Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλο χρυσο και ξηγημενο κοριτσι η Αφροδιτη αλλα..απο θηλυκοτητα ΜΗΔΕΝ!!
Κατι πλαταρες νααα με το συμπαθειο κι οταν περπαταει νομιζεις οτι ετοιμαζεται να σε φερμαρει!

:2funny: :2funny: :2funny: δεν υπαρχεις χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
η αφροδίτη από πιπίνου δεν έχει σχέση με την αφροδίτη από τριγγέτα,σωστά?

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
...Το ιδιο τυποποιημενο προγραμμα εκανε και πριν απο κανα 6μηνο στο Λεωνιδου 28 στα 15ευρω αν θυμαμαι καλα(ισογειο-πρωινη βαρδια)!
...
καλησπερα!

καλα βρε ανθρωπε. εκτος απο ημερισια ενημερωση κρατας και ιστορικο απο που βρισκονταν η καθε κοπελα πριν;
εκτος αν σου ειχε κανει εντυπωση και ετυχε να το θυμασαι!
:grin:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Κατι πλαταρες νααα με το συμπαθειο κι οταν περπαταει νομιζεις οτι ετοιμαζεται να σε φερμαρει!
Δεν την εχω παρει αλλα να φανταστω οτι με το που μπαινει στο δωματιο σε βαζει να σηκωθεις ορθιος,σε μπαλαμουτιαζει,σου τριβεται,σε παιζει κλπ κι υστερα απο μια δυο στασεις χυνεις!Το ιδιο τυποποιημενο προγραμμα εκανε και πριν απο κανα 6μηνο στο Λεωνιδου 28 στα 15ευρω αν θυμαμαι καλα(ισογειο-πρωινη βαρδια)!
Καλη για μια φορα αλλα της λειπει η φρεσκαδα ρε γμτ!!Ειναι και μεγαλο κοριτσι πλεον!
Απο τις περιπτωσεις που χωρις να την εχω παρει ξερω απο πριν τι θα κανει!
Βαρεμαρα...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κάνει διάφορα προκαταρκτικά. Όταν πήγα μαζί της στην Αριστομένους, κάναμε γύρω στο εικοσάλεπτο προκαταρκτικά (με ό,τι μπορείς να φανταστείς) και ζήτημα να κράτησα 2 λεπτά στην κυρίως πράξη. Αλλά τη γούσταρα πολύ.

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Mου ειχε κανει εντυπωση οτι στα 15-20 ευρω εκανε τετοιο προγραμμα γι αυτο και την θυμαμαι ;)
ετσι εξηγειται!!!
γενικα παντως βλεπω οτι οταν μεγαλωσουν σε ηλικια αρχιζουν να προσφερουν και το κατι παραπανω!
κατι που ειναι λογικο γιατι αλλιως θα πεσει η πελατεια...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν την εχω παρει αλλα να φανταστω οτι με το που μπαινει στο δωματιο σε βαζει να σηκωθεις ορθιος,σε μπαλαμουτιαζει,σου τριβεται,σε παιζει κλπ κι υστερα απο μια δυο στασεις χυνεις!Το ιδιο τυποποιημενο προγραμμα εκανε και πριν απο κανα 6μηνο στο Λεωνιδου 28 στα 15ευρω αν θυμαμαι καλα(ισογειο-πρωινη βαρδια)!
Καλη για μια φορα αλλα της λειπει η φρεσκαδα ρε γμτ!!Ειναι και μεγαλο κοριτσι πλεον!
Βαρεμαρα...
Εγω την πηρα πριν καμαι 10αρια μερες και εμεινα 100% ικανοποιημενος.
Υπαρχει και η κριτικη μου.
Απο τις καλυτερες επισκεψεις τον τελευταιο καιρο.

Αν ξερω οτι και τηην επομενη φορα θα περασω το ιδιο καλα οπως την πρωτη, σιγουρα θα ξαναπαω πιο συντομα από τι υπολογιζω.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Βαρεμαρα...
Κανει και αλλα Piatsa μου....... :rolleyes:
Δεν διαφωνω μαζι σου αλλα αν εξαιρεσουμε αυτες τις πλατες μια χαρα vfm  ειναι η Αφροδιτη!!!

Υ.Γ. Τελικα δεν σε βρισκω πουθενα!!!Κατι δεν παει καλα με σενα απο τη μερα που πηγες στην Κιμ!!! :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μες στα δυο-τρία κορυφαία στουντιοκόριτσα αυτήν την εποχή  :rockon:

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα! Σήμερα δουλεύουν Γιάννα- Ζλάτα- Νίκη!!!

φιλιά σε όλους! :-* :-* :-*

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χθες κατα τις 2 το βραδακι.....αχαρνων104 & 106 .....κεφαλληνιας75....θησεως35 κλπ ηταν κλειστα.εγινε κανα ντου?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
χθες κατα τις 2 το βραδακι.....αχαρνων104 & 106 .....κεφαλληνιας75....θησεως35 κλπ ηταν κλειστα.εγινε κανα ντου?
Και ολη η Κασσανδρας εκτος απο το 6 ηταν κλειστα.

Τα αλλα μαγαζια της περιοχης, οχι.

Παραξενα πραγματα........

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μήπως πέρασε ο jockerx και φοβήθηκαν την κριτική του;  :cheesy: :cheesy:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Και ολη η Κασσανδρας εκτος απο το 6 ηταν κλειστα.

Τα αλλα μαγαζια της περιοχης, οχι.

Παραξενα πραγματα........
και βριλησσου την ιδια ωρα που περασα ηταν ολα ανοιχτα κανονικα.βεβαια γινοταν της ποπης απο κοσμο και ποιος περιμενει ουρες? α ρε πενυ α ρε πενυ....που γεμιζεις τα βουνα με κοσμο :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
χθες εγινε μεγάλη σκουπα απο οτι εμαθα...
στα δε μασαζ μαζέψανε 4 μαγαζια....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
χθες εγινε μεγάλη σκουπα απο οτι εμαθα...

ε μωρε ματια μου μετα την βόμβα στα πατήσια δεν πρέπει να παραχθεί και κάποιου είδος έργο? :-
έλεγχοι, προσαγωγες,συλλήψεις κτλ? :-
πως θα μεγαλώσουν τα νουμερα αν δεν γινει ελεγχος στα σπίτια?
και οταν προσφατα επεσε το ματι μου σε αρθρο του δημάρχου αθήνας για την εγκληματικοτητα στο κεντρο η όλη επιχειρηματολογια του δεν εχει να κανει με το τι γινετε μεσα στα ορια του δήμου του και στο χάλι που οι αρχες εχουν διμιουρησει με ευθύνη τους αλλα με τους οικους ανοχης
λες και οι οικοι ανοχης φταινε για την εγκληματικοτητα και την ελειψη ασφαλειας που εχει δημιουργηθει στο κεντρο της αθήνας.
αν σε αυτο ομως υπολογισουμε οτι ολες οι κοπέλες ολες οι υπηρεσιες και ολες οι ιδιοκτητριες οικων εχουμε λευκο ποινικο μητροω οπως προβλέπει ο νομος για να πάρουμε την άδεια εργασιας μας μάλλον ο δημαρχος πιστευει οτι οι υπευθηνοι της εγκληματικοτητας ειστε εσεις οι πελατες μας
εγω αυτο απ την εμπειρια μου δεν το βλέπω μάλλον ο δήμαρχος (αλλα και οι αρχες) ειναι βαθια νυχτωμενοι και γενικα αντι να δουν το δάσος κοιτάνε το δεντρο :P

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:
sorry για το of topic ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom