You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Eλα ντε!!!Και στο σαλονι ησουνα? ή μηπως στο δωματιο?Ποιος πουστης μας αφησε με το πουλι στο χερι??ε?
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ελπιζω να το διαπιστωσω και ο ιδιος αυριο!!!Aν ρωτας για το 133 μεσα ειναι γαμω τα μαγαζια !!
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Αν ρωτας για την Δαφνη κανει ακαποτο πολλα προκαταρτικα γλωσοφυλλα ενιοτε και πρωκτικο αν και τελευταια το ειχε σταματηση.Αυριο λεει το απογευμα θα ειναι η Δαφνη,πρωην Τζινα απο Καλυμνου 36, στο Μ.Αλεξανδρου!!!Λεω να παω......πως ειναι μεσα ξερει κανεις?
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
:o :o :oΑν ρωτας για την Δαφνη κανει ακαποτο πολλα προκαταρτικα γλωσοφυλλα ενιοτε και πρωκτικο αν και τελευταια το ειχε σταματηση.
Σ'ευχαριστω!!!!
Eλα ντε!!!Και στο σαλονι ησουνα? ή μηπως στο δωματιο?
Να το παρει το ποταμι...
Ειπαμε συμπασχοντες ημασταν οταν αναφερθηκε το μισαωρο
Το Τζινακι γιατι το κλασατε??
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Να το παρει το ποταμι...
Ειπαμε συμπασχοντες ημασταν οταν αναφερθηκε το μισαωρο
Το Τζινακι γιατι το κλασατε??
Ειχαμε και αλλου να παμε!!!Τελικα τον ριξαμε σε αλλο μαγαζι!!!
Το πολυ το Τζιν-Ελεησον το βαριεται κι ο παπας .Τοσες φορες που την εχω παρει εψαχνα κι εγω κατι για αλλαγη .
Ειχαμε και αλλου να παμε!!!Τελικα τον ριξαμε σε αλλο μαγαζι!!!
Εχτες το μεσημερι σε ποια τον ριξατε στη φυλης?
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Οχι στη Φυλης!!!Απλα περασμα καναμε καθως κατεβαιναμε Βοτανικο!!!Το πολυ το Τζιν-Ελεησον το βαριεται κι ο παπας .Τοσες φορες που την εχω παρει εψαχνα κι εγω κατι για αλλαγη .
Εχτες το μεσημερι σε ποια τον ριξατε στη φυλης?
Εγω κατεθεσα στην Νταϊανα στο Κασσανδρας!!!!
Μου εριξες μαχαιριά τωραΟχι στη Φυλης!!!Απλα περασμα καναμε καθως κατεβαιναμε Βοτανικο!!!
Εγω κατεθεσα στην Νταϊανα στο Κασσανδρας!!!!
Και εμενα μου αρεσε η νταιανα αλλά δεν ειχα διαβασει τπτ,φοβηθηκα ξεπετα κι εφυγα
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
:-Μου εριξες μαχαιριά τωρα
Και εμενα μου αρεσε η νταιανα αλλά δεν ειχα διαβασει τπτ,φοβηθηκα ξεπετα κι εφυγα
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Καθε αλλο παρα ξεπετα ειναι!!!Οπως τα γραφει ο Τres και μαλλον την διαβασε την κριτικη γιατι ολο κουβεντα ηταν χτες!!!Μου εριξες μαχαιριά τωρα
Δυστηχως 4-5 Κασσανδροκοπελες που εχω παρει ηταν ξεπετες, οποτε ειχα ριξει ακυρο και πηγα μονο για βολτα. Για αυτο ακριβως δεν διαβασα και καθολου κριτικες οπότε...την επομενη φορα διαβασμενος!
Ειδα και την τσατσα με τα ματομπουκαλα στο διπλα στουντιο, την χειροτερη τσατσα που εχει περασει απο στεκι αγοραιου ερωτα, οπότε μου ειχανε γυρισει τα αντερα απο απεχθεια και εφυγε καθε διαθεση...
Για την ιστορια την μαλάκω την εχω πετυχει φυλης όπου στα 5 λεπτα ΤΟ ΠΟΛΥ χτυπαει πορτες
Ειδα και την τσατσα με τα ματομπουκαλα στο διπλα στουντιο, την χειροτερη τσατσα που εχει περασει απο στεκι αγοραιου ερωτα, οπότε μου ειχανε γυρισει τα αντερα απο απεχθεια και εφυγε καθε διαθεση...
Για την ιστορια την μαλάκω την εχω πετυχει φυλης όπου στα 5 λεπτα ΤΟ ΠΟΛΥ χτυπαει πορτες
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Δυστηχως 4-5 Κασσανδροκοπελες που εχω παρει ηταν ξεπετες, οποτε ειχα ριξει ακυρο και πηγα μονο για βολτα. Για αυτο ακριβως δεν διαβασα και καθολου κριτικες οπότε...την επομενη φορα διαβασμενος!
Ειδα και την τσατσα με τα ματομπουκαλα στο διπλα στουντιο, [size=20pt]την χειροτερη τσατσα που εχει περασει απο στεκι αγοραιου ερωτα[/size], οπότε μου ειχανε γυρισει τα αντερα απο απεχθεια και εφυγε καθε διαθεση...
Απο Βριλ.36 να υποθεσω οτι παλια δεν περναγες?
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
χθες βραδυ :
κεφαλληνιας75 η κορινα και η αγνη.
τηλεφωνικο...θησεως35 μια καινουρια ειπαν.υπεθεσα θα βρηκανε κανα νεο μπαζακι και δε μπηκα στο κοπο ουτε να δω
παιωνιου10...η μελαχροινη ολιγον ζουμερη ρουμανα ελενη,μετριοτατη εμφανιση για τα γουστα μου.βογγαγε πολυ δυνατα η ρουφιανα...ισως δοκιμασθει μονο και μονο για αυτο
ετερη κοπελα η μελαχροινη ρουμανα νικολετα(καινουρια-πρωτη μερα στη δουλεια)ντυμενη ως σεξυ νοσοκομα .το πολυ 25 χρονων,ομορφο προσωπο,σχετικα καλο "πιασαρικο" σωμα,μεγαλα βυζακια ελαφρως πεσμενα.μετρια σε τεχνικη καταρτιση(φαινεται οτι ειναι νεουδι),προθυμη,πολυ ηρεμη και δε βιαζεται.κατι σαν πιπινακι γαλακτος φανταστειτε...αν και δεν ειναι 18χρονο.
η εμιλυ-ζιζελ γυρισε??? :o(μεχρι και το ονομα της ειναι καυλα αυτης της κοπελας..και το πρωτο...αλλα.... και το δευτερο ονομα). τωρα θα χρεωκοπησουμε σιγουρα!!! να παει να γαμηθει το δ.ν.τ.
κεφαλληνιας75 η κορινα και η αγνη.
τηλεφωνικο...θησεως35 μια καινουρια ειπαν.υπεθεσα θα βρηκανε κανα νεο μπαζακι και δε μπηκα στο κοπο ουτε να δω
παιωνιου10...η μελαχροινη ολιγον ζουμερη ρουμανα ελενη,μετριοτατη εμφανιση για τα γουστα μου.βογγαγε πολυ δυνατα η ρουφιανα...ισως δοκιμασθει μονο και μονο για αυτο
ετερη κοπελα η μελαχροινη ρουμανα νικολετα(καινουρια-πρωτη μερα στη δουλεια)ντυμενη ως σεξυ νοσοκομα .το πολυ 25 χρονων,ομορφο προσωπο,σχετικα καλο "πιασαρικο" σωμα,μεγαλα βυζακια ελαφρως πεσμενα.μετρια σε τεχνικη καταρτιση(φαινεται οτι ειναι νεουδι),προθυμη,πολυ ηρεμη και δε βιαζεται.κατι σαν πιπινακι γαλακτος φανταστειτε...αν και δεν ειναι 18χρονο.
η εμιλυ-ζιζελ γυρισε??? :o(μεχρι και το ονομα της ειναι καυλα αυτης της κοπελας..και το πρωτο...αλλα.... και το δευτερο ονομα). τωρα θα χρεωκοπησουμε σιγουρα!!! να παει να γαμηθει το δ.ν.τ.
προσοχή τις πονηρές τσατσες!
Εις Αγ μελετίου paradise η πονηρή υπηρέτρια ζητησε 50 για Γιαννα που το σάιτ διαφημίζει για 30!!!
Οταν της ειπα ότι 30 γραφει για Γιαννα κ Βικυ, ειπε "α, σε βαζουμε και με τριαντα!"
Ουστ!
Εις Αγ μελετίου paradise η πονηρή υπηρέτρια ζητησε 50 για Γιαννα που το σάιτ διαφημίζει για 30!!!
Οταν της ειπα ότι 30 γραφει για Γιαννα κ Βικυ, ειπε "α, σε βαζουμε και με τριαντα!"
Ουστ!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλα εκανες και το εγραψες για να το εχουμε υποψη μας...προσοχή τις πονηρές τσατσες!
Ουστ!
ρε γμτ και τις τα λεω συνεχεια και δεν ακουνε οι μαλακισμενες σορυ :'(προσοχή τις πονηρές τσατσες!
Ουστ!
και βεβαια καλα εκανε και τα εγραψε να ξερω και εγω τι γινεται!!!!!!!Καλα εκανες και το εγραψες για να το εχουμε υποψη μας...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K