lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
και στα πόδια...σωστα γαλλικο ειναι ολα τα λεφτα
και στα πόδια...σωστα γαλλικο ειναι ολα τα λεφτα
Φριντα και τα μυαλα στα καγκελα (πατουσακια!!!)δοκιμασε και δεν θα χασεις!!!Απο Βριλλησου ποιες ειναι καλες για ποδοκαταστασεις. Οποιος εχει εμπειριες ας γραψει...
[size=30pt][move]OOOOOXXXXXXXXIIIIIIIII!!!!![/move][/size]Ομως εγω θα ηθελα να δοκιμασω τη σαμανθα αλλα δεν ξερω!το κατεχει το αθλημα τοσο καλα???
υπέροχα πατουσάκια, συμμετρικά, πεντκάθαρα, ξέρει να τα χρησιμοποιεί και σε αφήνει να ασχοληθείς...για αυταρχικό δε γνωρίζω...Παιδια η Νταρια απο Κατεχακη 8 ειναι καλη για ποδολατρεια/αυταρχικο? Για αυτην την Νταρια μιλω
υπέροχα πατουσάκια, συμμετρικά, πεντκάθαρα, ξέρει να τα χρησιμοποιεί και σε αφήνει να ασχοληθείς...για αυταρχικό δε γνωρίζω...
σε ζαλισανε η σφαλιαρες απο τον δελικατεσεν και αλλαξαν η ορεξεις σουΟ Ζετας απο Κασσανδρας προσφερει τις πατουσαρες του?
Εχω μεγαλη αναγκη να γλυψω ποδαρα 45 νουμερο
είναι πολύ καλή....Ο Ζετας απο Κασσανδρας προσφερει τις πατουσαρες του?
Εχω μεγαλη αναγκη να γλυψω ποδαρα 45 νουμερο
ξεροχυνωΤιμήθηκε χθες με άριστες εντυπώσεις η γλυκιά Ρουμάνα η Νικόλ από τους "Γερμανούς" στο Σ144...Καταπληκτικά πατουσάκια, σχετικά μικρά σε μέγεθος, συμμετρικά νυχάκια βαμμένα γαλλικό πεντικιούρ, έντονη καμάρα και πεντακάθαρα. Καθόλη τη διάρκεια της "συνεδρίας" δεν είπε όχι στη συμμετοχή τους, με δική της πρωτοβουλία έπαιξε με το πεός μου με το δεξί της πόδι, όσο εγώ την έγλειφα ενω΄και κατά τη διάρκεια του σεξ τα είχε σε τέτοια θέση που μπορούσα είτε να τα βλέπω, είτε να τα περιποιούμαι. Το τελείωμα ήρθε όμορφα, πάνω τους, ενώ με χάιδευε με τα πέλματά της...πολύ καλή επιλογή γενικά αλλά και ειδικά!!!