Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για ποδολαγνεία/πατούσες σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagonisian
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Νάνσυ από Φυλής 104!! Εντυπωσιακή κοπέλα, ξανθιά, ωραίο πρόσωπο και σώμα!! Πατουσάκια ΙΔΑΝΙΚΑ για τον κάθε ποδολάγνο!! Γαλλικό πεντικιούρ(ΤΡΕΛΛΑΑΑ!!!), μικρά σε μέγεθος, ίσια δαχτυλάκια, μαλακό πέλμα, με λίγες ζάρες που γουστάρω με τρέλλα!! Της άρεσε το μασάζ που τους έκανα, με πάτησε σε όλο μου το κορμί με αυτά, και καλά για να με "ισιώσει"... Ανεμπόδιστο παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας, πολύ ωραία καμάρα, ελαστικότητα και κινητικότητα παντού...Το τελείωμα ζήτησε και φυσικά το πραγματοποίησα στα πατουσάκια της μετά από μια ωραία footjob!!!
ξεροχυνω δικε μου,το γαλλικο μανικιουρ ποσο ακομα το πεντικιουρ,εγω απο τα πρωτα που κοιταω ειναι τα νυχια και οι πατουσες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
ξεροχυνω δικε μου,το γαλλικο μανικιουρ ποσο ακομα το πεντικιουρ,εγω απο τα πρωτα που κοιταω ειναι τα νυχια και οι πατουσες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
έτδι δικέ μου...επιτέλους κάποιος που με καταλαβαίνει!!! :rockon: :rockon: :rockon:

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Νάνσυ από Φυλής 104!! Εντυπωσιακή κοπέλα, ξανθιά, ωραίο πρόσωπο και σώμα!! Πατουσάκια ΙΔΑΝΙΚΑ για τον κάθε ποδολάγνο!! Γαλλικό πεντικιούρ(ΤΡΕΛΛΑΑΑ!!!), μικρά σε μέγεθος, ίσια δαχτυλάκια, μαλακό πέλμα, με λίγες ζάρες που γουστάρω με τρέλλα!! Της άρεσε το μασάζ που τους έκανα, με πάτησε σε όλο μου το κορμί με αυτά, και καλά για να με "ισιώσει"... Ανεμπόδιστο παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας, πολύ ωραία καμάρα, ελαστικότητα και κινητικότητα παντού...Το τελείωμα ζήτησε και φυσικά το πραγματοποίησα στα πατουσάκια της μετά από μια ωραία footjob!!!

Νομιζω αυτη ειναι τραβε...

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Ρε παιδια που να παω σημερα για ποδοκαταστασεις? Η Εβιτα στο Κατεχακη 8 το κατεχει το αθλημα?

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Συνευρισκόμενος προχθές στο Κροκεών 6 με τον ξανθό άγγελο που ακούει στο όνομα Σελίνα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην απολαύσω τα υπέροχα πατουσάκια της. Η κοπέλα έχει όμορφα πατουσάκια, περιποιημένα και ωραία ίσια νυχάκια τα οποία τα είχε κοκκινα βαμμένα. Η κοπέλα ξεκίνησε κάπως παθητικά στην αρχή, δίνοντας μου στο πιάτο τα πατουσάκια της, αλλά χωρίς να κάνει κάποια κίνηση. Σαν να περίμενε να δει τις διαθέσεις μου. άρχισα να γλείφω τα πέλματά της τα δάχτυλά της, να τα φιλάω...Κάπου εκεί πήρε μπροστά, άρχισε να τα μετακινεί, τα τοποθέτησε γύρω από το πέος μου και ξεκίνησε μια καλή ποδομαλακία ενώ κατά τη διάρκεια της πράξης τα τοποθετούσε με τέτοιο τρόπο ώστε να τα βλέπω, να θαυμάζω την καμάρα της και να ,πορώ να έχω πρόσβαση στα δαχτυλάκια της...Μια καλή επιλογή, απλά νε έχετε στο νου σας ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να καταλάβει πως και τι σας αρέσει...

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Συνευρισκόμενος προχθές στο Κροκεών 6 με τον ξανθό άγγελο που ακούει στο όνομα Σελίνα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην απολαύσω τα υπέροχα πατουσάκια της. Η κοπέλα έχει όμορφα πατουσάκια, περιποιημένα και ωραία ίσια νυχάκια τα οποία τα είχε κοκκινα βαμμένα. Η κοπέλα ξεκίνησε κάπως παθητικά στην αρχή, δίνοντας μου στο πιάτο τα πατουσάκια της, αλλά χωρίς να κάνει κάποια κίνηση. Σαν να περίμενε να δει τις διαθέσεις μου. άρχισα να γλείφω τα πέλματά της τα δάχτυλά της, να τα φιλάω...Κάπου εκεί πήρε μπροστά, άρχισε να τα μετακινεί, τα τοποθέτησε γύρω από το πέος μου και ξεκίνησε μια καλή ποδομαλακία ενώ κατά τη διάρκεια της πράξης τα τοποθετούσε με τέτοιο τρόπο ώστε να τα βλέπω, να θαυμάζω την καμάρα της και να ,πορώ να έχω πρόσβαση στα δαχτυλάκια της...Μια καλή επιλογή, απλά νε έχετε στο νου σας ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να καταλάβει πως και τι σας αρέσει...
απο ποδοπατημα trampling πως τα παει ξερει να παταει σωστα????

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Απο Βριλλησου ποιες ειναι καλες για ποδοκαταστασεις. Οποιος εχει εμπειριες ας γραψει...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Συνευρισκόμενος προχθές στο Κροκεών 6 με τον ξανθό άγγελο που ακούει στο όνομα Σελίνα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην απολαύσω τα υπέροχα
ρε τυπε δεν συχεναισε να βαζεις στο στομα σου τα ποδια της καθε πουτανας τόσα μικρόβια κυκλοφορούν....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
όχι δα....μια χαρά είσαι...

Με ποιο σημείο του γυναικείου ποδιού ερεθίζεστε ιδιαίτερα;

Εγώ τρελλαίνομαι για την εσωτερική καμάρα και τις γάμπες χαμηλά προς τον αστράγαλο. Ειδικά αν η κοπέλα φοράει αλυσιδάκι και γόβες πεθαίνω από καύλα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
  :rockon:

Και νόμιζα πως ήμουν ανώμαλος....

:2funny: :2funny: :2funny:   :humpleg:
7617_100383413320379_7613764_n.jpg

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Στη χθεσινοβραδυνή κατάθεση στο Φ104 όπου πήρα "διπλό" τη Μαρίνα με τη Νάνσυ, επιβεβαίωσα το πόσο καλές είναι και 2 στο πρόγραμμα της ποδολαγνείας. Η μεν Νάνσυ με γασλλικό πεντικιούρ, πεντακ΄΄αθαρα πατουσάκια, μαλακά με έντονη καμάρα, η δε Μαρίνα με κοραλί πεντικιούρ, ωραία νυχάκια και αυτή με πολύ περιποιημένα πατουσάκια. Παίξιμο φουλ και με τα 2 κο΄ρίτσια, εναλλάξ ενασχόληση με τα πατουσάκια τους, κατά τη διάρκεια του σεξ είχα πλήρη πρόσβαση και το ευχαρίστηθηκα στο μάξιμουμ. Φυσικά και προτέινονται ανεπιφύλακτα!!! :lheel: :lheel:

OP
OP
lagonisian

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Με ποιο σημείο του γυναικείου ποδιού ερεθίζεστε ιδιαίτερα;

Εγώ τρελλαίνομαι για την εσωτερική καμάρα και τις γάμπες χαμηλά προς τον αστράγαλο. Ειδικά αν η κοπέλα φοράει αλυσιδάκι και γόβες πεθαίνω από καύλα.
και γω φίλε, όταν φοράει αλυσιδάκι σεληνιάζομαι!!!και όσο πιο έντονη καμάρα έχει τόσο πιο πολύ τρελλάινομαι!!!μου αρέσει να έχει και λιγο ζάρες από κάτω το πέλμα.!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Στη χθεσινοβραδυνή κατάθεση στο Φ104 όπου πήρα "διπλό" τη Μαρίνα με τη Νάνσυ, επιβεβαίωσα το πόσο καλές είναι και 2 στο πρόγραμμα της ποδολαγνείας. Η μεν Νάνσυ με γασλλικό πεντικιούρ, πεντακ΄΄αθαρα πατουσάκια, μαλακά με έντονη καμάρα, η δε Μαρίνα με κοραλί πεντικιούρ, ωραία νυχάκια και αυτή με πολύ περιποιημένα πατουσάκια. Παίξιμο φουλ και με τα 2 κο΄ρίτσια, εναλλάξ ενασχόληση με τα πατουσάκια τους, κατά τη διάρκεια του σεξ είχα πλήρη πρόσβαση και το ευχαρίστηθηκα στο μάξιμουμ. Φυσικά και προτέινονται ανεπιφύλακτα!!! :lheel: :lheel:
λαγε μου παντα γαλλικο δεν εχει η νανσυ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
και γω φίλε, όταν φοράει αλυσιδάκι σεληνιάζομαι!!!και όσο πιο έντονη καμάρα έχει τόσο πιο πολύ τρελλάινομαι!!!μου αρέσει να έχει και λιγο ζάρες από κάτω το πέλμα.!!!

Ένα σκηνικό που με τρελλαίνει - τρέλλαινε πάντοτε είναι όταν η κοπέλα τεντώνει το πόδι της όπως οι μπαλαρίνες όταν στηρίζονται στις μύτες των ποδιών τους.
 Αυτό δημιουργεί τις ζάρες που λες κάτω από την καμάρα.

Καύλα...

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom