Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για σημερα εχω προγραματισει το ραντεβου με την ιστορια.....

Εκτος απροοποτου Αλισακι σημερα το βραδυ θα συναντηθουμε.
Δυστυχώς η ιστορία με έστησε στο ραντεβού μας μιας και η Αλισα δεν ήταν εκεί και έτσι προέκυψε τσάρκα.

Βριλησσου 42: Κατερίνα. Η μελαχρινή νεαρή, που έχει εντυπωσιάσει αρκετούς συναγωνιστές. Προσωπικά δεν μου έχει κάνει το απαραίτητο «κλικ» για να περάσω στο δωμάτιο.

Βριλησσου 57: Μαργκο. Ξανθιά, με καρέ Μαλί, ωραίο πατουρι αλλά επιεικώς μέτρια στο δωμάτιο όπως γράφω και στην κριτική μου μετά την πρόσφατη συνάντηση μας.

Βριλησσου 55: Νάνση. Εντυπωσιακή, ψηλή, Ξανθιά με μακριά μαλια, χωρίς όμως το απαραίτητο sex appeal που θα σε κάνει να περάσεις στο δωμάτιο.

Κάθοδος στον Βοτανικό:

Σπύρου Πατση 27: Αλεξια. Γλυκιά κοκινομαλα, με ωραίο σώμα και «άπαιχτα» εκφραστικά μάτια.

Σπύρου Πατση 40 : Βικτώρια. Ξανθή με αναλογίες μοντέλου, γαλάζια μάτια, ολόισια μαλλιά.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133: Βανεσσα. Σγουρομάλλα Ξανθιά, λεπτομέρειες στην κριτική μου, μιας και επέστρεψα εδώ για να τελειώσω την βολτιτσα μου……..

Ιάκχου 7Α : Χριστίνα. Από τις πιο ξινές παρουσίες που έχω δει ever. Ξανθιά με αγορίστικα μαλλιά, αδύνατη, έκανε χάρη που ήλθε στο σαλόνι.

Κωνσταντινουπόλεως 80: Τζεσσικα. Μελαχρινή μακρυμαλλα, μετρίου αναστήματος. Κανονική στα κιλά της μέτριο στήθος και περιφέρεια.

Κασσάνδρας  4: Βικυ. Εντυπωσιακή ξανθή παρουσία, ψηλή με πληθώρα προγραμμάτων μεταξύ των οποίων ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.

Κασσάνδρας  6: Αυτή την φορά δυο κοπέλες. Άννα η Σερβα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο και η Έφη. Νεαρή, μέτρια σε δίδυμο με την Άννα ήταν φυσικά στην πείνα. Δεν αναφέρθηκε συνδυασμός και των δυο κοριτσιών στο δωμάτιο, όσο τουλάχιστον ήμουν εκεί.

Κασσάνδρας 3 (κάτω): Ευα, Η γνωστή σιλικονουχα του ιδρύματος. Σημερινή καινοτομία στα ήδη πλούσια προγράμματα της το ελεύθερο στοματικό με ελεύθερη εκτόνωση μέσα στο στόμα……

Κασσάνδρας 3 (πάνω): Μιχαελλα. Γνωστή κορασίδα της αλυσίδας, ας μην επαναλαμβάνομαι.

Να σημειωθεί ότι τα Δοξατου 2Α - Σερβιων 26- Χαλκιδικής 83 και Κωνσταντινουπόλεως 61 ήταν κλειστά.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Oπως επισης και το Μ. Βοδα ειναι κλειστο εδω και μερες!!!

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα!

Το πρόγραμμα μας για σήμερα είναι:

Κατερίνα :kissass:- Νατάσσα :tits2:- Κάρμεν :fuck1:

Φιλιά σε όλους!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Το προγραμμα σημερα 23/12  :) :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μαρια ψηλη- Αννα-Μαρια -Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Νεα Αφιξη- Εφη- Μιχαελα
Κασσανδρας 4: Νινα- Βικυ- Εφη
Κασσανδρας 6: Κατια- Ναταλια- Μελινα

Θησεως 40 (κατω): ? - Αννα Σερβα
Θησεως 40 (πανω): ? - Ευα

Alisa

Ιερόδουλη
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
καλιμερα σε ολουσ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σιμερα βριλισου 57  φρινδα - κατερινα - μαριζα
      βριλισου 42 αλισα - αλισα -φρφρινδα
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Απόβαση στον Κεραμικό!!

Σήμερα μετα την δουλεία (κατα τις πέντε) αποφάσισα να ξεχάσω τα μοναχικά Χριστούγεννα που περνάω και να απολάυσω την συντροφιά ωραίας κοπέλας, στα όμορφα σπιτάκια της αμαρτίας στην Φύλης. Δυστηχώς για μένα είχαμε έφοδος απο τα στρουμφάκια, οπότε προσπεράσαμε ησύχως. Επειδή ομως δεν γουστέρνουμε Μεταξουργείο (και μιλάω για την περιοχή και όχι για τις κοπέλες) αποφασίσαμε να το παίξουμε πολυτέλεια και κατευθυνθήμε προς τα στούντιο του Κεραμικού:

Κασσανδρας 3
+Κασσανδρας 4
+Κασσανδρας 6

----------------------------
κλειστά κατα τις 5:30-6:00

Ιάκχου 7Α
: Νεαρή κοπέλα, ξανθιά ονόματι Μπριτζίτ. Ψιλομέτριο σώμα, με κιλάκια, όχι άσχημο αλλα ούτε εντυπωσιακό. Δεν με γέμισε το μάτι. Εν το μεταξύ ακούστε τι με είπε η κατα'τάλα ευγενικότατη τσατσά για τα προγράμματα:
στοματικό + 1 στάση = 40€
στοματικό + όλες τις στάσεις = 50€

νέες πατέντες λέμε!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μεγάλου Αλεξάνδρου 133Ωραίοτατο milf, με τσιμπουκόχειλα, καλό σώμα και μακρύ ξανθό μαλλί. Δεν συγκράτησα όνομα δυστηχώς.

Κωνσταντινουπόλεως 80Ευγενική τσατσά που μου παρουσίασε την νεαρή Σίσι. Λοιπόν είμαι 90% βέβαιος οτι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει κάνει καριέρα στην Φυλής και τελευταία την είχα δέι στα σπιτάκια στη Διδύμου (το καλοκαίρι). Πρόκειται για καστανομάλλα, ψηλή με καλό σώμα και μέτριο πρόσωπο. Δεν με γέμισε το μάτι και εφυγα προς εκνευρισμό της τσατσάς που κοπάνισε την πόρτα! :dancing: :dancing:

Πειραιώς 109ΑΗ αποκορύφωση της βραδιάς. Ευγενική τσατσα, προσπαθεί να με πείσει να περάσω αλλα το θέαμα είναι απογοητευτικό. Ψιλόλιγνη νεαρή μελαχρινή με μέτριο σώμα, μέτριο πρόσωπο και βαριεστημένη έκφραση, λές και κάνει αγγαρεία. Ουτε χάρη, ούτε ερωτική διάθεση. Δεν ξέρω, δεν θέλω να κακολογήσω καμία κοπέλα αλλα η συγκεκριμένη ήταν σαν να μου φώναζε οτι θα πετάξω τα λευτά μου. Παίζει να είναι η ίδια που περιγράφεται εδώ: www.bourdela.tv/content/view/967/224]http://www.bourdela.tv/content/view/967/224[/url] στην τελευταία κριτική, λόγω της ελιάς. Τι να πω; Εφυγα απογοητευμένος!

Πεινούσα, διψούσα, τα πόδια μου πονάγανε και κάθε διάθεση για μαμίσι είχε χαθεί. Αποφάσισα να προτημήσω τα γεμιστά που είχα σπίτι και το tubes gallore για να δώ καμιά τσόντα. Εφυγα με το λεωφορείο όπου μια πιτσιρίκα με πάτησε πάνω στα χτυπημένα μου δάχτυλά χωρίς φυσικά να πεί ένα συγνώμη γιατι είναι μια μικρή πριγκίπισσα και οι πριγκίπισσες δεν ζητάνε συγνωμη. Την στόλισα ανάλογα, και απόλαυσα την διαδρομή, ενώ ενας πρέζακιας καθόταν δίπλα μου. Ονειρικές εμπειρίες... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Απόβαση στον Κεραμικό!!

Ιάκχου 7Α[/font][/color]: Νεαρή κοπέλα, ξανθιά ονόματι Μπριτζίτ. Ψιλομέτριο σώμα, με κιλάκια, όχι άσχημο αλλα ούτε εντυπωσιακό. Δεν με γέμισε το μάτι. Εν το μεταξύ ακούστε τι με είπε η κατα'τάλα ευγενικότατη τσατσά για τα προγράμματα:

νέες πατέντες λέμε!!!

Η κατάσταση στα στούντια γίνεται όλο και πιό τραγική,...
Σε λίγο η μόνη διαφορά απο ΦΥλής και πέριξ, θα είναι στο χρόνο -χρονοχρέωση - , στο πόσα βυζιά θα πιάσεις- βυζοχρέωση, στο αν θα σου κάνει πίπα ή όχι- πιποχρέωση, και λοιπές σπαστικές Ελληνικούρες,....

Προσωπικά, ΔΕΝ !!!

Σόρρυ αγαπητοί στουνΤιάδες, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω, μια και η φάση δεν με καλύπτει και δεν με εμπνέει πιά !

Προσωρινά ή και μόνιμα, δηλώνω ΑΠΩΝ !

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η κατάσταση στα στούντια γίνεται όλο και πιό τραγική,...
Σε λίγο η μόνη διαφορά απο ΦΥλής και πέριξ, θα είναι στο χρόνο -χρονοχρέωση - , στο πόσα βυζιά θα πιάσεις- βυζοχρέωση, στο αν θα σου κάνει πίπα ή όχι- πιποχρέωση, και λοιπές σπαστικές Ελληνικούρες,....

Προσωπικά, ΔΕΝ !!!

Σόρρυ αγαπητοί στουνιάδες, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω, μια και η φάση δεν με καλύπτει και δεν με εμπνέει πιά !

Προσωρινά ή και μόνιμα, δηλώνω ΑΠΩΝ !
dont do it feddon!!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

Ιάκχου 7Α
: Νεαρή κοπέλα, ξανθιά ονόματι Μπριτζίτ. Ψιλομέτριο σώμα, με κιλάκια, όχι άσχημο αλλα ούτε εντυπωσιακό. Δεν με γέμισε το μάτι. Εν το μεταξύ ακούστε τι με είπε η κατα'τάλα ευγενικότατη τσατσά για τα προγράμματα:

Το σύστημα αυτό δεν είναι κάτι νέο... το είχε υιοθετήσει και το Βριλησσού 60 κάποια εποχή!  ;) ;) ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Εν το μεταξύ ακούστε τι με είπε η κατα'τάλα ευγενικότατη τσατσά για τα προγράμματα:

προτεινω λοιπον στα στουντιο απο εδω και περα να εχουν ενα βιβλιαρακι του καμα σουτρα και διπλα απο καθε σταση να εχει και την αναλογη χρεωση....
κατι σαν τους καταλογους στα εστιατορια ενα πραγμα!
 :rockon: :rockon: :rockon:

ειπαμε να κανετε προσφορες για να ριξετε τις τιμες ρεεεεεεεεεε.
οχι να μας κοροιδευετε... :headbang:

και δηλαδη για να καταλαβω. αν εμπαινε ο dawn και διαλεγε αυτη η σταση να ειναι η κοπελα απο πανω. τι θα γινοταν?
θα καθοταν απο πανω να χτυπιεται μεχρι να τελειωσει ο πελατης? δεν θα κουραζοταν?
μην μας λενε και μαλακιες. ελεος πια... :idiot:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Πεινούσα, διψούσα, τα πόδια μου πονάγανε και κάθε διάθεση για μαμίσι είχε χαθεί. Αποφάσισα να προτημήσω τα γεμιστά που είχα σπίτι και το tubes gallore για να δώ καμιά τσόντα. Εφυγα με το λεωφορείο όπου μια πιτσιρίκα με πάτησε πάνω στα χτυπημένα μου δάχτυλά χωρίς φυσικά να πεί ένα συγνώμη γιατι είναι μια μικρή πριγκίπισσα και οι πριγκίπισσες δεν ζητάνε συγνωμη. Την στόλισα ανάλογα, και απόλαυσα την διαδρομή, ενώ ενας πρέζακιας καθόταν δίπλα μου. Ονειρικές εμπειρίες... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
γειά σου παιχταρά Dawn, είσαι άπαιχτος δικέ μου!
καλά της έκανες της βλαμένης, αλλά μην περιμένεις και να στρώσει χαρακτήρα φίλε μου...
να είσαι καλά και καλές γιορτές!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ορισμενες κυριες (τσατσα) ειναι πονηρες. :) :) :)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
προτεινω λοιπον στα στουντιο απο εδω και περα να εχουν ενα βιβλιαρακι του καμα σουτρα και διπλα απο καθε σταση να εχει και την αναλογη χρεωση....
κατι σαν τους καταλογους στα εστιατορια ενα πραγμα!
  :rockon: :rockon: :rockon:

ειπαμε να κανετε προσφορες για να ριξετε τις τιμες ρεεεεεεεεεε.
οχι να μας κοροιδευετε... :headbang:

και δηλαδη για να καταλαβω. αν εμπαινε ο dawn και διαλεγε αυτη η σταση να ειναι η κοπελα απο πανω. τι θα γινοταν?
θα καθοταν απο πανω να χτυπιεται μεχρι να τελειωσει ο πελατης? δεν θα κουραζοταν?
μην μας λενε και μαλακιες. ελεος πια... :idiot:

ρε φίλε σοβαρα τώρα. Να μπώ και να πάρω 50€ πρόγραμμα οκ, μέσα γουστάρω. Απλά η κοπέλα δεν με ενθουσίασε και γυμνός στα αγγούρια δεν θέλω να πηγαίνω γιατι την εχω πατήσει πολλές φορές. Αλλα 40€ μία σταση; Ποιός παίρνει τέτοιο πρόγραμμα; Και καλά είναι το οικονομικό;;;

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ρε φίλε σοβαρα τώρα. Να μπώ και να πάρω 50€ πρόγραμμα οκ, μέσα γουστάρω. Απλά η κοπέλα δεν με ενθουσίασε και γυμνός στα αγγούρια δεν θέλω να πηγαίνω γιατι την εχω πατήσει πολλές φορές. Αλλα 40€ μία σταση; Ποιός παίρνει τέτοιο πρόγραμμα; Και καλά είναι το οικονομικό;;;
Δε θα κρατήσει και πολύ αυτό το παραμύθι... απλά λένε ότι και να είναι...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
κοιτα. αυτα τα προγραμματα υπαρχουν απλα για να λενε οτι προσπαθουν να μειωσουν τις τιμες...
μαλακιες δηλαδη..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όντως, γιατί είναι σχεδόν σίγουροι ότι δε θα τα προτιμήσουν οι πελάτες με αυτό τον τρόπο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom