Μην παρετε στο τηλεφωνο που αναγραφεται εδω μεσα για το Βριλησσου 36..ειναι λαθος..μου βγηκε ενας κυριος και μου ειπε οτι δεν ειναι εδω στουντιο..ας φροντισουν οι υπευθυνοι του site να το σβησουν και να ειδοποιηθει το συγκεκριμενο στουντιο να δωσει σωστο τηλεφωνο επικοινωνιας!!!Παμε παρακατω..... Στο Βριλησσου 42(ΣTAR) που τηλεφωνησα...η τσατσα, μου ειπε οτι προσφερουν το απλο και με σαραντα, αλλα διχως πολλες στασεις...διχως εγω ομως να της το ρωτησω.....ε ρε σφαλιαρες που θελουν ολοι τους...σε λιγο θα μας καθοριζουν και τον αριθμο των στασεων στον Ερωτα.....Ντροπη τους και αισχος!!!!!Μαυρο στην αλητεια τους και στην θρασυτητα τους.....θελουν να παιρνουν ατσαλακωτο και αφορολογητο χρημα απο μας τους καταναλωτες των μαγαζιων αυτων και να μας υποτιμουν την νοημοσυνη.....Ε οχι δεν θα τους περασει...δεν φτανει που μου μιλαγε διχως να την προκαλω εγω στο τηλεφωνο να συνεχισουμε την τηλεφωνικη ενημερωση, κανενα πενταλεπτο που καταλαβαινα οτι εκει διωχναν μυγες...αλλα μου καθοριζε και τις στασεις στα σαραντα με τα πενηντα ευρω...ρε ουστ απο εδω.....με πεντε-εξη ελληνικες λεξεις ολες και ολες που εχετε μαθει...νομιζετε οτι θα μας παιρνετε τα λεφτα απο την τσεπη!!!....τα πηρα στο κεφαλι...και μετα τηλεφωνησα στην Εστελλα να ελθει σπιτι μου να με ξεκαβλωσει, αλλα ημουν ατυχος......μου ειπε απο ΔΕΥΤΕΡΑ θα εργαστει παλι....οποτε το απογευμα τωρα, θα παω στο ΑΧΑΡΝΩΝ 106 να δω τι παιζει...καθοτι εκει με 30 ευρω περνας καλα στο δωματιο μεσα τωρα τελευταια...απο οτι μαθαινω απο συναγωνιστες αλλους!!!!