Βραδινή έξοδος με αγαπημένους συναγωνιστές:
Βριλησσου 36 : Στέλλα. Αδιάφορο καστανόξανθο milf
Βριλησσου 42: Το νέο studio της περιοχής. Ωραίος χώρος πολύ προσεγμένος.. εργαζόμενο κορίτσι η Αλισα. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται παραπάνω σχόλια.
Βριλησσου 46 : Μαργαρίτα. Αδύνατη, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο
Βριλησσου 60: Σαμπρινα, ή αλλιώς Πεννυ από Πιπινου 118. Mignon.Ξανθιά, με μακριά μαλλιά και υπηρεσίες άνω του μέσου όρου.
Βριλησσου 55: Νανσυ. Εντυπωσιακή, Ξανθιά με πλούσιο στήθος, ψηλή με ωραίο σώμα. Από τις καλές παρουσίες της τσάρκας.
Βριλησσου 57: Μαργκο. Αρκετά ανανεωμένη, με πλούσιο πλέον στήθος, με Ξανθιά μπούκλες κόμμωση πλέον. Ωραίο σώμα αξιοπρόσεκτη περιφέρεια. Γνωστή στον μέσο στουντιακια.
Πιπινου 118. Κάρλα. Η ξανθή Ρουμάνα, μέτριας εμφάνισης κατ΄εμε, που εργάζεται συχνά τα πρωινά στο Λελας.
Λελας Καραγιαννη 35 :Η γνωστή σε όλους Λιντα. Και πάλι μελαχρινή. Λυπάμαι που το γράφω αλλά ήταν ένα από τα χειροτέρα σαλόνια που έχω δει ποτέ. Πέρασμα δευτερολέπτων αρκετα κακοδιάθετη. Δεν επιτρέπεται για την φήμη της.
Δροσοπουλου 95. Καρμεν. Η γνωστή μελαχρινή με τα τροφαντά μπούτια.
Αγίου Μελετίου 37: Λύδια. Καστανό αδύνατο milf με μικρό στήθος και μετριο πρόσωπο. Πολύ μακριά από τα standards μου.
Κωνσταντινουπόλεως 94:. Ναταλυ. H γνωστή μας από το Λελας. Αρκετά εντυπωσιακή με μαύρο sexy σύνολο και μαύρες ψηλές μπότες. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Ακολουθεί κριτική……