Για σημερα εχω προγραματισει το ραντεβου με την ιστορια.....
Εκτος απροοποτου Αλισακι σημερα το βραδυ θα συναντηθουμε.
Δυστυχώς η ιστορία με έστησε στο ραντεβού μας μιας και η Αλισα δεν ήταν εκεί και έτσι προέκυψε τσάρκα.
Βριλησσου 42:
Κατερίνα. Η μελαχρινή νεαρή, που έχει εντυπωσιάσει αρκετούς συναγωνιστές. Προσωπικά δεν μου έχει κάνει το απαραίτητο «κλικ» για να περάσω στο δωμάτιο.
Βριλησσου 57:
Μαργκο. Ξανθιά, με καρέ Μαλί, ωραίο πατουρι αλλά επιεικώς μέτρια στο δωμάτιο όπως γράφω και στην κριτική μου μετά την πρόσφατη συνάντηση μας.
Βριλησσου 55:
Νάνση. Εντυπωσιακή, ψηλή, Ξανθιά με μακριά μαλια, χωρίς όμως το απαραίτητο sex appeal που θα σε κάνει να περάσεις στο δωμάτιο.
Κάθοδος στον Βοτανικό:
Σπύρου Πατση 27:
Αλεξια. Γλυκιά κοκινομαλα, με ωραίο σώμα και «άπαιχτα» εκφραστικά μάτια.
Σπύρου Πατση 40 :
Βικτώρια. Ξανθή με αναλογίες μοντέλου, γαλάζια μάτια, ολόισια μαλλιά.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 133:
Βανεσσα. Σγουρομάλλα Ξανθιά, λεπτομέρειες στην κριτική μου, μιας και επέστρεψα εδώ για να τελειώσω την βολτιτσα μου……..
Ιάκχου 7Α :
Χριστίνα. Από τις πιο ξινές παρουσίες που έχω δει ever. Ξανθιά με αγορίστικα μαλλιά, αδύνατη, έκανε χάρη που ήλθε στο σαλόνι.
Κωνσταντινουπόλεως 80:
Τζεσσικα. Μελαχρινή μακρυμαλλα, μετρίου αναστήματος. Κανονική στα κιλά της μέτριο στήθος και περιφέρεια.
Κασσάνδρας 4:
Βικυ. Εντυπωσιακή ξανθή παρουσία, ψηλή με πληθώρα προγραμμάτων μεταξύ των οποίων ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Κασσάνδρας 6: Αυτή την φορά δυο κοπέλες.
Άννα η Σερβα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο και η
Έφη. Νεαρή, μέτρια σε δίδυμο με την Άννα ήταν φυσικά στην πείνα. Δεν αναφέρθηκε συνδυασμός και των δυο κοριτσιών στο δωμάτιο, όσο τουλάχιστον ήμουν εκεί.
Κασσάνδρας 3 (κάτω):
Ευα, Η γνωστή σιλικονουχα του ιδρύματος. Σημερινή καινοτομία στα ήδη πλούσια προγράμματα της το ελεύθερο στοματικό με ελεύθερη εκτόνωση μέσα στο στόμα……
Κασσάνδρας 3 (πάνω):
Μιχαελλα. Γνωστή κορασίδα της αλυσίδας, ας μην επαναλαμβάνομαι.
Να σημειωθεί ότι τα
Δοξατου 2Α - Σερβιων 26- Χαλκιδικής 83 και Κωνσταντινουπόλεως 61 ήταν κλειστά.