spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
καλύτερα καλογαμημένος και φυλακή παρά αγάμητος,επιστροφή σπίτι και μαλακία στον υπολογιστή με dvd!!!!!
καλύτερα καλογαμημένος και φυλακή παρά αγάμητος,επιστροφή σπίτι και μαλακία στον υπολογιστή με dvd!!!!!
αν ισχυε κατι τετοιο φιλε μου τοτε θα επρεπε να νοικιασουμε ολοι απο ενα διαμερισματακι απο την πολυκατοικια που ειναι στο κασσανδρας 5 για να ειμαστε σε αποσταση βολης! κυριολεκτικα!αυτό κατάλαβα και εγώ ότι θα λάβω για αυτό και δεν μπήκα.Βέβαια το να δώσεις 50 ευρώ για αυτό το πλάσμα όπως και για τη λάουρα δεν πάει εντελώς χαμένο,αλλά φοβάμαι δεν είναι για 2η φορά.Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να έρχονται κοπέλες που να θές να περάσεις μαζί τους και 10-15 φορές μέσα σε ένα Α' διαστημα ώστε να υπάρχει και δουλειά και ικανοποίηση από όλους μας.Είναι ένα βασικό πρόβλημα αυτό.Αν υπήρχε ας πούμε μιά μαρίνα από καρέα στο κασσανδρας 6,μιά πένυ στο 4κάτω,μιά αγνή στο 4 πάνω,μιά ρομίνα στο 3 πάνω και μιά καρολάιν στο 3 κάτω θα περιμέναμε σε ουρές ανεξαρτήτως κρίσεως
αν ισχυε κατι τετοιο φιλε μου τοτε θα επρεπε να νοικιασουμε ολοι απο ενα διαμερισματακι απο την πολυκατοικια που ειναι στο κασσανδρας 5 για να ειμαστε σε αποσταση βολης! κυριολεκτικα!
Και πολλα ειναι.Ειπαμε ολα τα στουντιο 40 ευρω το απλο....μην επανερχομαι στα ιδια και στα ιδια!!!!!!!!!!
Εχω ηδη νοικιασει γκαρσονιερα στη νεα πολυκατοικια που χτιζεται στο Κασσανδρας 8αν ισχυε κατι τετοιο φιλε μου τοτε θα επρεπε να νοικιασουμε ολοι απο ενα διαμερισματακι απο την πολυκατοικια που ειναι στο κασσανδρας 5 για να ειμαστε σε αποσταση βολης! κυριολεκτικα!
σιγα μην εχανες ευκαιρια εσυ!!!Εχω ηδη νοικιασει γκαρσονιερα στη νεα πολυκατοικια που χτιζεται στο Κασσανδρας 8
Ειναι γεγονος πτο πλεον στο "δυναμικο" των κοριτσιων του "Σπυρου Πατση 40" θα ειναι και η γνωστη μας Λιντα απο Λελας Καραγιάννη, ή ηταν τυχαιο γεγονος η χθεσινη της εμφανιση στο studio σας?Μεχρι τις 11 το βραδυ στο στουντιο μας θα βρισκεται η Τζεσικα :-* :-*
και ποια περουκα θα φοράει αν είναι....Ειναι γεγονος πτο πλεον στο "δυναμικο" των κοριτσιων του "Σπυρου Πατση 40" θα ειναι και η γνωστη μας Λιντα απο Λελας Καραγιάννη, ή ηταν τυχαιο γεγονος η χθεσινη της εμφανιση στο studio σας?
+1000000000!!!Δεν είναι εκεί το θέμα.Το θέμα είναι ότι χάνουμε και εμείς τσάμπα λεφτά και χρόνο και τα σπίτια λεφτά γιατί δεν έχουν?δεν φέρνουν?δεν βρίσκουν τις κοπέλες που θα κάνουν τη διαφορά και θα κάνουν πάταγο?!!!!πάντως ρε παιδιά εγώ αν είχα μιά επιχείρηση και πουλούσα ένα προιόν θα προσπαθούσα να φτιάξω ή να αγοράσω τα καλύτερα υλικά για να το φτιάξω.Δεν θα το άφηνα στην τύχη του
Ακριβως!+1000000000!!!
Τα σερβις κανουν την διαφορα κι οχι η εμφανιση της καθε κοπελας!
Καλη και η εμφανιση δεν λεω αλλα αυτη απο μονη της δεν κραταει πελατεια συνηθως!
Προσωπικα βαρεθηκα τις πουτανες της μιας φορας!Επηξα..
Ευτυχως τον τελευταιο χρονο μας ετυχαν δυο τρια κελεπουρια που και εμφανιση ειχαν(8/10,9/10,10/10 γουστα ειναι αυτα) αλλα και φοβερο σερβις!!)
Αλλα ηταν μονο δυο τρεις δυστυχως..
Περα απο τις σταθερες αξιες..βλ.Νταρια,Σονια,Λιντα κλπ
Υ.Γ Τοσες μουναρες υπαρχουν πλεον στα στουντιο!Ας ξυπνησουν λιγο..
Λιγο μυαλο να ειχαν ολοι θα ειμασταν ευχαριστημενοι
Eμενα μ'αρεσει που kaneis k proktiko!!!!μ αρεσει ο τιτλος πα8ος για τα τεμαχια....