Πριν από λίγο σε νυχτερινή μοναχική τσάρκα:
Αριστομένους 72: Αλεξία. Νεαρή αδύνατη μελαχρινή, με baby face. Φουλ προγράμματα, με πρωκτικό στα 100. ΔΕΝ είναι η Αλεξία που είχα δει προ ημερών στο Λέλλας Καραγιαννη.
Πιπίνου 118: Αφροδίτη. Γνωστή πλέον στον χώρο. Πληθώρα προγραμμάτων με πρωκτικό στα 100
Πιπίνου 107: Κλειστόν.
Φυλής 104: Το πέτυχα μάλλον στην αλλαγή βάρδιας και ήταν κλειστό.
Αχαρνών 106: Ίνα. Μελαχρινή πρόσχαρη κοπέλα, ντυμένη με λευκά εσώρουχα. 30 ευρώ το απλό, 50 το sex show, ή το μασάζ, ή το 69 ή το αυταρχικό.
Αχαρνών 85: Τζεσικα. Νεαρή , Ξανθιά αδύνατη κοπελίτσα. Γλυκό προσωπάκι, την έχω ξαναδεί και το Αθανασίας 3 καις το Βριλησσου 46
Παιωνίου 10: Λολίτα. Ξανθιά σγουρομάλλα με μακριά μαλλιά. Αφρατούλα με ωραία περιφέρεια. Κατά την έξοδο μου, η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι ένα ψάχνω την Αγνή, τώρα εργάζεται στο Κεφαλλήνιας….
Ευνειδων 5: Σιντυ. Ψηλή, κοκκινομάλλα, με πλούσιο στήθος, ανοιχτόχρωμα μάτια, ντυμένη με ροζ fish net, γνωστή και από Σπύρου Πατση 40
Κωνσταντινουπόλεως 61: Ελπίδα. Μελαχρινή πληθωρική κορασίδα από την Ρουμάνια. Μακριά σγουρά μαλλιά μέχρι την μέση, πλούσιο φυσικό στήθος.
Χαλκιδικής 83: Κλειστον
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Στέλλα. Ξανθό milf με ισα μαλλιά Αξιοπροσεκτη.
Ακόμα περιμένουν την Πενυ…….
Κωνσταντινουπόλεως 80: Άντζελα. Επίσης ξανθό milf, με μακριά μαλλιά.
Κωνσταντινουπόλεως 94: η Τσεχα Σάντρα. Ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους και αφέλειες. Ντυμένη με μαύρο κοντό κομπινεζόν, που άφηνε να διαγραφεί η εντυπωσιακή περιφέρεια της. Αξιοπρόσεκτη.
Σπύρου Πάτση 27: Ναταλι. Νεαρή γλυκιά κοπέλα. Ξανθούλα με κοντό μαλλάκι, μικροκαμωμένη σχετικά, αρκετα γλυκιά, έκατσε δίπλα μου στο σαλόνι και μου ανέλυσε τα προγράμματα της. Έκδηλη η απογοήτευση στο πρόσωπο της , όταν έφυγα.
Σπύρου Πάτση 40: Η γλυκιά και sexy Αμαντα.
Κασσάνδρας 3Α: Η Σαντρα. Μελαχρινή με πλούσιες καμπύλες, μακριά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο. Από τα δυνατά χαρτιά της οδού Κασσάνδρας, προσωπικά έχω άριστες αναμνήσεις.
Κασσάνδρας 3Β: Ναταλι. Η ξανθή γνωστή και μη εξαιρετέα παρουσία στον όμιλο.
Κασσάνδρας 6: Ρωξάνη. Νεαρή μελαχρινή με σγουρά μακριά μαλλιά. Ωραίο σώμα, πανέμορφα μάτια. Είναι ήδη στα υπ΄οψην.
Κασσάνδρας 4Β: Μαρία η Σερβα. Milf με αρκετές προσθετικές. Μακριά από τα standards μου
Κασσάνδρας 4Α: Δυο κορίτσια. Η Άννα, μελαχρινή όμορφη κοπελίτσα με ωραίο σώμα, ντυμένη σε μαύρο fish net, και η ξανθιά Λινα για την οποία λεπτομέρειες θα διαβάσετε στην κριτική μου, μιας και δεν μπόρεσα να αντισταθώ…..