύντομη ενημέρωση μπας και προλάβω κανέναν.Όποιος ξεκινήσει για Κ94 με προορισμό τη Λίντα καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί καθώς αντ'αυτής θα συναντήσει μια ξανθιά Λία ,αδιάφορη για εμένα.Η τσατσά πραγματικά έκανε υπερπροσπάθεια για να με πείσει να περάσω αλλά δεν τα κατάφερε.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom