Studio Paradise
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Νταρια σταματησε την ενεργο δραση πλεον.
Μπηκε στο βιβλιο Γκινες.
Ειναι η νεαρωτερη συνταξιουχος.....
Δεν βλεπω την Lidia, που ηταν την περασμενη εβδομαδα....
Οσο ζει κανεις μαθαινει.....Ευχαριστώ για την πληροφόρηση αγαπητέ Ινδιάνε!!
Καλή τύχη σ' αυτήν και σε όλους εμας.
Δεν ήξερα οτι οι πουτάνες συνταξιοδοτούνται!!!
Είδες τι μαθαίνει κυριακάτικα κανείς;
Οσο ζει κανεις μαθαινει.....
To πρωι ειχε μια Γιαννα!!!μαγκιτεσ γνωριζει κανεισ τι παιζει σημερα στο βοιδομαγαζο;γυρισε μηπωσ η λολιτα;
Ωραιος χωρος..καινουργιος..ανετοι χωροι..με κολωνα για pole dance στο κεντρο του σαλονιου..Μήπως έχει επισκεφτεί κάποιος το νεο στουντιο στην Ακαδημία Πλάτωνα ή είναι μονο μια αυταπάτη , όπως δηλώνει το όνομά του;
Ωραιος χωρος..καινουργιος..ανετοι χωροι..με κολωνα για pole dance στο κεντρο του σαλονιου..
Οταν ειχα παει ειχα πετυχει και ενα ωραιο μουνακι.. (ονομα δεν θυμαμαι)
Η Κιμ δεν ειναι τωρα στο Βριλ. 46!!!
Στη θεση της βρισκεται η Μαργαριτα η οποια εχει περασει σχεδον απο ολα τα μπουρδελα και στουντιο της Αττικης!!!!
Στο 42 το Αλισακι με μπουκλα το μαλλι και το απαιχτο κωλι!!!
Η ενημερωση πηγαζει απο τον Μεγιστο Piatsa!!!!!!!!!
Η αναγκη τα εφερε ετσι αφου δεν με βγαζεις εξω για πουτο και χουρους Master :'(καλά ο κώλος του PIATSA μονίμως κωλοσφιξούρες έχει για τσάρκες...
Η αναγκη τα εφερε ετσι αφου δεν με βγαζεις εξω για πουτο και χουρους Master :'(
Y.Γ Κατι ακουσα οτι στο Alcatraz κυκλοφορουν δυο πρωην στουντιοκοριτσα απο την Τριγγετο αλυσιδα!!Ξερεις κατι?
Η καρι και η ολη δουλευουν στο Alcatraz?γιατί μου βάζεις φωτιά στα μπατζάκια μου καρι-όλη νυχτιάτικα?θα μπριζιολάσουμε μέσα στο αλκατράζ ναούμε...
Η καρι και η ολη δουλευουν στο Alcatraz?
γιατί μου βάζεις φωτιά στα μπατζάκια μου καρι-όλη νυχτιάτικα?θα μπριζιολάσουμε μέσα στο αλκατράζ ναούμε...