Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
είδες ρε φίλε έχω χιούμορ  :dancing: καλά θα ήταν να ήμουν νταβαντζης :grin: άλλα δεν είμαι :o :o :o :o
Σ' ενα χωριο ενας τοκογλυφος εσπρωξε τον οφειλετη του στην απογνωση.Κρεμαστηκε στην πορτα του σπιτιου του.Δεν ειχε να πληρωσει τα χρεη.Σαν του ειπαν το συμβαν του τοκογλυφου..εκεινος...αγαναχτησε,σηκωσε τα χερια του παλαβα και φωναξε....Ποιος θα μου δωσει τα λεφτα μου τωρα??...Απο την συγχυση του και την οργη του, πηγε ο τοκογλυφος στα εικονισματα ν' αναψει το τσιγαρο του στη φλογα του καντηλιου για να γλυτωσει και το σπιρτο!!!...Εκει ηταν που λαβωθηκε το χαρτι στην ακρη του τσιγαρου απο το λαδι του καντηλιου!!...σαν το ειδε ο τοκογλυφος γονατισε και αρχισε να ικετευει για συγχωρεση και αφεση αμαρτιων!!!!....Ετσι ακριβως ειναι οι πλειστοι ανθρωποιν σημερα...και το χειροτερο δεν το ξερουν!!!!...Και το χειριστο δεν το μαθαινουν ποτε!!!! Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Πάντως, στις τελευταίες 2 σελίδες, μόνο ο Τρέσουρας έχει γράψει κάτι σχετικό με το θρεντ (ενημέρωση για στούντια).
Για να ανασυνταχτούμε λίγο !
Σωστος.Που δουλευη σημερα η Δαφνη?

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
η ελπιδα απο βουρβαχη ειναι η ιδια απο δροσοπουλου 95?

londinos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σ' ενα χωριο ενας τοκογλυφος εσπρωξε τον οφειλετη του στην απογνωση.Κρεμαστηκε στην πορτα του σπιτιου του.Δεν ειχε να πληρωσει τα χρεη.Σαν του ειπαν το συμβαν του τοκογλυφου..εκεινος...αγαναχτησε,σηκωσε τα χερια του παλαβα και φωναξε....Ποιος θα μου δωσει τα λεφτα μου τωρα??...Απο την συγχυση του και την οργη του, πηγε ο τοκογλυφος στα εικονισματα ν' αναψει το τσιγαρο του στη φλογα του καντηλιου για να γλυτωσει και το σπιρτο!!!...Εκει ηταν που λαβωθηκε το χαρτι στην ακρη του τσιγαρου απο το λαδι του καντηλιου!!...σαν το ειδε ο τοκογλυφος γονατισε και αρχισε να ικετευει για συγχωρεση και αφεση αμαρτιων!!!!....Ετσι ακριβως ειναι οι πλειστοι ανθρωποιν σημερα...και το χειροτερο δεν το ξερουν!!!!...Και το χειριστο δεν το μαθαινουν ποτε!!!! Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
λυπηρή ιστορία παιχτουρα  :'( :'( ο θεός να τους συχώρεση!!!!!  

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
ασε παιχτουρα διαβασα την κριτικη σου
οκ ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το πρωι..
Παρασιου 36
Τζεσσικα..ρε την καριολα!!Μου ανοιξε την πορτα φορωντας μονο μια χρυση αλυσιδα γυρω απο την μεση!Οτι κι αν φοραει ΜΑΚΡΙΑ!!!
Βριλλησου 55
Εβελινα..ξανθο με ωραιο βλεμμα και πολυ καλο πατουρι!Οχι τιποτα το σουπερ εμφανισιακα αλλα δειχνει να το πηγαινει καλα το γραμμα

londinos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα το πρωι..
Παρασιου 36
Τζεσσικα..ρε την καριολα!!Μου ανοιξε την πορτα φορωντας μονο μια χρυση αλυσιδα γυρω απο την μεση!Οτι κι αν φοραει ΜΑΚΡΙΑ!!!
τόσο χάλια είναι η Τζεσσικα :think: να το έχω υπόψη μου.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
@παιχτουρας
φιλε ξεχνας τελευταια να υπογραφεις "μετα τιμης ο παιχτουρας"
@ ολους
για την ελπιδα απο βουρβαχη εχουμε καμια ινφο? η να κανω το κομαντο?
Η Ελπιδα ειναι η ιδια κοπελα που εργαζεται και Κωνσταντινουπολεως 61 και Δροσοπουλου 95.
Δεν μπαινω σε διαδικασια εμφανισης, φανταζομαι εχεις τσεκαρει φωτογραφιρες.

Προσωπικα εχω παει μια φορα μαζι της και εχω περασει καλα.
Δεν εφερε αντιρηση σε τιποτα, καλα προκαταρκτικα. Καλο sex.
Κατι ομως ελειπε για να την χαρακτηρισω κορυφαια.

Και αλλοι συμαγωνιστες εχουνα καλη γνωμη για την Ελπιδα, απο οσες κριτικες εχω διαβασει, υπαρχουν βεβαια και καποιοι που δεν περασαν καλα.

Η επιλογη δική σου..........

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μην παρετε στο τηλεφωνο που αναγραφεται εδω μεσα για το Βριλησσου 36..ειναι λαθος..μου βγηκε ενας κυριος και μου ειπε οτι δεν ειναι εδω στουντιο..ας φροντισουν οι υπευθυνοι του site να το σβησουν και να ειδοποιηθει το συγκεκριμενο στουντιο να δωσει σωστο τηλεφωνο επικοινωνιας!!!Παμε παρακατω..... Στο Βριλησσου 42(ΣTAR) που τηλεφωνησα...η τσατσα, μου ειπε οτι προσφερουν το απλο και με σαραντα, αλλα διχως πολλες στασεις...διχως εγω ομως να της το ρωτησω.....ε ρε σφαλιαρες που θελουν ολοι τους...σε λιγο θα μας καθοριζουν και τον αριθμο των στασεων στον Ερωτα.....Ντροπη τους και αισχος!!!!!Μαυρο στην αλητεια τους και στην θρασυτητα τους.....θελουν να παιρνουν ατσαλακωτο και αφορολογητο χρημα απο μας τους καταναλωτες των μαγαζιων αυτων και να μας υποτιμουν την νοημοσυνη.....Ε οχι δεν θα τους περασει...δεν φτανει που μου μιλαγε διχως να την προκαλω εγω στο τηλεφωνο να συνεχισουμε την τηλεφωνικη ενημερωση, κανενα πενταλεπτο που καταλαβαινα οτι εκει διωχναν μυγες...αλλα μου καθοριζε και τις στασεις στα σαραντα με τα πενηντα ευρω...ρε ουστ απο εδω.....με πεντε-εξη ελληνικες λεξεις ολες και ολες που εχετε μαθει...νομιζετε οτι θα μας παιρνετε τα λεφτα απο την τσεπη!!!....τα πηρα στο κεφαλι...και μετα τηλεφωνησα στην Εστελλα να ελθει σπιτι μου να με ξεκαβλωσει, αλλα ημουν ατυχος......μου ειπε απο ΔΕΥΤΕΡΑ θα εργαστει παλι....οποτε το απογευμα τωρα, θα παω στο ΑΧΑΡΝΩΝ 106 να δω τι παιζει...καθοτι εκει με 30 ευρω περνας καλα στο δωματιο μεσα τωρα τελευταια...απο οτι μαθαινω απο συναγωνιστες αλλους!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σημερα το πρωι..
Παρασιου 36
Βριλλησου 55
Εβελινα..ξανθο με ωραιο βλεμμα και πολυ καλο πατουρι!Οχι τιποτα το σουπερ εμφανισιακα αλλα δειχνει να το πηγαινει καλα το γραμμα
Μημπως δουλευε παλια στο Ερως για ενα συντομο περασμα!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παλιοτερα στο Eros δουλευε μια Εβελινα.
Δεν ξερω εαν προκειται για την ιδια.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
......οποτε το απογευμα τωρα, θα παω στο ΑΧΑΡΝΩΝ 106 να δω τι παιζει...καθοτι εκει με 30 ευρω περνας καλα στο δωματιο μεσα τωρα τελευταια...απο οτι μαθαινω απο συναγωνιστες αλλους!!!!
Στα δυο τελευταια Σαββατα που περασα απο το Αχαρνων 106, εργαζοταν η Ινα.
Μελαχροινη, νεαρη, αδυνατουλα, προσχαρη στο σαλονι.
Οντως με 30 ευρω το βασικο προγραμμα, με 50 οποιαδηποτε αλλη παραλλαγη προγραμματος (ή 69. ή sex show, ή μασαζ, ή αυταρχικο/μακρυα απο εμας  :grin:)
Απο αποδοσεις στο δωματιο δεν ξερω, μιας και δεν μου εκανε "κλικ" για να περασω.

Τωρα δεν ειναι 100% σιγουρο, οτι θα ειναι αυτη και σημερα.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ιπποκρατους ειναι ανοιχτο?λεω μπας και ειμαι κοντα το απογευμα και περασω ...εχουμε ιδεα αν δουλευει καμια καλη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom