Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ναι το καλουπι ειναι ιδιο και απαραλαχτο !!!
Απαπαπαπαπα!!!
Δώσε και μια φωτό με κώλο να παλαβώσουν όλοι!!!!!
ΑΠΟΘΕΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

Υ.Γ. Χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον στο LIDO συχνάζει το κουρίτσι!!! ;)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

κανονισε
αν ειναι οτι εχεις και μερικες με το καβλι σου στο κωλο της κλπ

μην μας βασανιζεις αλλο  και ποσταρε την απο τωρα.

ιδια με την μαρινα ρε πουστη μου.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ποιά είναι ρε η καινούρια μαρίνα?η ρωξάννη?ρε θε να μας τρελλάνς?

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ποιά είναι ρε η καινούρια μαρίνα?η ρωξάννη?ρε θε να μας τρελλάνς?
Για σένα είμασταν σίγουροι ότι θα την ήξερες!!!! :grin: :grin:
Για αυτό την πόσταρε ο άλλος και βάλαμε στοίχημα στα πιτόγυρα!!
Απλώς θέλαμε να μάθουμε το.....όνομα του κώλου!!!!!! :rockon: :rockon:

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
αυθαδιαζω αλλα δεν μου φαινεται για την κατια.
που πηγαν οι σιλικονες?
αν και εσυ ξερεις καλυτερα μετα απο τοσες  συνεδρειες.

ω ρε πουστη τι μας εκανες τωρα.

ιδιο το καλουπι ρε φιλε.
Δεν νομίζω και εγώ να είναι η Κάτια αυτή, πάντως την κόβω για πολύ καλύτερη την δεσποινίδα :pipa2:  :pipa2: :s&m_3: :s&m_3:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πρωινη βολτα στο Βοτανικο:

Κασσανδρας 4 κατω: Καρμεν και Κιαρα!!!Πρωτη φορα τις ειδα σημερα, η Καρμεν με τα κοτδιδακια τις, για ανωμαλιτσες τις εκοψα!!!
Δεν τρελαθηκα κιολας!!!Τωρα οι ιδιες ειναι στο 3 πανω!!!

Κασσανδρας 4 πανω: Νταϊανα!!! :bigdick: Ρωσσικο ξανθο μουνι, ανετα θα μπορουσε να ηταν πρωην μοντελο!!!
Μπηκα χωρις 2η σκεψη!!!Η γυναικα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ, παιζει πολυ με τον πελατη,ακομα δεν ξερει να το κρυψει :s&m_2: και ξερει να του δινει αυτο που θελει!!!
Τωρα ειναι η Αννα!!!

Κασσανδρας 6: Λιλη!!!Νεα ξανθια γλυκοπροστυχη παρουσια και τα κανει ολα!!!!
Τωρα ειναι στο 4 κατω!!!
Στο 6 τωρα ειναι η Μικαελα!!!

Κασσανδρας 3 κατω: Σονια!!!!Εδω μιλαμε ισως για το πιο ομορφο μελαχρινο μωρο(μικρουλα ειναι) που παιζει αυτη τη στιγμη!!!Δεν εχω ιδεα για τα ενδοτερα!!!Τωρα ειναι ο μελαχρινος σκυλος η Σαντρα!!!
Κων/λεως 80: Δαφνη!!!Ελληνιδα ξανθια μιλφ με προσεγμενο σωμα και φαινεται ΠΑΡΑ πολυ εμπειρη!!! :zfuck: :lheel:
Και για να σας το αποδειξω σας ενημερωνω οτι ειναι η γνωστη μας Τζινα απο το Καλυμνου 36!!!Οσοι λοιπον την λαχταρειτε να πατε την Πεμπτη που θα ειναι παλι πρωι!!! :grin:

Μ. Αλεξανδρου 133: Εβελινα!!!Καλυτερα να σταματησει η περιγραφη εδω!!! :tooth:

Τωρα:
Βριλ. 42 ειναι η Ζιζελ!!Δλδ Εμιλυ απο απεναντι!!! :cheesy:

Βριλ. 36: Αμαντα!!!Πασιγνωστη!!! :)

Βριλ. 55: Η μελουσσα γυναικα μου!!! :rolleyes:ΡΟΜΙΝΑ!!! :kissass:

Βριλ. 46: Η παρανομη σχεση μου!!! :2funny: Κιμ!!! :cum:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαι Βουλιαγμενης 68 τωρα η Εμμανουελα σε πολυ καλη φορμα μιας και ρεπαρησε δυο μερες !!!
Απαπαπαπαπαπα !!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Κασσανδρας 3 κατω: Σονια!!!!Εδω μιλαμε ισως για το πιο ομορφο μελαχρινο μωρο(μικρουλα ειναι) που παιζει αυτη τη στιγμη!!!Δεν εχω ιδεα για τα ενδοτερα!!!Τωρα ειναι ο μελαχρινος σκυλος η Σαντρα!!!
Κων/λεως 80: Δαφνη!!!Ελληνιδα ξανθια μιλφ με προσεγμενο σωμα και φαινεται ΠΑΡΑ πολυ εμπειρη!!! :zfuck: :lheel:
Και για να σας το αποδειξω σας ενημερωνω οτι ειναι η γνωστη μας Τζινα απο το Καλυμνου 36!!!Οσοι λοιπον την λαχταρειτε να πατε την Πεμπτη που θα ειναι παλι πρωι!!! :grin:
Ειναι απιστευτα ομορφο το μικρο τι να λεμε!!Αλλα No Prokatarktika No Party ας το παρει χαμπαρι!!
Υ.Γ Σκυλος η Σαντρα?Προς Θεου :2funny:
Ε ρε τι θα τραβηξει σε λιγο η γλυκια μου :grin:
Για να δουμε θα ξεδιπλωσει αραγε τα ταλεντα της σημερα?! :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

gt1313

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Κασσανδρας 4 κατω: Καρμεν και Κιαρα!!!Πρωτη φορα τις ειδα σημερα, η Καρμεν με τα κοτδιδακια τις, για ανωμαλιτσες τις εκοψα!!!
Δεν τρελαθηκα κιολας!!!Τωρα οι ιδιες ειναι στο 3 πανω!!!

Κασσανδρας 4 πανω: Νταϊανα!!! :bigdick: Ρωσσικο ξανθο μουνι, ανετα θα μπορουσε να ηταν πρωην μοντελο!!!
Μπηκα χωρις 2η σκεψη!!!Η γυναικα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ, παιζει πολυ με τον πελατη,ακομα δεν ξερει να το κρυψει :s&m_2: και ξερει να του δινει αυτο που θελει!!!
Τωρα ειναι η Αννα!!!

Κασσανδρας 6: Λιλη!!!Νεα ξανθια γλυκοπροστυχη παρουσια και τα κανει ολα!!!!
Τωρα ειναι στο 4 κατω!!!
Στο 6 τωρα ειναι η Μικαελα!!!

Μ. Αλεξανδρου 133: Εβελινα!!!Καλυτερα να σταματησει η περιγραφη εδω!!! :tooth:

Τωρα:
Βριλ. 42 ειναι η Ζιζελ!!Δλδ Εμιλυ απο απεναντι!!! :cheesy:

Βριλ. 36: Αμαντα!!!Πασιγνωστη!!! :)

Βριλ. 55: Η μελουσσα γυναικα μου!!! :rolleyes:ΡΟΜΙΝΑ!!! :kissass:

Βριλ. 46: Η παρανομη σχεση μου!!! :2funny: Κιμ!!! :cum:

mpoufo το διαβασες αυτο παιδι μου?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Καταθεση στην Σαντρα απο Κασσανδρας 3 σημερα το βραδυ..
Λιγο πολυ τα ιδια πραγματα οπως τα εγραψα και στην κριτικη μου στο Βριλλησου 60 μονο που στο μενου προστεθηκαν..
1)Καποια υποτυπωδη προκαταρκτικα απο την μερια της..φιλακια σε ρωγες,λαιμο..τιποτα το αξιοσημειωτο ομως!
2)Η πιπα της παλι σε μετρια επιπεδα..γλυψιμο αρχιδιων χμμ what is that?!Θετικοτατο οτι με θυμοταν κι ουτε χερι χρησιμοποιησε και τα φτυσιματακια της τα εριξε υστερα απο προτροπη μου!Ετσι βρε Σαντρα για να γλυστραει στο λαρρυγι :tooth:
2)Καργα βρωμολογα!!Το τι της ειπα και το τι μου ειπε δεν λεγεται!Τα ζηταει ο οργανισμος της!!
3)Προσπαθησε να τεμπελιασει παλι και να αποφυγει να ανεβει απο πανω οπως την προηγουμενη φορα αλλα αυτη την φορα δεν την αφησα :grin:
Δεν την εχει την ιππασια μιας και στο λεπτο λαχανιασε!!Πρεπει να κανει παρεα με την Εμμανουελα οπως και δηποτε να της δωσει κατι μαγικα βοτανα απο το Καιμακτσαλαν να πει τον δεσποτη Παναγιωτη :priest:
4)Στο ιεραποστολικο αισθητα καλυτερη!Δεχοταν φιλια γλυψιματα κι ανταπεδιδε
5)Πισωκολλητα ναι μεν στηθηκε παλι σαν κοτρονα αλλα τσουκου τσουκου την εφερα στην σταση που ηθελα οπου και κατεθεσα!
Συμπερασματικα συνεχιζω να πιστευω οτι θελει πολυ δουλεια ακομη για να θεωρηθει μια απο τις καλες αλλα...
με καυλωνει τοσο πολυ εμφανισιακα αυτη η γυναικα που δεν παιζει να μην ξαναπαω!!
Α ρε σκυλε :cum:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom