MaRiA_
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Like
- 2.169
Τώρα είμαι Σολωμού 23 στο κάτω και λίγη το "ματς" στις 17:00.....μαρακι μου που θα σε βρω σημερα και μεχρι πια ωρα??
Τώρα είμαι Σολωμού 23 στο κάτω και λίγη το "ματς" στις 17:00.....μαρακι μου που θα σε βρω σημερα και μεχρι πια ωρα??
Τώρα είμαι Σολωμού 23 στο κάτω και λίγη το "ματς" στις 17:00.....
σολωμού 32 βρε μαράκι... και το μάτς θέλει 11 λεπτά με τις καθυστερήσεις...
μαρακι. να ερθω να εκτελεσουμε μερικα πεναλτυ?Τώρα έχει λήξη το ματς... δίνω παράτα 15 λεπτά για τελικό... :-* :-* :-* :-*
μαρακι. να ερθω να εκτελεσουμε μερικα πεναλτυ?
θα ειναι φιλικο βρε! οχι επισημο ματς! ;)Χωρίς διαιτητή; Δε γίνεται, θα ακυρωθεί το αποτέλεσμα!!
Την έχετε σκίσει την Ηρα όλο βράδυ! Βάλτε το κοριτσάκι και ένα απόγευμα να δοκιμάσουμε και μείς ;)Καλημέρα παιδιά!
Σήμερα δουλεούουν Νίκη - Κατερίνα - Ήρα
Φιλάκια!
μετά τις γιορτές :-*Την έχετε σκίσει την Ηρα όλο βράδυ! Βάλτε το κοριτσάκι και ένα απόγευμα να δοκιμάσουμε και μείς ;)
Μπορείς να την βρεις και σε άλλο "ίδρυμα" αν ενδιαφέρεσαι...Την έχετε σκίσει την Ηρα όλο βράδυ! Βάλτε το κοριτσάκι και ένα απόγευμα να δοκιμάσουμε και μείς ;)
Για πές για πές!Μπορείς να την βρεις και σε άλλο "ίδρυμα" αν ενδιαφέρεσαι...
κε στο βριλισου 42
αλισα - κονσταντινα - αλισα
Μπορείς να την βρεις και σε άλλο "ίδρυμα" αν ενδιαφέρεσαι...
την προειδοποιεις για να προλαβει να παρει της βιταμινες της?Για σημερα εχω προγραματισει το ραντεβου με την ιστορια.....
Εκτος απροοποτου Αλισακι σημερα το βραδυ θα συναντηθουμε.
Ελα να βάλεις τελευταίο "ΓΚΟΛ"μαρακι. να ερθω να εκτελεσουμε μερικα πεναλτυ?
"Σωστός ο παίκτης" Να κάνεις το διαιτητή μου!!!Επειδή σε κάθε ματς υπάρχει και ένας διαιτητής, να τον κάνω εγώ;
ερχομαιιιιιιιΕλα να βάλεις τελευταίο "ΓΚΟΛ"
"Σωστός ο παίκτης" Να κάνεις το διαιτητή μου!!!