Επισκέπτης
Δωστε ενα 20ρικακι μεσα στο δωματιο και ακαποτα θα κανει και τουμπες .
Ασε φίλε η συγκεκριμένη Νατάσα δούλευε σε μπουρδέλο της φυλής εδω και κάτι χρόνια σε ένα που έχει μία μπλέ μεγάλη πόρτα στο ισόγειο και είναι η μεγαλύτερη σπασαρχίδω που έχω γνωρίσει έκτος απο το μή το ένα μή το άλλο δεν λέει τίποτα άλλο.Επισκεψη 31/05 στο Βριλησου 36, γυρω στις 20.30', η Νατασα, μελαχροινη, αδυνατη, με βυζο-τεχνητο- Νο 3. Ευρω 50 κλασσικο, +10 για ποδομαλακια, +20 για Ισπανικη και +30 για 69. Επιλογη κλασσικου προγραμματος, ευπρεπης αποδοση, ΑΛΛΑ οχι και για επαναληψη.
+20 ευρω για ισπανικο? ελεος!! οχι να μας το χρεωνουνε στα extra και αυτο φιλε μου... μην τα παρουν πρεφα και τα ct γιατι χαθηκαμε!!!!
πονιρουλι.....!!!!!!!!δηλαδη αν ειχε και φυσικο βύζο ποσα θα ζητουσε για ισπανία ????
και αν καταλαβα καλα, κοστος (με ισπανία) 70 ευρω ????
οσο και ενα μασαζ δηλαδη..
Το σπίτι στη Λέλας Καραγιάννη δουλεύει ακόμα? Πλην Σόνιας τί παίζει ?
Κάποιος φίλος πιο πριν πέταξε μια κεραμίδα. Η Λάουρα από Δροσοπούλου 97 σταμάτησε οριστικά. Φίλε πώς το ξέρεις? Απάντα πλιζ
Το σπίτι στη Λέλας Καραγιάννη δουλεύει ακόμα? Πλην Σόνιας τί παίζει ?
Κάποιος φίλος πιο πριν πέταξε μια κεραμίδα. Η Λάουρα από Δροσοπούλου 97 σταμάτησε οριστικά. Φίλε πώς το ξέρεις? Απάντα πλιζ
ξερει κανείς τιποτα για εβελιν καστανοξανθη, απο δροσοπουλου μεριά?
ξερει κανείς τιποτα για εβελιν καστανοξανθη, απο δροσοπουλου μεριά?
Πρωτη φορα την πηρα-περισσοτερο απο περιεργεια-αλλα οπως εγραψα, καλη για μια φορα μονον. Με την εξτρα χρεωση για Ισπανικη-σιγα μην πληρωσω κιολας-ειχε ξαπλωσει ετσι-στην διαρκεια της πιπας- ωστε το βυζοπιασιμο να ειναι μαλλον δυσκολο.Ασε φίλε η συγκεκριμένη Νατάσα δούλευε σε μπουρδέλο της φυλής εδω και κάτι χρόνια σε ένα που έχει μία μπλέ μεγάλη πόρτα στο ισόγειο και είναι η μεγαλύτερη σπασαρχίδω που έχω γνωρίσει έκτος απο το μή το ένα μή το άλλο δεν λέει τίποτα άλλο.