Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Σημερα 15/12  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Βικυ- Μονικα- ?
Κασσανδρας 3(πανω): Ρενατα- Σιλβη- Αλεξια
Κασσανδρας 4: Μαρια Ψηλη- Μαρια Ψηλη- Βικυ
Κασσανδρας 6: Μελινα- Αννα η Σερβα- Εφη

Θησεως 40(κατω): Αντινα- Κατια
Θησεως 40(πανω): Παολα- Αννα-Μαρια

Σολωμου 32(κατω): Γιουλη- Μαριλενα
Σολωμου 32(πανω): Μπιανκα- Μπιανκα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
....και ως λυκόπουλο, στη περσινή επιτυχία "Ο λύκος κι αν εγέρασε",....! :grin:

Τεράστιο ρισπέκτ στον Πιάτσα και στον πάθος !
ΠΑιδιά είστε, αυτό που λέμε η ψυχή του σάϊτ !

Thnx

τον πιάτσα όμως του έχεις κάποια ιδιαίτερη αδυναμία μου φαίνεται.. :2funny:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Εβδομαδιαιο προγραμμα για Θησεως 40[/move]

Πανω:
15/12: Μαριλενα-Κατια
16/12:    ?    - Ευα
17/12: Αλεξια- Αλεξια
18/12:    ?    - Ρενατα
19/12: Αλεξια- Αθηνα
20/12: Βικυ - Μαρια η Ψηλη

Κατω:

15/12: Παολα- Αννα-Μαρια
16/12: Παολα- Αλεξια
17/12: Παολα- Αννα-Μαρια
18/12: Παολα- Βικυ
19/12: Παολα- Αλεξια
20/12: Παολα- Αλεξια

metaxi

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η ''τριγγετοαλυσιδα'' εκτος απο το τριγγετας 3 ποια αλλα περιλαμβανει?  :huh:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Βαριόμουνα μόνος σπίτι και είπα να βγω να πάρω λίγο αέρα….

Αθανασίας 3: Λαουρα. Γύρω στα 30 Ρωσίδα ξανθά με μακριά μαλλιά, αλογουρα, ωραίο σώμα. Το αστέρι του μαγαζιού όπως είπε η ευμενέστατη υπηρεσία. Να σημειωθεί ότι είναι άλλη Λαουρα από αυτή του Δροσοπουλου 95

Φυλής 104: Μαρινα. Εντυπωσιασμένος. Μελαχρινή σγουρομάλλα, με πλούσιο στήθος άψογη περιφέρεια kinky face, πλούσια πρόγραμμα (πρωκτικό με 90).Σίγουρα η γνωριμία μας θα είναι στενότερη στο μέλλον.

Αχαρνών 106: Νατασσα. Χωρις πεταλούδα. Αδυνατούλα μελαχρινή, εντελώς αδιάφορη. Το μόνο θετικό ότι η τιμή εκκίνησης είναι τα 30 ευρώ

Αχαρνών 85: Άντζελα. Η ξανθή  milf ιδιοκτήτρια του studio

Παιωνιου 10: Τρία κορίτσια !!!! Άνοιξε την πόρτα η Έλενα. Ψηλή. Αδυνατούλα, καστανή με ίσια μαλλιά, φορούσε μόνο κάτι κόκκινα κορδονάκια. Παρουσίασε την Ελπιδα, μελαχρινή πληθωρική σγουρομάλλα,, για αν ακολουθήσει η εντελώς αδιάφορη Εμα, ντυμένη με ένα σετ λευκών εσωρούχων καρέ Μαλί μελαχροινη.
Δεν αναφερθήκαν καθόλου προγράμματα ή η δυνατότητα συνδυασμού των κοριτσιών στο δωμάτιο.

Αριστομένους 72: Κλειστον.

Πιπίνου 118. Μονικα. Ξανθή συμπαθητική παρουσία με αρκετα προγράμματα που συμπεριλαμβάνουν και το ελεύθερο στοματικό για τους τολμηρούς καθώς και πρωκτικό.

Αριστοτέλους 177: Κλειστόν

Κεφαλλήνιας 75: Δυο κοπέλες. Αφροδίτη, και Λαουρα. Αμφότερες ψηλες αδύνατες με ωραίο σώμα συμπαθητικές παρουσίες αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει δυνατότητα συνεύρεσης μαζί και με τις δυο κοπέλες στα 100 ευρώ.

Λελας Καραγιαννη 35: Η γνωστή και μη εξαίρετα Λιντα.

Δροσοπουλου 97. Δυο κοπέλες επίσης. Η Σαμπρινα, μελαχροινο Milf, με πλούσιες καμπύλες, λίγα επιπλέον κιλακια αρκετα sexy και το Κατερινάκι (όπως αυτοσυστήθηκε) Ξανθιά με κοντά μαλλιά, πεταχτά δόντια, αδυνατούλα.

Δροσοπουλου 95: Βαλεντινα, δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια.

Αγίου Μελετίου 37: Ήρα. Νεαρή δροσερή παρουσία. Ξανθούλα με ωραίο σώμα. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Ακολουθεί κριτική…….

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πρίν λίγο ολιγόωρη τσαρκούλα στα πέριξ.....

1)τριγγέτα η ελληνίδα ξανθιά αφροδίτη....ωραία παρουσία(είναι αυτή η αφροδίτη που ήταν και πριν ενάμιση χρόνο εκεί,αλλά είχε το μαλλί μελί μελαχροινό και λέγανε ότι είναι τράνς ή άλλη?)

2)συγγρού 144 η βικτώρια,στρουμπουλόν τεμάχιον,γλυκύτατο και ζεστόν φάνηκε,αλλά δεν μου έκανε κλίκ....

3)αριστοτέλους 6 όπου είχε ένα τρομερό μουνί(σε κορμί κυρίως)μελαχροινό,πανύψηλο με φανταστικό στεγνό γυμνασμένο σώμα,μαύρο μαλλί ίσιο μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους και τατουάζ στην όπισθεν,αλλά μου φάνηκε λίγο ξεπέτα και απεχώρησα....περιττό να σας πώ ότι τα μούτρα της κυρίας επί τας υποδοχάς ήτο εκνευρισμένα..κατά την αποχώρησιν....

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα!

Σήμερα σας περιμένουν  Κατερίνα :kissass2:- Βαλεντίνα :tits:- Γιάννα :fuck2:

Μάκια :-* :-* :-*

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 16/12  :)  :)  :)

Κασσανδρας 3(κατω): Μονικα- Αννα-Μαρια- Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 3(πανω):    ?    - Εφη- Αλεξια
Κασσανδρας 4: Μαρια Ψηλη- Βικυ - Ρενατα
Κασσανδρας 6: Ναταλια - Κατια- Αννα Σερβα

Θησεως 40 (κατω): Παολα- Αλεξια
Θησεως 40 (πανω): ? - Ευα

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Πως μπορούμε να πληροφορηθούμε το πρόγραμμα από το καινούργιο στούντιο της Βριλησσού 42  :huh: :huh: :huh:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τσάρκα αρχές τρίτης βάρδιας της Τέταρτης :

Αντιοχείας 64: Μαργαρίτα. Διμετρη στην κυριολεξία, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο αναλογίες μοντέλου. Χωρίς όμως καθόλου θυληκοτητα και νάζι. Ένα ωραίο τηλεγραφόξυλο.

Θησεως 365: Σοφία. Ξανθή κλασική μπουζουκογκομενα, με τίγρη μαγιώ. Πλουσιο στήθος και περιφέρεια.

Ελευθερίου Βενιζέλου 35 : Άννα. Ξανθό πληθωρικό προ-milf. Πλούσιο στήθος, μεγάλα καπούλια με λίγα κιλάκια παραπάνω από το κανονικό. Καλό σαλόνι σε προϊδέαζε θετικά για το δωμάτιο.

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (κάτω): Αλισια. Μελαχρινό εντελώς κακόμοιρο, εντελώς αντισεξουαλικο. Ίσως η χειρότερη σημερινή παρουσία.

Ελευθερίου Βενιζέλου 40 (πάνω): Αλεξία. Καμία σχέση με την γνωστή της Φραντζή-Βουλιαγμένης. Αδύνατη, μελαψή, αμφιβόλου προελεύσεως. Θα μπορούσε άνετα α ήταν γύφτισσα ή μύγας αραπίνα. Με μακριά σγουρά μαλλιά, σε διχρωμία του μαύρου και ξανθού και χαρακτηριστικό άνοιγμα ανάμεσα στα δόντια.

Συγγρού 144:.Παρα τα επίμονα χτυπήματα δεν άνοιξαν. Εκ των υστερων έμαθα από την υπηρεσία του Τριγγετα 3, ότι είχε βλάβη το κουδούνι, μιας και έτυχε να μιλάνε στο τηλέφωνο.(στο Συγγρού αναρωτιόντουσαν γιατί δεν έχει κόσμο, και μπήκα στην κουβέντα….)

Αριστοτέλους 6. Εντυπωσιακή μελαχρινή κορασίδα με πλούσια προσόντα και ωραίο χαμόγελο. Σε αντίθεση με την τσατστα που μόλις ρώτησα το όνομα της μου άνοιξε την πόρτα της εξόδου…. 

Τριγγετα 3 :Βικτωρία. Όμορφη Πολωνιδα κατά δήλωση. Πλούσιο στήθος ωραία περιφέρεια, γλυκό προσωπάκι. Πληθώρα προγραμμάτων εκτός του πρωκτικού με αποκορύφωμα το τζάκουζι στο δωμάτιο με 150 ευρώ.

Ιππωνακτος 14: Λουιζα. Αδύνατη, Ξανθιά νεαρή, πολύ ντροπαλή στο σαλόνι. Γνωστή και από το πέρασμα της στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 133 και Κωνσταντινουπόλεως 80.

Φραντζή 47: Νάνση. Πολύ όμορα κοπέλα, ψηλή, Ξανθιά, κορμαρα. ΕλληνοΣουηδεζα όπως είπε ο κύριος επί της υποδοχής. Με πολύ τουπέ όμως στο σαλόνι είπε : "Σε ξέρω, δεν θα περάσεις?" μιας και την είχα ξανασυναντήσει πρόσφατα στο Βριλησσου 57.

Βουλιαγμένης 83: Μαργκο. Αρκετά ανανεωμένη, ψηλή Ξανθιά, με τεχνητό στηθος πλέον ωραία περιφέρεια. Κατάθεση, ακολουθεί κριτική.

Βουλιαγμένης 68: Αμαντα. Κουκλαρα. Από τις 3 ομορφότερες κοπέλες που κυκλοφορυν στην Αθήνα αυτό τον καιρό. Ψηλή, Ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, Φορούσε ένα εορταστικό ροζ σύνολα και το ροζ σκουφάκι του Αι Βασίλη την έκανε ακόμα πιο sexy.ο μόνος λόγος που δεν πέρασα ήταν η προ ολίγου κατάθεση στην Μαργκο.

Καρεα 30: το δίδυμο της αμαρτίας. Σάρα και Τζινα. Δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια.

Βουρβαχη 19: Για μια ακόμα νύχτα υποκλίθηκα στην Βαλεντινα…..

Επισκέπτης
Ελευθερίου Βενιζέλου 35 : Άννα. Ξανθό πληθωρικό προ-milf. Πλούσιο στήθος, μεγάλα καπούλια με λίγα κιλάκια παραπάνω από το κανονικό. Καλό σαλόνι σε προϊδέαζε θετικά για το δωμάτιο.
Η περιγραφή ταιριάζει με την Άννα που είχα πηδήξει πριν δυόμιση χρόνια εκεί αλλά την είχα δει και Αριστοτέλους 6.Είχε τσιμπουκόχειλα και έκανε βαθειά πίπα.Έβαζε πάντα τα χεριά στα βυζιά για να μην τα ζουλήξεις:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΠΕΤΑ!!!

Στα 5 λεπτά  και ενώ την πήδαγα ιεραποστολικά, το κομοδίνο δήλωσε με ένα ψυχροπολεμικό υφάκι και συνοφρυωμένο βλέμμα:
"Να σου πω, ο χρόνος μου τελείωσε, αν θες να συνεχίσουμε πρέπει να μου δώσεις άλλα 50 ευρώ."
Ήμουνα σε άλλη φάση, κατακαβλωμένος και δεν καταλάβαινα από τίποτα.Την έστησα στα 4 και τελείωσα θριαμβευτικά.Έκανα την βλακεία και πήγα πάλι.
Την δεύτερη φορά πάλι το ίδιο σκηνικό, στα 5 λεπτά μετά την πρώτη στάση:
"Να σου πω, ο χρόνος μου τελείωσε, αν θες να συνεχίσουμε πρέπει να μου δώσεις άλλα 50 ευρώ."
Η ίδια ατάκα με την ακρίβεια "φωνήεντος".Φάνηκε οτι μεταχειρίζεται συχνά αυτή την ατάκα.

Studio Paradise

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα!

Σήμερα σας περιμένουν΄Άντζελα :kissass:- Μίλβα :tits:- Νίκη :rockon:

Φιλάκια! :-*

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Τσάρκα αρχές τρίτης βάρδιας της Τέταρτης :

Αντιοχείας 64: Μαργαρίτα. Διμετρη στην κυριολεξία, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο αναλογίες μοντέλου. Χωρίς όμως καθόλου θυληκοτητα και νάζι. Ένα ωραίο τηλεγραφόξυλο.

Μηπως -κατά τα γραφόμκενα σου- δεν ήταν η Μαργαρίτα , αλλά ο Μπάμπης απο τα Πετράλωνα???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Βουρβαχη 19: Για μια ακόμα νύχτα υποκλίθηκα στην Βαλεντινα…..

με το συμπάθεια ρε φιλε ΑΛΛΑ
περασες απο τόσα μαγαζιά, είδες αρκετες ωραιες και κούκλες κοπέλες και στο τέλος "υποκλίθηκες" παλι στην Βαλεντινα?????ΠΟυ την έχεις ξαναπάρει ? Και που εμφανισιακά είναι μια μετριότητα??
Ημαρτον!
Αβυσος η ψυχή του μπουρδελιαρη....

vrasidakos

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
0
Πρεπει να εχει βαλει χερι καποιος καλλιτεχνης δεν παιζει να ειναι αληθινα τα 2,5αρακια της
Για το υψος μαζι σου!!Πανω απο 1,70 δεν ειναι με τιποτα

Δεν νομίζω να έχει κάνει τίποτα... Την ξέρω αρκετά χρόνια και αν θυμάμαι καλά είναι το ίδιο από τότε...

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Σημερα 17/12 το προγραμμα  :) :) :)[/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μονικα- Μαρια Ψηλη - Μαρια Ψηλη
Κασσανδρας 3(πανω): ? - ? - Ρενατα
Κασσανδρας 4: Εφη - Βικυ - Ελενη
Κασσανδρας 6: Μελινα- Κατια- Σιλβη

Επισκέπτης
Ελ.Βενιζέλου 35-Καλλιθέα, ΆΝΝΑ
Στα 5 λεπτά  και ενώ την πήδαγα ιεραποστολικά, το κομοδίνο δήλωσε με ένα ψυχροπολεμικό υφάκι και συνοφρυωμένο βλέμμα:
Ήμουνα σε άλλη φάση, κατακαβλωμένος και δεν καταλάβαινα από τίποτα.Την έστησα στα 4 και τελείωσα θριαμβευτικά.Έκανα την βλακεία και πήγα πάλι.
Την δεύτερη φορά πάλι το ίδιο σκηνικό, στα 5 λεπτά μετά την πρώτη στάση:
Η ίδια ατάκα με την ακρίβεια "φωνήεντος".Φάνηκε οτι μεταχειρίζεται συχνά αυτή την ατάκα.
Ρε μπας και μέτραγε τα δευτερόλεπτα από μέσα της και γι'αυτό ήταν κομοδίνο; :2funny:
Κομοδίνο με ρολόϊ-μαγνητόφωνο:"Να σου πω, ο χρόνος μου τελείωσε, αν θες να συνεχίσουμε πρέπει να μου δώσεις άλλα 50 ευρώ."

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom