Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για ποδολαγνεία/πατούσες σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
HΈλενα Φάκου γράφει για το foot fetish και η LadyAfrodite, εξηγεί τους κανόνες της ποδολαγνείας...

Τι σημαίνει για 'σένα ποδολαγνεία και τι ενθουσιάζει το άτομο με το φετίχ αυτό;

- Κατ'αρχάς πρέπει να πω ότι η ποδολαγνεία είναι ίσως το πιο δημοφιλές φετίχ στην Ελλάδα και ότι οι ποδολάγνοι είναι χωρισμένοι σε δύο μεγάλες κατηγορίες: τους καθαρά φετιχιστές ποδολάγνους και τους ποδολάγνους-υποτακτικούς. Η πρώτη κατηγορία λατρεύει το πόδι ως "έμψυχο αντικείμενο", δηλαδή αντλεί ευχαρίστηση από το συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Η δεύτερη κατηγορία βρίσκει ικανοποίηση στο γεγονός ότι υποτάσεται κάτω από τα πόδια μιας γυναίκας. Προσωπικά απολαμβάνω την ποδολαγνεία από όποια κατηγορία κι αν προέρχεται.
Τι περιλαμβάνει το φετίχ της ποδολαγνείας ευρύτερα (μπότες, γόβες,βαμμένα
νύχια,καλσόν κτλ);

- Στο φετίχ της ποδολαγνείας πέρα από όμορφα, περιποιημένα πόδια με καλαίσθητα δάχτυλα και βαμμένα νύχια περιλαμβάνονται και όμορφα παπούτσια, αναλόγως με το γούστο και τις προτιμήσεις του καθενός. Συνήθως προτιμούνται ψηλοτάκουνα παπούτσια όλων των ειδών. Κατά τη γνώμη μου τα ψηλά τακούνια δίνουν "δύναμη" στη γυναίκα και είναι φετίχ για όλους τους άντρες. Τις περισσότερες φορές προτιμούνται γόβες και πέδιλα, ποιός άντρας όμως θα μπορούσε ν'αντισταθεί σε δύο ψηλά πόδια με υπέροχες, μαύρες, γυαλιστερές μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο; Πέρα απ'αυτά όμως, υπάρχουν και πρακτικές που γίνονται με τα πόδια όπως για παράδειγμα το footjob και το trampling.

Πηγή:

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
HΈλενα Φάκου γράφει για το foot fetish και η LadyAfrodite, εξηγεί τους κανόνες της ποδολαγνείας...

Τι σημαίνει για 'σένα ποδολαγνεία και τι ενθουσιάζει το άτομο με το φετίχ αυτό;

- Κατ'αρχάς πρέπει να πω ότι η ποδολαγνεία είναι ίσως το πιο δημοφιλές φετίχ στην Ελλάδα και ότι οι ποδολάγνοι είναι χωρισμένοι σε δύο μεγάλες κατηγορίες: τους καθαρά φετιχιστές ποδολάγνους και τους ποδολάγνους-υποτακτικούς. Η πρώτη κατηγορία λατρεύει το πόδι ως "έμψυχο αντικείμενο", δηλαδή αντλεί ευχαρίστηση από το συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Η δεύτερη κατηγορία βρίσκει ικανοποίηση στο γεγονός ότι υποτάσεται κάτω από τα πόδια μιας γυναίκας. Προσωπικά απολαμβάνω την ποδολαγνεία από όποια κατηγορία κι αν προέρχεται.
Τι περιλαμβάνει το φετίχ της ποδολαγνείας ευρύτερα (μπότες, γόβες,βαμμένα
νύχια,καλσόν κτλ);

- Στο φετίχ της ποδολαγνείας πέρα από όμορφα, περιποιημένα πόδια με καλαίσθητα δάχτυλα και βαμμένα νύχια περιλαμβάνονται και όμορφα παπούτσια, αναλόγως με το γούστο και τις προτιμήσεις του καθενός. Συνήθως προτιμούνται ψηλοτάκουνα παπούτσια όλων των ειδών. Κατά τη γνώμη μου τα ψηλά τακούνια δίνουν "δύναμη" στη γυναίκα και είναι φετίχ για όλους τους άντρες. Τις περισσότερες φορές προτιμούνται γόβες και πέδιλα, ποιός άντρας όμως θα μπορούσε ν'αντισταθεί σε δύο ψηλά πόδια με υπέροχες, μαύρες, γυαλιστερές μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο; Πέρα απ'αυτά όμως, υπάρχουν και πρακτικές που γίνονται με τα πόδια όπως για παράδειγμα το footjob και το trampling.

Πηγή:
ωραιο αρθρο!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ρε παιδια εχει δοκιμασει κανενας τη μαργκω απο το βριλησσου 42 για ποδολαγνεια να μας παι εντυπωσεις!το κατεχει το άθλημα της αρεσει?η τσαμπα η ομορφια?????

Δεν το κατέχει.

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
στο μακρύ κατάλογο των όμορφων κορασσίδων με εξίσου όμορφα και περιποιημένα κάτω άκρα προστίθεται η Βέρα από το Φυλής 104. όμορφα πατουσάκια, με μαλακό δερμα και πέλμα, καλοσχηματισμένα δάχτυλα, περιποιημένα, χθες σε απόχρωση του σκούρου μπλε. Μπόλικο παιχνίδι, δεν δυσανάσχετησε, ήξερε πως να τα τοποθετήσει και δέχθηκε τα υγρά μου πάνω τους με ευχαριστηση...

phoenix13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κανενας με εμπειρια απο Ζανετ? Εχει ο,τι καλυτερο εχω δει μακραν σε πατουσακι!

Και ναι, καλα το φανταστηκα. Ηταν οντως ο,τι καλυτερο! (δεν μου τον επαιξε με ποδια αλλα επεσε απειρο γλυψιμο και ηταν φοβερα).

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
απο αλλους εχω ακουσει καλα λογια!!οπως επισης οτι εχει υπεροχα πατουσακια!!

ΆΛλο το ένα άλλο το άλλο ρε φίλε.

Είπα εγώ πως δεν έχει ωραία πατουσάκια?  Γαμάτη είναι όλη η Μαργκώ, από την κορφή ώς τα νυχια. Μούναρος με Μ κεφαλαίο.

Αλλά αν έχεις δοκιμάσει  ποδολαγνείες από κοπέλες που γνωρίζουν, καταλαβαίνεις πως η Μαργκώ δεν το έχει.

Αν κατείχε το άθλημα, θα ήμουν συνέχεια στο βουνό να της τα σκάω, γιατί ομολογουμένως είναι απίστευτα όμορφη.

Για τα δικά μου γούστα μιλάω πάντα και η άποψή μου είναι υποκειμενική.

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια η φαιη απο βριλησσου 36 τι λεει?το εχει για ποδολαγνεια trampling footjob?

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
στο μακρύ κατάλογο των όμορφων κορασσίδων με εξίσου όμορφα και περιποιημένα κάτω άκρα προστίθεται η Βέρα από το Φυλής 104. όμορφα πατουσάκια, με μαλακό δερμα και πέλμα, καλοσχηματισμένα δάχτυλα, περιποιημένα, χθες σε απόχρωση του σκούρου μπλε. Μπόλικο παιχνίδι, δεν δυσανάσχετησε, ήξερε πως να τα τοποθετήσει και δέχθηκε τα υγρά μου πάνω τους με ευχαριστηση...
Με αυτή την περιγραφή εγκρίνεται προς άμεση επίσκεψη!  :dancing:

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους ανουλα φρανζη47 το εχει και το γουσταρει πολυ καλη στο παιχνιδι με τα ποδια αψογη δοκιμασμενη
ειναι η ιδια αννουλα που παιζει και βριλησσου 55??

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μια κοπέλα η οποία με εξέπληξε με την κατάρτισή της στο άθλημα της ποδολαγνείας έιναι η Φρίντα στο Βριλησσού42. Πέραν του ότι έχει εκπληκτικά δάχρτυλα, συμμετρικά με ωράιο πεντικιούρ και με στρασάκια προχθές, έχει πανέμορφα πατουσάκια, με μαλακό πέλμα, ωραία έντονη καμάρα, που ξέρει και την τονίζει...Στην ποδομαλακία μαστόρισσα, με σωστό "αγκάλιασμα" του πέους μου, με σάλιωμα για να τσουλάει, της άρεσε να της γλέιφω τα δάχτυλα και δε δυσανασχετούσε, ίσα ίσα που με ενθάρρυνε να συνεχίσω...  :humpleg: Παράλληλα όλα τα λεφτά και το τρίψιμο των@@ με τα πατουσάκια της που με τρέλλανε...τι να πω??εξαιρετική περίπτωση και σίγουρα παίρνει ηγετική θέση στην 5άδα με τις τοπ κοπέλες που κατέχουν το "άθλημα"...

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Για τη Λίντα, φαντάζομαι ότι θα ήταν αναμενόμενο το να βρει τη θέση της στη συγκεκριμένη λίστα. όλοι λίγο πολύ τη γνωρίζουμε, άριστες επιδόσεις, αλλά και στο προκείμενο απέδειξε ότι γνωρίζει το "παραμύθι".... Εκπληκτικά ανατομικά πατουσάκια, με ωραία δάχτυλα, με άσπρο πεντικιούρ(εκτός και αν παραμορφωνόταν το χρώμα από το σκοτάδι), έντονη καμάρα, λίγες ζάρες στο πέλμα που τις λατρεύω και όμορφα συμμετρικά δάχτυλα, ίσια...Από την αρχή με κατάλαβε, οπότε τα πράγματα πήραν το δρόμο της. Ωραία ποδομαλακία, αργή, αισθησιακή, μου έφερνε τα πόδια της συχνά στο πρόσωπο και με προέτρεπε να τα περιποιηθώ, σε κάποιες στιγμές το ψιλοπαράκανε(όχι ότι με χάλασε :grin:) κοντέυοντας να πνιγώ από τα δάχτυλά της στο στόμα μου....κατά τη διάρκεια της πράξης τα είχε πάντα σε επίκαιρη θέση ώστε να μπορώ να τα περιποιούμαι...φυσικά το τελείωμα και κατόπιν δικιά της θέλησης έγινε ανάμεσα στα πατουσάκια της μετά από πολύ ερεθιστική footjob... :humpleg:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθεσινή κατάθεση στην Αντρέα τη μελαχροινή καλλονή από τον "γερμανικό" όμιλο, στο Ηρώων Πολυτεχνείου 37. Η κοπέλα, για τα γούστα μου πάντα, αλλά θεωρώ και αντικειμενικά είναι πανέμορφη, με μεγάλο ενισχυμένο στήθος, ωραίο κορμί με καμπύλες και πατουσάκια υπέροχα. Ωραίο πεντικιούρ, άσπρο, καλοσχηματισμένα δαχτυλάκια, μαλακό πέλμα με έντονη καμάρα, δεν είπε όχι σε τίποτα, απρόσκοπτο παίξιμο μαζί τους,πεντακάθαρα, ωραία footjob και κάθε τόσο και κείνη, όταν "ξεχνιόμουν", τα επανέφερε στο παιχνίδι για να ασχολούμαι μαζί τους....τίμια επιλογή και για δεύτερη φορά πέρασα όμορφα και φαίνεται ότι εξελίσσεται σε τεχνίτρια στο σευγκεκριμένο άθλημα...

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Η Ρούλα(aka Mίκυ από Κασσάνδρας παλιότερα), που εμφανίζεται Σπ. Πάτση 40, είναι μια εξαιρετική περίπτωση. Πολύ ωραία πατουσάκια, με σούπερ πεντικιούρ γαλλικό και με στρασάκια, ωραία καμάρα και πέλμα, μαλακά και περιποιημένα. Μπήκε κατευθείαν στο νόημα, σωστή χρήση τους, καλή footjob και προτροπές για παιχνίδι μαζί τους, ενώ δε μου χάλασε και το χατίρι για το τελείωμα...  Συστήνεται ανεπιφύλακτα.....Εύγε κορίτσι μου....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραιος λαγε :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom