Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Ωωωωπ σορρυ!!
Εβαλα κατα λαθος την αδυναμια μου τον απλο παλουκωτη :2funny:
Ιδου ο κοριτσαρος :rockon:
ποιος τον χεζει τον κοριτσαρο...

[size=15pt]δωσε παλουκωτη στον λαο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το πρωι..
Βουρβαχη 19
Μιρελα...μαυρισμενο σχετικα ψηλο μελαχρινο με πολυ ωραια ματια και ομορφο κορμι!Χαλαστηκα με τα πολλα τατουαζ ομως κι ειδικα με το τατου-μανικι που ειχε στο δεξι της χερι!Πολυ θυρα 7 ρε αδερφε
Μ.Αλεξανδρου 133
Τζωρτζια..μετριοσυμπαθητικο καστανο με ομορφο στεγνο κορμι
Κων/λεως 80
Αντινα ή καπως ετσι!Ομορφο μελαχρινακι με πολυ ωραιο σιλικονατο πιθανοτατα στηθος!Αν δεν κανω λαθος πρεπει να δουλευε παλιοτερα στο Θησεως 40
Βριλλησου 46
Ινα δηλ Κατερινα απο Βουλιαγμενης 68 κ Κων/λεως 80!Jockerx πως μπορεσες να την γαμησεις?Ειναι απιστευτα ασχημη!!Μαλλον ηθελες να τιμωρησεις τον εαυτο σου δεν εξηγειται αλλιως? :s&m_2:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μεσημεριανη Ανασταση στην αγκαλια της Νικης...ακολουθει κριτικη προς ενημερωση των συναγωνιστων!!!!!!!Καλη Ανασταση σε ολους μας!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Γεια σας και χρονια πολλα :)

Αυτη τη στιγμη στο στουντιο μας βρισκεται η Τζεσικα, και στην επομενη βαρδια θα ειναι η Νικολ :)  :-*

Επισκέπτης
Σημερα το πρωι..
Βριλλησου 46
Ινα δηλ Κατερινα απο Βουλιαγμενης 68 κ Κων/λεως 80!Jockerx πως μπορεσες να την γαμησεις?Ειναι απιστευτα ασχημη!!Μαλλον ηθελες να τιμωρησεις τον εαυτο σου δεν εξηγειται αλλιως? :s&m_2:
Kαι από υπηρεσίες μηδέν.Πίπα αυστηρά και μόνο στο πουτσοκέφαλο αρνούμενη να κάνει κανονική πίπα και μετά στην κυρίως πράξη...ΚΗΔΕΙΑΑΑΑΑΑ :zombie: :zombie: :zombie: ΑΙΩΝΙΟΣ ΥΠΝΟΣ!!! :sleeping: :sleeping: :sleeping:
ΠΡΟΣΟΧΗ συναγωνιστές,η Κατερίνα-Ίνα-Ραμόνα εργάζεται περιστασιακά και στο Φυλής 54 άνω όπως και στο Αλκιβιάδου 16Γ.

Και έδωσα 50 ευρώ γι'αυτήν... :headbang: :headbang: :headbang:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κανει και αλλα Piatsa μου....... :rolleyes:
Δεν διαφωνω μαζι σου αλλα αν εξαιρεσουμε αυτες τις πλατες μια χαρα vfm  ειναι η Αφροδιτη!!!

Υ.Γ. Τελικα δεν σε βρισκω πουθενα!!!Κατι δεν παει καλα με σενα απο τη μερα που πηγες στην Κιμ!!! :2funny:
Τι γλυκος που εισαι :-*
Αυτα τα 3 γραμματα μολις σε χρεωσαν 50ευρω :grin:
Υ.Γ Ειμαστε ηδη στα 100 μην ξεχνιεσαι :s&m_1:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μεσημεριανη Ανασταση στην αγκαλια της Νικης...ακολουθει κριτικη προς ενημερωση των συναγωνιστων!!!!!!!Καλη Ανασταση σε ολους μας!!!!!!!!!!!

μολις σε διαβασα και σε υπεψηφισα.....οταν τα λεω για την κοπελα καποιοι ειναι μα μου σου.....μπραβο νικη και μπραβο πασχαλινε παιχτουρα. :)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τι γλυκος που εισαι :-*
Αυτα τα 3 γραμματα μολις σε χρεωσαν 50ευρω :grin:
Υ.Γ Ειμαστε ηδη στα 100 μην ξεχνιεσαι :s&m_1:
Θα παρεις τα αρχιδια μου!!!! :birdman: :birdman: :birdman:

Αφαιρεσε ενα 20αρικο απο την "πριγκηπισσα"  :2funny: και τα υπολοιπα με την 2η επιταγη!!! :2funny:
:-* :-* :-* :-*

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Υ.Γ. Κιμ Κιμ Κιμ Κιμ Κιμ Κιμ......................

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δημιουργειται κερκιδα σιγα σιγα....περιμενουμε και συνθηματα  :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Θα παρεις τα αρχιδια μου!!!! :birdman: :birdman: :birdman:

Αφαιρεσε ενα 20αρικο απο την "πριγκηπισσα"  :2funny: και τα υπολοιπα με την 2η επιταγη!!! :2funny:
:-* :-* :-* :-*
Οκ μωρο μου :smitten: :smitten:
Υ.Γ Αν και το 20αρικο εχει διαγραφει λογω της πλαταρους!!Το θυμασαι? :rolleyes:
Υ.Γ 2 Δεν γαμιεται μερες που ειναι!Χαρισμα σου τα χρωστουμενα :-*

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Οκ μωρο μου :smitten: :smitten:
Υ.Γ Αν και το 20αρικο εχει διαγραφει λογω της πλαταρους!!Το θυμασαι? :rolleyes:
Υ.Γ 2 Δεν γαμιεται μερες που ειναι!Χαρισμα σου τα χρωστουμενα :-*
Εγω ειμαι κυριος στις υποχρεωσεις μου!!!!
Θα σε παρω απο το χερακι και θα παμε Κιμ και καπακι Ντενισα!!!! :2funny:Ποιος στη χαρη σου piatsa μου!!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Εγω ειμαι κυριος στις υποχρεωσεις μου!!!!
Θα σε παρω απο το χερακι και θα παμε Κιμ και καπακι Ντενισα!!!! :2funny:Ποιος στη χαρη σου piatsa μου!!!!
Αυτο δεν θα το αντεξω με τιποτα!!
Θες να με χασεις μερες που ειναι :boff: :boff:
Οπου ξαναδω παντως μεγαλο κουτελο σε γκομενα θα σε παιρνω τηλ!Θυμασαι αυτη την Alcatrazou τι κουτελα ηταν?!Σου αρεσε κουφαλα η κλωνοκιμ :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
παίδες,μία Άννα (ή Βίκυ :huh: :huh:) ξανθιά αρκετά ώριμη (gilf) ρωσίδα που εργαζόταν στο δροσοπούλου 95 και μετά για λίγο στο βουλιαγμένης 68 ξέρετε που μπορεί να βρίσκεται?..

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Αυτο δεν θα το αντεξω με τιποτα!!
Θες να με χασεις μερες που ειναι :boff: :boff:
Οπου ξαναδω παντως μεγαλο κουτελο σε γκοκενα θα σε παιρνω τηλ!Θυμασαι αυτη την Alcatrazou τι κουτελα ηταν?!Σου αρεσε κουφαλα η κλωνοκιμ :2funny:
Μουναρα ηταν!!! :rockon:
Και απ'οτι θυμαμαι σου ψιλοαρεσε και εσενα! :rolleyes:

Υ.Γ. η Πενυ παιδες δουλευει πουθενα σημερα?
Υ.Γ. 2: Μπραβο στον γιατρο που τονισε οτι δεν της ειπε ουτε πριν, ουτε μετα το nick του!!!
Εδω που τα λεμε αυτοκτονια θα'ταν με το που μπει η κοπελα να της πεις: Γεια σου!!!Ειμαι ο jokerx!!! :new_shocked:
Αν ημουν εγω πουτανα θα με επιανε κρυος ιδρωτας!!!"Παρε την καποτα και βαλ'την μονος σου" !!! :2funny: Αυτη θα'ταν η 1η μου αντιδραση!!! :2funny:
Πλακα κανω βεβαια γιατρε μου  :-*!!!!Απλα ευκαιρια ειναι τωρα να κραξουμε τους μλκες που πανε με τα νικ τους περιμενοντας υπηρεσιες στο επακρο δηθεν με ανταλλαγμα μια καλη κριτικη κλπ!!! :jerking:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
παίδες,μία Άννα (ή Βίκυ :huh: :huh:) ξανθιά αρκετά ώριμη (gilf) ρωσίδα που εργαζόταν στο δροσοπούλου 95 και μετά για λίγο στο βουλιαγμένης 68 ξέρετε που μπορεί να βρίσκεται?..

Είσαι σίγουρος ότι δούλευε Βουλιαγμένης 68; Αν ναι, πότε και με τι όνομα; Πες μου για να ρωτήσω. ;)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Είσαι σίγουρος ότι δούλευε Βουλιαγμένης 68; Αν ναι, πότε και με τι όνομα; Πες μου για να ρωτήσω. ;)
μέχρι πριν ένα, ενάμιση χρόνο ήταν εκεί. έχω την εντύπωση με ένα από τα δύο ονόματα.. σχετικά μεγάλη σε ηλικία.. παλιότερα (2007) δουλευε συστηματικά στο δροσ.95.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom