Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Spirou_Patsi40

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
0
Σημερα στο στουντιο μας :

Βικτωρια - Τζεσικα - Αμαντα  :-* :-*

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ε μωρε ματια μου μετα την βόμβα στα πατήσια δεν πρέπει να παραχθεί και κάποιου είδος έργο? :-
έλεγχοι, προσαγωγες,συλλήψεις κτλ? :-
πως θα μεγαλώσουν τα νουμερα αν δεν γινει ελεγχος στα σπίτια?
και οταν προσφατα επεσε το ματι μου σε αρθρο του δημάρχου αθήνας για την εγκληματικοτητα στο κεντρο η όλη επιχειρηματολογια του δεν εχει να κανει με το τι γινετε μεσα στα ορια του δήμου του και στο χάλι που οι αρχες εχουν διμιουρησει με ευθύνη τους αλλα με τους οικους ανοχης
λες και οι οικοι ανοχης φταινε για την εγκληματικοτητα και την ελειψη ασφαλειας που εχει δημιουργηθει στο κεντρο της αθήνας.
αν σε αυτο ομως υπολογισουμε οτι ολες οι κοπέλες ολες οι υπηρεσιες και ολες οι ιδιοκτητριες οικων εχουμε λευκο ποινικο μητροω οπως προβλέπει ο νομος για να πάρουμε την άδεια εργασιας μας μάλλον ο δημαρχος πιστευει οτι οι υπευθηνοι της εγκληματικοτητας ειστε εσεις οι πελατες μας
εγω αυτο απ την εμπειρια μου δεν το βλέπω μάλλον ο δήμαρχος (αλλα και οι αρχες) ειναι βαθια νυχτωμενοι και γενικα αντι να δουν το δάσος κοιτάνε το δεντρο :P

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:
sorry για το of topic ;)

δηλαδή Μπου-Μπου, εγώ μπορεί να είμαι γκάνγκστερ σύμφωνα με τον Δήμαρχο;; Γαμάτο!!!

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε μωρε ματια μου μετα την βόμβα στα πατήσια δεν πρέπει να παραχθεί και κάποιου είδος έργο? :-
έλεγχοι, προσαγωγες,συλλήψεις κτλ? :-
πως θα μεγαλώσουν τα νουμερα αν δεν γινει ελεγχος στα σπίτια?
και οταν προσφατα επεσε το ματι μου σε αρθρο του δημάρχου αθήνας για την εγκληματικοτητα στο κεντρο η όλη επιχειρηματολογια του δεν εχει να κανει με το τι γινετε μεσα στα ορια του δήμου του και στο χάλι που οι αρχες εχουν διμιουρησει με ευθύνη τους αλλα με τους οικους ανοχης
λες και οι οικοι ανοχης φταινε για την εγκληματικοτητα και την ελειψη ασφαλειας που εχει δημιουργηθει στο κεντρο της αθήνας.
αν σε αυτο ομως υπολογισουμε οτι ολες οι κοπέλες ολες οι υπηρεσιες και ολες οι ιδιοκτητριες οικων εχουμε λευκο ποινικο μητροω οπως προβλέπει ο νομος για να πάρουμε την άδεια εργασιας μας μάλλον ο δημαρχος πιστευει οτι οι υπευθηνοι της εγκληματικοτητας ειστε εσεις οι πελατες μας
εγω αυτο απ την εμπειρια μου δεν το βλέπω μάλλον ο δήμαρχος (αλλα και οι αρχες) ειναι βαθια νυχτωμενοι και γενικα αντι να δουν το δάσος κοιτάνε το δεντρο :P

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:
sorry για το of topic ;)

Τέτοια off-topic ας γίνονται!!! Πολύ σωστά μιλάτε κύριοι φυλής104 αλλά με το κωλοκράτος που έχουμε δεν πρόκειτε να μπεί τάξη!!!!!! Στον εύκολο στόχο μόνο.. Στο φωτάκι με την ανοιχτή πόρτα που ουτέ ΚΑΝ κλειδωμένη δεν είναι με περιεχόμενο δύο γυναίκες και μόνο.. (δεν πιστεύω να χετε μπράβους κρυμένους :grin: )

Στις γιαύκες που είναι τίγκα στα καλάσνικοφ κλάνουν πατάτες να μπουκάρουν και στα γυφτικα στέκια στο μενίδι που είναι η πηγή των ναρκωτικών..

Κράτος γαμημένο αφήστε τα κορίτσια να δουλεύουν να περνάμε όλοι καλά!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μινι κάθοδος στον Βοτανικό με τον Pitsiriko1 και τον SPEED για τις Πασχαλινές ευχές…..

Κασσάνδρας 3 (κάτω) : Λινα. Νεαρή, petit ξανθούλα, με αρκετό ναζί.

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Άννα. Μελαχρινή, με σπαστά μαλλιά μέχρι τον ώμο, ωραίο προσωπάκι, εξαιρετικό σαλόνι. Από τις πρώτες επιλογές μου μετά το Πάσχα, μιας και «νηστεύω» (Όπως και του SPEED)….

Κασσάνδρας 4 (κάτω) : Ιρενα. Όμορφη παρουσία, πλούσιο φυσικό στήθος, ωραία μάτια και σώμα. Ο Pitsirikos1 εντυπωσιάστηκε αρκετα, χωρίς να πάει πίσω και ο SPEED…..

Κασσάνδρας 4 (πάνω): Μαρία η Σερβα. Αρκετά «πλαστική» κοπέλα κατά κοινή ομολογία, μέτρια σαν παρουσία, καμιά σχέση με την «συμπατριώτισσα της» Άννα….

Κασσάνδρας 6: Σαντρα. Εξαιρετική. Ντυμένη με σετ κόκκινων εσωρούχων που σε αντίθεση με τα μαύρα μακριά μαλλιά της ήταν χάρμα οφθαλμών. Πλούσιο φυσικό στήθος, και απαιχτη περιφέρεια. Δυστυχώς ΔΕΝ την προσφέρει για τους λάτρεις του είδους.

Επισκέπτης
Σήμερα, τριπλοβάρδια η Ζλάτα στο βουνό!.Βάσει προγράμματος.
Δεν καταλαβαίνει Χριστό!.Καραούλι-αγροφυλακή στα περάσματα απέναντι!
Βριλησσού 42 - Βριλησσού 55.Σκληραγωγημένη γυναίκα!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ε ναι. καπως πρεπει να καλυφθει το κενο βρε παιδια!
και αν δεν κανω λαθος δεν εχει ουτε μια κριτικη  :rolleyes:
εκτος αν μου ξεφυγε!

και οταν δουν οτι και αυτη δεν κανει θα φερουν την "Ελενη την σερβα" κτλ κτλ...

nksp

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
69
Πόντοι
1
τo studio Βαρης-Κορωπιου 34 εχουμε κανενα νεο εαν θα ανοιξει ?

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move] :) :) :) Προγραμμα για αυριο 03/04  :) :) :)[/move]

Οι βαρδιες θα ειναι 2 απο τις 10:00 μεχρι τις 21:00 και η αλλη απο τις 00:00 μεχρι τις 7:00

Κασσανδρας 3(κατω): Λαουρα - Αννα
Κασσανδρας 3(πανω): Ναταλι - Τζεσικα
Κασσανδρας 4(κατω): Λινα - Μαρια Σερβα
Κασσανδρας 4(πανω): Ντιανα - Λαουρα
Κασσανδρας 6: Νινα - Ευα

Επισκέπτης
Αποψινή επίσκεψη-επανεξέταση στην Πένυ-Κων/λεως 80 η οποία είχε μείνει μετεξεταστέα τον Απρίλιο του 2009 στο Πιπίνου 118.
Εύγε Πένυ παιδί μου!
Η πρόοδός σου είναι εμφανής!
Κάποια κενά στην μάθησή σου θα διορθωθούν εύκολα σε ακόλουθες συνεδρίες αφού διαθέτεις αξιόλογη ικανότητα αφομοίωσης!.Επιδιώκεις την γνώση,την ρουφάς σαν σφουγγάρι και την εφαρμόζεις στην πράξη!
Ήταν η δεύτερη κατάθεσή μου για την Παρασκευή και παρόλα ταύτα δεν άντεξα πάνω από 10 λεπτά!.Άδειασα θριαμβευτικά!
Πρόσεξε όμως Πένυ, μην καβαλήσεις το καλάμι...γιατί ο καιρός γαρ εγγύς! :s&m_1:

[size=10pt]Σημειωτέον οτι η Πένυ δεν ήξερε ποιος είμαι, ούτε το έμαθε μετά την πράξη, ούτε και θα το μάθει ποτέ.[/size]
Ακολουθεί εκπαιδευτική κριτική μάλλον μετά την επιστροφή μου στην Αθήνα, αν και βαριέμαι...

Κύριε Μπακάλη δύνασθε ευχερώς και απαρεγκλίτως να επιστρέψετε στα μεγάλα σαλόνια!
Για την ακρίβεια, επιβάλλεται!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ρε παιδες,πολυ ακουγεται αυτη η Πενυ τελευταιως και με εχει φαει η περιεργεια...
Κυκλοφορει καπου καποια φωτο της???
Κι αν οχι,μπορει καποιος να κανει μια συντομη περιγραφη για να καταλαβουμε περι τινος προκειται? Ποσων ετων περιπου ειναι και τι χαρακτηριστικα εχει??

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ρε παιδες,πολυ ακουγεται αυτη η Πενυ τελευταιως και με εχει φαει η περιεργεια...
Κυκλοφορει καπου καποια φωτο της???
Κι αν οχι,μπορει καποιος να κανει μια συντομη περιγραφη για να καταλαβουμε περι τινος προκειται? Ποσων ετων περιπου ειναι και τι χαρακτηριστικα εχει??
Nαι αμε πως δεν υπαρχει?!
Πιπινακι γαλακτος ειναι ;) :cheesy:

Συνημμένα

• Mohammed.jpg
    Mohammed.jpg
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 21

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ωωωωπ σορρυ!!
Εβαλα κατα λαθος την αδυναμια μου τον απλο παλουκωτη :2funny:
Ιδου ο κοριτσαρος :rockon:

Συνημμένα

• Picture_146-1.jpg
    Picture_146-1.jpg
    51,9 KB · Εμφανίσεις: 23

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ωραίο μωρό, εθνικότητα?

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ιππώνακτος σήμερα μόνο μία βάρδια, μέχρι τις 7, η γνωστή μολδαβή Κατερίνα (από Φυλής 104 και Κατεχάκη 8).
(80 ευρώ το 69, ρε παιδιά; Έλεος.)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom