Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για ποδολαγνεία/πατούσες σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
σωστα γαλλικο ειναι ολα τα λεφτα

lcn-motifs-fade1.jpg

%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CF%83%CE%B5+%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1+%CE%BD%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1+%286%29.jpg

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
και στα πόδια... :sunglasses:

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Απο Βριλλησου ποιες ειναι καλες για ποδοκαταστασεις. Οποιος εχει εμπειριες ας γραψει...
Φριντα και τα μυαλα στα καγκελα (πατουσακια!!!)δοκιμασε και δεν θα χασεις!!!

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Ομως εγω θα ηθελα να δοκιμασω τη σαμανθα αλλα δεν ξερω!το κατεχει το αθλημα τοσο καλα???

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθες δοκιμάστηκε η Τζούλια από Κασσάνδρας8 η γνωστή Πολωνεζάρα....Χωρίς να ασχοληθώ ιδιαίτερα με τα πατουσάκια της κατ΄λααβα πάντως ότι δεν της αρέσει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σπορ...Περιποιημένα και μαλακά με κόκκινο πεντικιούρ, αλλά σε κάποιες προσπάθειές μου αποτραβήχτηκε διακριτικά...Δεν πειράζει...με τη συγκεκριμένη μπορείς να κάνεις τόσα άλλα κόλπα... :fuck2: :fuck2: :s&m_2: :s&m_2:

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Παιδια η Νταρια απο Κατεχακη 8 ειναι καλη για ποδολατρεια/αυταρχικο? Για αυτην την Νταρια μιλω

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθες τιμήθηκε η Μελίσσα στο Συγγρού 144. Μέτριες ως κακκές εντυπώσεις από τη συνεύρεση μας...Στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει, δεν συστήνεται για κανένα λόγο μιας και αποφεύγει κάθε επαφή με τα πατουσάκια της...Γαργαλιέται και τα τοποθετεί σε τέτοιο ύψος ώστε να μη μπορείς ούτε καν να τα αγγίξεις...Περίεργα δαχτυλάκια, κάπως ασσύμετρα βαμμένα σε ένα χρώμα ανοιχτό μωβ....Πάμε για άλλα.

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Παιδια η Νταρια απο Κατεχακη 8 ειναι καλη για ποδολατρεια/αυταρχικο? Για αυτην την Νταρια μιλω
υπέροχα πατουσάκια, συμμετρικά, πεντκάθαρα, ξέρει να τα χρησιμοποιεί και σε αφήνει να ασχοληθείς...για αυταρχικό δε γνωρίζω... :sunglasses:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Χθεσινοβραδυνή κατάθεση στη Φαίη στο Βριλησσού36...Πέρασα πολύ όμορφα....όμορφα πατουσάκια, με ίσια δάχτυλα, βαμμένα κοραλί, μαλακό πέλμα και έντονη καμάρα....Δεν μπόρεσα να ασχοληθώ εκτενώς μαζί τους, μιας και μου φάνηκε σε μια προσπάθεια να "παίξω" τα τράβηξε διακριτικά από κοντά μου...Θα πρέπει να επαναλάβω τη συνεδρία για να έχω πλήρη εικόνα στο θέμα της ποδολαγνείας....Πάντως τη βάση την έχει!! :humpleg:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
υπέροχα πατουσάκια, συμμετρικά, πεντκάθαρα, ξέρει να τα χρησιμοποιεί και σε αφήνει να ασχοληθείς...για αυταρχικό δε γνωρίζω... :sunglasses:

Όντως απ τις φωτός φαίνονται αρκετά λαχταριστά!!!  

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο Ζετας απο Κασσανδρας προσφερει τις πατουσαρες του?
Εχω μεγαλη αναγκη να γλυψω ποδαρα 45 νουμερο  :bigdick:
σε ζαλισανε η σφαλιαρες απο τον δελικατεσεν και αλλαξαν η ορεξεις σου  :2funny:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
μια ακόμη κοπέλα που αξίζει να συμπεριληφθει στον κατάλογο με τις κοπέλες είναι η Μόνικα η Σέρβα. Χθες πήγα και την τίμησα. Υπέροχη γυναίκα, θεογκόμενα και με πολύ όμορφα πόδια-πατούσες. Μαλακό πέλμα, με λίγες ζάρες, ίσια νυχάκια, βαμμένα μαύρο πενικιούρ, τα τοποθετούσε όμορφα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και ασχολήθηκα για κάμποσο μαζί τους...αν δε με πίεζε ο χρόνος ίσως να έκανα και πιο εκτεταμένη χρήση της ποδολαγνικής μου διαστρο

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Πολύ καλή περίπτωση η Ειρήνη στο Κωνσταντινουπόλεως 92Α. Ωραία πατουσάκια με ωραία δαχτυλάκια και πεντικιούρ. Μικρό πατουσάκι, με λίγες ζάρες από κάτω, πεντακάθαρο πέλμα και έχει στολίσει και το πόδι της με ένα ωραίο βραχιόλι στον αστράγαλο. Δεν είπε όχι στην περιποίησή μου στα πατουσάκια της, στα γλειψίματα μου και γενικά στη διάθεση μου να έχω τα πατουσάκια της μέσα στο παιχνίδι συνέχεια...Συστήνεται...

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Εκπληκτικά πατουσάκια, μικρά, αφράτα, με όμορφα δαχτυλάκια και βαμμένα γαλλικό έχει το Αλινάκι στην αλυσίδα του Μεγ.αλέξανδρου....την τίμησα στο βριλησσού 36 και δε χόρταινα τα παιχνίδια και μαζί της αλλά και με τα όμορφα πατουσάκια της. έντονη καμάρα, τρομερά ευλύγιστη και δεν ντρεπόταν να μου τα φέρνει συνέχεια σε θέση βολής. Πολύ καλή επιλογή...
Αλλαγή

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Τιμήθηκε χθες με άριστες εντυπώσεις η γλυκιά Ρουμάνα η Νικόλ από τους "Γερμανούς" στο Σ144...Καταπληκτικά πατουσάκια, σχετικά μικρά σε μέγεθος, συμμετρικά νυχάκια βαμμένα γαλλικό πεντικιούρ, έντονη καμάρα και πεντακάθαρα. Καθόλη τη διάρκεια της "συνεδρίας" δεν είπε όχι στη συμμετοχή τους, με δική της πρωτοβουλία έπαιξε με το πεός μου με το δεξί της πόδι, όσο εγώ την έγλειφα ενω΄και κατά τη διάρκεια του σεξ τα είχε σε τέτοια θέση που μπορούσα είτε να τα βλέπω, είτε να τα περιποιούμαι. Το τελείωμα ήρθε όμορφα, πάνω τους, ενώ με χάιδευε με τα πέλματά της...πολύ καλή επιλογή γενικά αλλά και ειδικά!!! :humpleg: :humpleg: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τιμήθηκε χθες με άριστες εντυπώσεις η γλυκιά Ρουμάνα η Νικόλ από τους "Γερμανούς" στο Σ144...Καταπληκτικά πατουσάκια, σχετικά μικρά σε μέγεθος, συμμετρικά νυχάκια βαμμένα γαλλικό πεντικιούρ, έντονη καμάρα και πεντακάθαρα. Καθόλη τη διάρκεια της "συνεδρίας" δεν είπε όχι στη συμμετοχή τους, με δική της πρωτοβουλία έπαιξε με το πεός μου με το δεξί της πόδι, όσο εγώ την έγλειφα ενω΄και κατά τη διάρκεια του σεξ τα είχε σε τέτοια θέση που μπορούσα είτε να τα βλέπω, είτε να τα περιποιούμαι. Το τελείωμα ήρθε όμορφα, πάνω τους, ενώ με χάιδευε με τα πέλματά της...πολύ καλή επιλογή γενικά αλλά και ειδικά!!! :humpleg: :humpleg: :rockon: :rockon:
ξεροχυνω :humpleg: :humpleg: :humpleg:

phoenix13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κανενας με εμπειρια απο Ζανετ? Εχει ο,τι καλυτερο εχω δει μακραν σε πατουσακι!

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια εχει δοκιμασει κανενας τη μαργκω απο το βριλησσου 42 για ποδολαγνεια να μας παι εντυπωσεις!το κατεχει το άθλημα της αρεσει?η τσαμπα η ομορφια?????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom