You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)
anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
Καλα αυτο που εγραψες μπαινει στο hall of fame με τις μεγαλυτερες ατακες και περιγραφες του σαιτ εκ τη γεννεση του!Απόβαση στον Κεραμικό!!
Πεινούσα, διψούσα, τα πόδια μου πονάγανε και κάθε διάθεση για μαμίσι είχε χαθεί. Αποφάσισα να προτημήσω τα γεμιστά που είχα σπίτι και το tubes gallore για να δώ καμιά τσόντα. Εφυγα με το λεωφορείο όπου μια πιτσιρίκα με πάτησε πάνω στα χτυπημένα μου δάχτυλά χωρίς φυσικά να πεί ένα συγνώμη γιατι είναι μια μικρή πριγκίπισσα και οι πριγκίπισσες δεν ζητάνε συγνωμη. Την στόλισα ανάλογα, και απόλαυσα την διαδρομή, ενώ ενας πρέζακιας καθόταν δίπλα μου. Ονειρικές εμπειρίες...
ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!
respect
εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω οτι δεν εχω τίποτα με την κοπέλα που δουλευε εκείνη την ώρα. Μπορεί να είναι τούρμπο στο κρεββάτι αλλα δεν έκατσα να μάθω. Ομως η πατέντα αυτή μου φάνηκε απλά...ιδιοφυέστατη. Δεν αναφέρεται βέβαια στο site και μπορεί να είναι εμπνευση της τσατσας, αλλα θα ήθελα πολύ να μάθω τι ακριβω΄ς είχαν στο μυαλουδάκι τους εκείνη την στιγμή...
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
καλα αυτο εννοειτε. δεν ειπες τιποτα για την κοπελα αλλωστε. απλα απορω ωρες ωρες τι αλλο θα δουμε πια...εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω οτι δεν εχω τίποτα με την κοπέλα που δουλευε εκείνη την ώρα. Μπορεί να είναι τούρμπο στο κρεββάτι αλλα δεν έκατσα να μάθω. Ομως η πατέντα αυτή μου φάνηκε απλά...ιδιοφυέστατη. Δεν αναφέρεται βέβαια στο site και μπορεί να είναι εμπνευση της τσατσας, αλλα θα ήθελα πολύ να μάθω τι ακριβω΄ς είχαν στο μυαλουδάκι τους εκείνη την στιγμή...
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω οτι δεν εχω τίποτα με την κοπέλα που δουλευε εκείνη την ώρα. Μπορεί να είναι τούρμπο στο κρεββάτι αλλα δεν έκατσα να μάθω. Ομως η πατέντα αυτή μου φάνηκε απλά...ιδιοφυέστατη. Δεν αναφέρεται βέβαια στο site και μπορεί να είναι εμπνευση της τσατσας, αλλα θα ήθελα πολύ να μάθω τι ακριβω΄ς είχαν στο μυαλουδάκι τους εκείνη την στιγμή...
Οπως αναφερει προηγουμενως και ο Pitsirikos1 αυτη η ηλιθιοτητα εχει ξανακουστει στο Βριλλησου 60!
Απορω ποιος πενταβλακας ειχε αυτη την ιδεα!!
Υ.Γ1 Με τον νεο χρονο κατι μου λεει οτι πολλα στουντιο θα ξεκινανε τα προγραμματα τους στο 40ευρω...με ολες τις στασεις μεσα!!
Υ.Γ2 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΤ(το προηγουμενο)Dawn
Respect....
[size=15pt]Χρονια πολλα!!!!!![/size]
[move]Σημερα 24/12 το προγραμμα[/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Μαρια Ψηλη- Μαρια Ψηλη- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα- Εφη- Μιχαελα
Κασσανδρας 4: Ναταλι- Βικυ- Εφη
Κασσανδρας 6: Κατια- Αννα Σερβα- Αννα Σερβα
Θησεως 40(κατω): ? - Νινα
Θησεως 40 (πανω): ? - Αννα-Μαρια
[move]Σημερα 24/12 το προγραμμα[/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Μαρια Ψηλη- Μαρια Ψηλη- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα- Εφη- Μιχαελα
Κασσανδρας 4: Ναταλι- Βικυ- Εφη
Κασσανδρας 6: Κατια- Αννα Σερβα- Αννα Σερβα
Θησεως 40(κατω): ? - Νινα
Θησεως 40 (πανω): ? - Αννα-Μαρια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μερες αγαπης σημερα και ξεχυθυκαμε με τον συνοδοιπορο Pitsiriko1 για να ευχηθουμε:
Βουρβαχη 19: Σασα. η γνωστη σταθερη αξια του ιδρυματος. Μελαχροινη, πλουσιο στηθος.
Βουλιαγμενης 83: Αλεξια. Η γλυκια κοκκινομαλλα Ρωσιδουλα με το ωραιο σωμα και τα εκφραστικοτατα ματια.
Βουλιαγμενης 68: Κατερινα.Πληθωρικη ξανθια παρουσια. με πλουσιες καμπυλες.Ξαμθια ,με κοντο σχετικα μαλλί.
Φραντζη 47: Αννα Μαρια. Με στολη Αι Βασιλη, εξαιρετικα ευθδιαθετη και sexy.Δεν χρειαζονται αλλα λογια γιααυτο το κοριτσι
Κωνσταντινουπολεως 61: Λανα. Το γνωστο milf της αλυσιδας.
Ιακχου 7Α: Αννα. Ξανθια με μακρυα μαλια, με στυλ λαικης γκομενας, θα ελεγα, εξαιτερικο πισω συστημα το οποιο προσφερε με 100 ευρω....
Μεγαλου Αλεξνδρου 133 : Κλαουντια. Μελαχροιν νεαρη κορασιδα, καλο σωμα.Χωρις κατι το αξιοπροσεκτο.
Κωνσταντινουπολεως 80: Σαμπρινα. Καμια σχεση με την γνωστη.Ξανθια με μακρυα μαλλιά, καλο σωμα, αλλα μεχρι εκει.
Κωνσταντινουπολεως 94: Αλεξανδρα. Μεαρη μελαχροινη με καρε μαλλάκι, Καλο σωματακι, αρκετα χαμογελαστη.
Σερβιων 26: Μιλα. Ξανθη σγουρομαλλα νεαρη κοπελα.Αδυνατουλα σχετικα, δεν μου θυμησε την συνονυμο της Μιλα απο Δροσοπουλου 95 χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος.
Σπυρου Πατση 27: Κλειστον
Σπυρου Πατση 40: Αμαντα. Η μια και μοναδικη. Με στολη Αη βασιλη. Απο τις ομορφοτερες κοπελες που κυκλοφορουν κατα την αποψη μου.Και εδω πλεον.
Χαλικδικης 83: Κλειστον
Κασσανδρας 3 (κατω) Μαρια η ψηλη. Ψηλη οντως , ξανθια με κοντο αγοριστικο μαλλι. Λεπτομερεις στην κριτικη του Pitsirikou1.
Κασσανδρας 3 (πανω): Νινα. Με νεα στηθος πλεον, Νεαρη τσαχπινα δεσποσυνη με δυνατο σημειο της η περιφεριεα της.
Κασσανδρας 6: Κατια. Αδυνατη με αναλογιες μοντελου, ξανθια με πληθωρα προγραμματων.
Κασσανδρας 4: Ναταλι.Γνωστη και μη εξαιρετεα παρουσια. Απο την αλυσιδα του Λελας, πλεον εδω. Περεταιρω λεπτομερειες στην κριτικη μου.
Αγιου Μελετιου 37: Αντζελα, Το Kinky μελαχροινο Ρουμανακι με τα πλουσια προγραμματα.
Δροσοπουλου 95: Ευα, η κοπελα με το μεγαλο στηθος και τα πλουσια προγραμματα που ξερουμε απο το Φ104.
Βουρβαχη 19: Σασα. η γνωστη σταθερη αξια του ιδρυματος. Μελαχροινη, πλουσιο στηθος.
Βουλιαγμενης 83: Αλεξια. Η γλυκια κοκκινομαλλα Ρωσιδουλα με το ωραιο σωμα και τα εκφραστικοτατα ματια.
Βουλιαγμενης 68: Κατερινα.Πληθωρικη ξανθια παρουσια. με πλουσιες καμπυλες.Ξαμθια ,με κοντο σχετικα μαλλί.
Φραντζη 47: Αννα Μαρια. Με στολη Αι Βασιλη, εξαιρετικα ευθδιαθετη και sexy.Δεν χρειαζονται αλλα λογια γιααυτο το κοριτσι
Ιακχου 7Α: Αννα. Ξανθια με μακρυα μαλια, με στυλ λαικης γκομενας, θα ελεγα, εξαιτερικο πισω συστημα το οποιο προσφερε με 100 ευρω....
Μεγαλου Αλεξνδρου 133 : Κλαουντια. Μελαχροιν νεαρη κορασιδα, καλο σωμα.Χωρις κατι το αξιοπροσεκτο.
Κωνσταντινουπολεως 80: Σαμπρινα. Καμια σχεση με την γνωστη.Ξανθια με μακρυα μαλλιά, καλο σωμα, αλλα μεχρι εκει.
Κωνσταντινουπολεως 94: Αλεξανδρα. Μεαρη μελαχροινη με καρε μαλλάκι, Καλο σωματακι, αρκετα χαμογελαστη.
Σερβιων 26: Μιλα. Ξανθη σγουρομαλλα νεαρη κοπελα.Αδυνατουλα σχετικα, δεν μου θυμησε την συνονυμο της Μιλα απο Δροσοπουλου 95 χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος.
Σπυρου Πατση 40: Αμαντα. Η μια και μοναδικη. Με στολη Αη βασιλη. Απο τις ομορφοτερες κοπελες που κυκλοφορουν κατα την αποψη μου.Και εδω πλεον.
Κασσανδρας 3 (κατω) Μαρια η ψηλη. Ψηλη οντως , ξανθια με κοντο αγοριστικο μαλλι. Λεπτομερεις στην κριτικη του Pitsirikou1.
Κασσανδρας 3 (πανω): Νινα. Με νεα στηθος πλεον, Νεαρη τσαχπινα δεσποσυνη με δυνατο σημειο της η περιφεριεα της.
Κασσανδρας 6: Κατια. Αδυνατη με αναλογιες μοντελου, ξανθια με πληθωρα προγραμματων.
Κασσανδρας 4: Ναταλι.Γνωστη και μη εξαιρετεα παρουσια. Απο την αλυσιδα του Λελας, πλεον εδω. Περεταιρω λεπτομερειες στην κριτικη μου.
Αγιου Μελετιου 37: Αντζελα, Το Kinky μελαχροινο Ρουμανακι με τα πλουσια προγραμματα.
Δροσοπουλου 95: Ευα, η κοπελα με το μεγαλο στηθος και τα πλουσια προγραμματα που ξερουμε απο το Φ104.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Μερες αγαπης σημερα και ξεχυθυκαμε με τον συνοδοιπορο Pitsiriko1 για να ευχηθουμε:
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα το ψηλιαστικα ποιο νωρις τι ευχες θα δινατεδουλεια με τον πιτσιρικο, μαλλον να περασετε απο τα κοριτσια να τα δωσετε ευχες
τα καλαντα τα λεγατε στα μαγαζια
requiem4ad
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρηλλισου 60 .
Ωρα 4.50(κλεινει κατα 6 και)
Ονομα κοπελας "Αλικη",μαυρο μαλι,1.68,αδυνατη.
Βασικο προγραμμα για να ξεκαυλωσουμε απο το ποτο και το ξενυχτι. πολυ καλη συμμετοχη της κοπελας και πολυ ομορφη. μετριο βυζι πολυ καλος και στητος κωλος
Η τσατσα ευγενικη και χαβαλετζου,παρολο που πλακωσανε καμια 10ρια ατομα μαζι λογω του μωνοπωλιου παου επαιζε τετοια ωρα...Θα το ξαναπροτημησω
Καλες γιορτες
Ωρα 4.50(κλεινει κατα 6 και)
Ονομα κοπελας "Αλικη",μαυρο μαλι,1.68,αδυνατη.
Βασικο προγραμμα για να ξεκαυλωσουμε απο το ποτο και το ξενυχτι. πολυ καλη συμμετοχη της κοπελας και πολυ ομορφη. μετριο βυζι πολυ καλος και στητος κωλος
Η τσατσα ευγενικη και χαβαλετζου,παρολο που πλακωσανε καμια 10ρια ατομα μαζι λογω του μωνοπωλιου παου επαιζε τετοια ωρα...Θα το ξαναπροτημησω
Καλες γιορτες
[size=15pt]Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους![/size]
[move]Σημερα 25/12[/move]
Κασσανδρας 3(κατω): κλειστο- Μαρια Ψηλη- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): κλειστο- Νινα- Μιχαελα
Κασσανδρας 4: κλειστο- Βικυ- Εφη
Κασσανδρας 6: κλειστο- Κατια- Αννα Σερβα
Στη Θησεως και τα δυο κλειστα σημερα 25/12!
[move]Σημερα 25/12[/move]
Κασσανδρας 3(κατω): κλειστο- Μαρια Ψηλη- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): κλειστο- Νινα- Μιχαελα
Κασσανδρας 4: κλειστο- Βικυ- Εφη
Κασσανδρας 6: κλειστο- Κατια- Αννα Σερβα
Στη Θησεως και τα δυο κλειστα σημερα 25/12!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ελπιζω να περασες καλα.επισκεψη στο βριλ 60 οπου δουλευε μια σαμπρινα απο "σιβηρια".ακολουθει και κριτικη. αλλου μου ειπες cheyenne και αλλου πηγα.
Αν ειναι μια ξανθια μικροκαμωμενη κοπελα , με μακρυα μαλλιά με πολυ καλα Ελληνικα τοτε πετυχες την Πενυ απο το Πιπινου 118 που εργαζεται εκει με το ονομα Σαμπρινα.....
αυτη ειναι αλλα δεν...Ελπιζω να περασες καλα.
Αν ειναι μια ξανθια μικροκαμωμενη κοπελα , με μακρυα μαλλιά με πολυ καλα Ελληνικα τοτε πετυχες την Πενυ απο το Πιπινου 118 που εργαζεται εκει με το ονμα Σαμπρινα.....
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
αυτη ειναι αλλα δεν...
παντως καποια στιγμη να πας στην Λαουρα.
Αξιζει
Επισκέπτης
Στις "κυρίες" υπάρχουν φωτογραφίες της Πένυς-Πιπίνου 118 σαν Σαμπρίνας στο Βριλλησού 60.
Άριστη επικοινωνιακή τακτική στο σαλόνι για να περάσεις στα ενδότερα.
Άκρως ξεσκίσιμο μουνί και κωλαράκι αλλά με τα σπαστικά αυτά που κάνει, ξέχασέ την.
Τις κριτικές των παπαγαλακίων τις διάβασες;
Τουλάχιστον παρηγορήσου οτι πήδηξες την μικρή μας αδερφή από την Βόρεια Ήπειρο.
Άριστη επικοινωνιακή τακτική στο σαλόνι για να περάσεις στα ενδότερα.
Άκρως ξεσκίσιμο μουνί και κωλαράκι αλλά με τα σπαστικά αυτά που κάνει, ξέχασέ την.
Τις κριτικές των παπαγαλακίων τις διάβασες;
Τουλάχιστον παρηγορήσου οτι πήδηξες την μικρή μας αδερφή από την Βόρεια Ήπειρο.
[move]Σημερα 26/12 το προγραμμα [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): Νταιανα- Μαρια Ψηλη- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα- ? - Μιχαελα
Κασσανδρας 4: Ναταλι- Νινα- Αννα Σερβα
Κασσανδρας 6: Κατια- Αννα Σερβα- Εφη
Θησεως 40(κατω): Παολα- Μονικα
Θησεως 40 (πανω): Αντινα- Αθηνα
Κασσανδρας 3(κατω): Νταιανα- Μαρια Ψηλη- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Νινα- ? - Μιχαελα
Κασσανδρας 4: Ναταλι- Νινα- Αννα Σερβα
Κασσανδρας 6: Κατια- Αννα Σερβα- Εφη
Θησεως 40(κατω): Παολα- Μονικα
Θησεως 40 (πανω): Αντινα- Αθηνα
kouklendes
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα και χρονια πολλα..η μονικα ειναι η γνωστη απο κασσανδρας??
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Παιζουν 2 Μονικες πλεον στα Κασσανδρας.καλημερα και χρονια πολλα..η μονικα ειναι η γνωστη απο κασσανδρας??
Δυσκολη απαντηση.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K