Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Μπα, άσε καλύτερα γιατί ενδέχεται να είναι καλή και δεν τις προλαβαίνω όλες... :SΝαι το ξερω απλα παραξενευτηκα!!!Πρεπει να περασω να δω!!!
Μπα, άσε καλύτερα γιατί ενδέχεται να είναι καλή και δεν τις προλαβαίνω όλες... :SΝαι το ξερω απλα παραξενευτηκα!!!Πρεπει να περασω να δω!!!
Καλα, αν ειναι καλη δεν θα στο πω!!!Μπα, άσε καλύτερα γιατί ενδέχεται να είναι καλή και δεν τις προλαβαίνω όλες... :S
Έχω ήδη τόσα στόματα να ταΐσω ( Λιντοσαμπρίνες, φριντορομίνες κλπ. )Καλα, αν ειναι καλη δεν θα στο πω!!!
Έχω ήδη τόσα στόματα να ταΐσω ( Λιντοσαμπρίνες, φριντορομίνες κλπ. )
Φριντοαλίσες ήθελα να πω
Το τελευταιο δεν μ'αρεσε!!! >
Καλα λοιπον υπεθεσα οτι μπερδευτηκες!!!Φριντοαλίσες ήθελα να πω
Χανεις!!!Σκέψου ότι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την Εμμανουέλλα... Είναι και η οικονομική κρίση :S
Τελικα η Λιντα η Ρωσιδα στο Βουλιαγμενης ειναι η Λιζα απο Κων/λεως 94 και ΣΙΑ!!!Βουλιαγμενης 68: Ρωσσιδα Λιντα!!!
Αν θυμασαι παλιοτερα (ανοιξη 2009) η συγκεκριμενη κοπελα δουλευε και σαν Λιντα 2, στο Κωνστ. 94. τοτε που στο ιδιο ιδρυμα δουλευε και η original Λιντα...........Τελικα η Λιντα η Ρωσιδα στο Βουλιαγμενης ειναι η Λιζα απο Κων/λεως 94 και ΣΙΑ!!!
Καταθεση στην Κιμ!!!Δεν ξερω τι λενε μερικοι αλλα η γκομενα ειναι τσοντα και γαμιεται σαν σκυλα!!!
Ετσι...οταν εγω σας τα εγραφα και σας ανοιγα τα ματια..... ειχαν πεσει πανω μου, μερικοι συναγωνιστες εδω μεσα να με φανε....αλλα ο αγωνας των μπουρδελιαρηδων τωρα δικαιωνεται....και οχι απο αρχες Ιουνιου που σου ειπανε...αλλα πολλα ιδρυματα.... με το που σκαει πελατης, ηδη απο τωρα, του παιρνουν "τσιμπουκια" απο την ευγενεια και το χαμηλωμα των τιμων....ξυπνηστε κοροιδα...κωλοι υπαρχουν,λεφτα δεν υπαρχουν πλεον!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Αποψε στην Β.36 ==> ΑΜΑΝΤΑ! Τρελο και παλαβο νιμου πολυ καλο sexακι . αξιζει τα γιουρια!
Τωρα τα βασικα: εκανα ερωτηση φωτια για το αν θα ριξουν ποτε τις τιμες λογο δυσκολων καταστασεων που επικρατουν στην πλειοψηφια των τσεπων.
Απαντση; ΝΑΙ , και πιο αναλυτικα ακομα απο αρχες του Ιουνη οπως μου ειπαν θα πεσει κανα 10ερω κατω ολο το "φασμα" των προγραμμάτων . οποτε παιζει και με 30 ευρανα γαμει κανεις σε studio.
Αντε γιατι η θα το κοψουμε το αθλημα εμεις η θα το κοψουν αυτοι!
Κιπ Φακιν
Εγω ειμαι ενας απ'αυτους!!!Ειναι πολυ ομορφη αλλα αυτο το περπατημα της με ξενερωνει!!!!! :-Λίγα λόγια για Μελίνα από Κ6 και Βρ60 που πήγα νωρίς το μεσημέρι!!!!
Βέβαια είμαι σίγουρος ότι επειδή έχει πολύ γυμνασμένο σώμα που χάνει λίγο σε θυληκότητα, πολλοί δεν την έχουν δοκιμάσει!!!!
Εεεεε...λοιπόν κάνετε λάθος...μηδενίστε το κοντέρ του εγκεφάλου σας και μπουκάρετε μέσα!!!!!
Εγω να δεις ποσες και ποσες εχω στο ματι!!Την εχω "συνατησει" 2 φορες.
Την θεωρω μεσα στις τρεις ομορφοτερες κοπελες που κυκλοφορουν. Αναγεννησιακο προσωπο.
Την πρωτη φορα ηταν μετρια, (ηταν ομως αργα την νυχτα και μετα απο διπλοβαρδια), την αλλη ομως αρκετα βελτιωμενη.
Βεβαια εχει περασει και καιρος απο τοτε.
Δεν θα αργησει η στιγμη αλλης μιας επισκεψης, αν και ειναι ακομα τοσες πλλες που θελλω να "γνωρισω"........
Οταν ειχα τιμησει το κουλουρακι της, ηταν πιο αφρατη.Εγω να δεις ποσες και ποσες εχω στο ματι!!
Εχουμε πολυ δουλεια μπροστα μας Ινδιανε!!!
Η Μελινα απο τη μεση και πανω ειναι μουναρα το παραδεχομα!!!Απο εκει και κατω σορυ, αλλα........... :-