Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Δροσοπούλου 97 τί παίζει ?
Απο τα studio που ειμαι αδιαβαστος αρχοντα.....Δροσοπούλου 97 τί παίζει ?
Το Παιωνιου εχει..210-8814646!
Αμα ειχα τηλ δεν θα ρωταγα.
υπαρχει συγκεκριμενος τροπος να μπαινουμε σε αυτο το ιδρυμα.ειναι θεμα style βασικα.θελει λιγη προπονηση.οποιος ενδιαφερεται του λεω(δημοσια.οχι pm)Απο τα studio που ειμαι αδιαβαστος αρχοντα.....
7 στις 10 φορες που παω δεν μου ανοιγουν..........
Σαββάτο βράδυ που πέρασα είχε την Αλίκη και την Σαμπρίνα.Δροσοπούλου 97 τί παίζει ?
πεμπτη-παρασκευη-σαββατο βραδυνες βαρδιεςΓνωριζει κανενας αν η Αγνη απο το στουντιο παιωνιου 10 δουλευει και στο στουντιο βενιζελου 35?
Μήπως έγινε καμιά επίσκεψη-έκπληξη από τα γαλάζια παιδιά;
Για το 57 το έχουμε πει και σε προηγούμενα postακια.......προχτες που ειχα ξαναπερασει μου ειπε η μανταμ οτι το διπλανο Βριλησσου 57 στο ισογειο εκλεισε forever :S :-
Καλά το έγραψες!!!! Παύση!!!!! Νέκρα!!!! Μας κοιτούσαν από τις κάμερες και εμείς κρυώναμε!!!!!!Σπύρου [size=14pt]Παύση[/size] 40: Δεν μας έκαναν την τιμή να μας ανοίξουν , παρά τα επίμονα χτυπήματα μας.
σιγα μην δεν ακολουθουσε..Ακολούθησε και τσάρκα στο Μεταξουργείο…….
Την επόμενη ίσως... ;) ;) !!!!! Αλλά έλα να μας πεις ένα γεια!Πως και δεν τσουγκρίσαμε βρε παλιόπαιδα;
Το τηλέφωνο του 46 είναι: 210-6450223 ;) ;) ;)μαγκιτεσ γνωριζει κανεισ αν η κιμ αυριο ειναι το πρωι στο βριλησου 46;
Τι ωρα ησουνα?Πως και δεν τσουγκρίσαμε βρε παλιόπαιδα;
Εεεεεπ αδιαβαστος.Δεν κάνετε εσείς την τσάρκα κι'εγώ να σας περιμένω στο σουβλατζίδικο με τα πιτόγυρα;
Σεβαστε συναγωνιστη,αυτα που εγραψες πριν για την Νικη(Βουρβαχη 19),μου κινησαν την περιεργεια να παω μια απο τις επομενες ημερες.Θελω να σε ρωτησω δυο πραγματα....πρωτο..υπαρχει περιπτωση να κατεβει στο Ερως,για να μην τρεχω στο Νεο Κοσμο και δευτερο την δοκιμασες να μας πεις αν ειναι καλη γιατι εχω εμπιστοσυνη στην δικη σου κριση(γραφεις τις πιο αντικειμενικες κριτικες, απο πολλους εδω μεσα).Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Τι ωρα ησουνα?
Εμεις γυρω στις 19:30.
Take it easy boys...κουτάλα?αν αύριο βγεί μιά υπουργική απόφαση κατάργησης των ρδέλων-στουδίων και τα συναφή ποιά θα είναι η πρώτη σου αντίδραση?