Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αλήθεια η μαρινα τι απέγινε (από καρέα)η σαρα φαναταζομαι θα ειναι καλη για παρτουζα
έχει έρθει καμμιά εφάμμιλη?
αλήθεια η μαρινα τι απέγινε (από καρέα)η σαρα φαναταζομαι θα ειναι καλη για παρτουζα
Έχει ανοίξει πλέον η σελίδα...Έχω ρωτήσει κ σ' άλλο θρεντ..
Γνωρίζει κανείς το πρόγραμμα του Ισμήνης 2;
Η σελίδα του Αθενς λέιντις δεν ανοίγει κ στο τηλ δεν απαντούν..
Η Μαρινα εχει αποχωρησει εδω και καιρο απο την Ελλαδα.αλήθεια η μαρινα τι απέγινε (από καρέα)
έχει έρθει καμμιά εφάμμιλη?
το ξέρω ότι έχει αποχωρήσειΗ Μαρινα εχει αποχωρησει εδω και καιρο απο την Ελλαδα.
Το εφαμιλη ειναι κατι πολυ σχετικο.
Σε εμφανιση?, υπηρεσιες?
Επειδη ρωτησες τι απεγινε το εγραψα...το ξέρω ότι έχει αποχωρήσει
σε εμφάνιση εννοώ
Συμφωνώ για Κατερίνα η οποία μάλλον είναι σε διακοπές, αλλά και η Τζίνα απο καρέα τουλάχιστον σε σώμα είναι στα ίδια κυβικά με τη Μαρίνα.Επειδη ρωτησες τι απεγινε το εγραψα...
Η Κατερινα απο Βριλησσου 55-57 πιστευω οτι της φαιρνει καπως σε εμφανιση, αν απ΄οτι βλεω και αυτη εχει ψιλοχαθει.....
Επειδη ρωτησες τι απεγινε το εγραψα...
Η Κατερινα απο Βριλησσου 55-57 πιστευω οτι της φαιρνει καπως σε εμφανιση, αν απ΄οτι βλεω και αυτη εχει ψιλοχαθει.....
παρε και εσυ.....Συμφωνώ για Κατερίνα
Πες τα χρυσοστομε!!!Sorry αλλα μια ηταν η Μαρινα !!!
Και ενας ο κωλος της Μαρινας !!! :-
Sorry,Πες τα χρυσοστομε!!!
Με αυτο ομως με ταραξες..........Sorry,
Δεν ηθελα να σε ταραξω.........
[size=20pt]ΥΓ: Η ταυρινα ειναι ετσι οπως την θυμασαι......[/size]
φαντάζεσαι ή την έχεις παρτουζώσει με κανένανη σαρα φαναταζομαι θα ειναι καλη για παρτουζα
Τώρα μ αυτό που θα γράψω θα σου πέσει και το κεφάλι ολόκληρο. Η Κατερίνα για μένα είναι πιο όμορφη και με πιο ωραίο σώμα απο την Μαρίνα.Η Μαρίνα είχε πιο στεγνό σώμα πιο μοντελέ.παρε και εσυ.....
Θα μου πεσουν τα μαλλια............τι ειναι αυτα που γραφετε!!!
για τον κώλο συμφωνω απολύτως.Τέτοια τρύπα πιστεύω δεν θα ξαναβρεθεί σε στούντιοSorry αλλα μια ηταν η Μαρινα !!!
Αυτο το ηθελα............Με αυτο ομως με ταραξες..........
guest star το σκουπακι της κυρα λιτσας..[move] Σημερα 10/08 [/move]
Μισο να ριξω λιγο νερο στο προσωπο μου να συνελθω!!!Τώρα μ αυτό που θα γράψω θα σου πέσει και το κεφάλι ολόκληρο.
Η Κατερίνα για μένα είναι πιο όμορφη και με πιο ωραίο σώμα απο την Μαρίνα.Η Μαρίνα είχε πιο στεγνό σώμα πιο μοντελέ.
Σ'αυτο με βρισκεις συμφωνο!!!για τον κώλο συμφωνω απολύτως.Τέτοια τρύπα πιστεύω δεν θα ξαναβρεθεί σε στούντιο
Ατιμε....δεν ντρεπεσαι λιγο!!!!!!!!!Αυτο το ηθελα............
Για ποιά μαρίνα μιλάμε ρε παιδιά;Sorry αλλα μια ηταν η Μαρινα !!!
Την Μαρινα που δουλευε στο Καρεα 30 αγαπητεΓια ποιά μαρίνα μιλάμε ρε παιδιά;
Να δέσω και εγώ γιατί έχω να κάνω ορισμένες... "επισκευές"