tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Άψογος.
Αυτή είναι;;; Δεν τη γνώρισα.
Εδώ φαίνεται οκ. Φώτοσοπ είναι ή έχασε κιλά λες;
Επαιξε γερος φακος.
Σιγα μην εχασε κιλα. Ειχε κανει εναν μηνα διαιτα κι εχασε 30 μερες!
Άψογος.
Αυτή είναι;;; Δεν τη γνώρισα.
Εδώ φαίνεται οκ. Φώτοσοπ είναι ή έχασε κιλά λες;
Δες όμως πόσο άχρηστοι είναι στο φωτοσοπ, το μπράτσο της είναι σχεδόν όσο το μπούτι της, μα πως γίνεται αυτό;;; οι δε γάμπες της επίσης πιο χοντρές από τα μπούτια της...Επαιξε γερος φακος.
Σιγα μην εχασε κιλα. Ειχε κανει εναν μηνα διαιτα κι εχασε 30 μερες!
Καλημέρα. Πάρα πολλά μέσα στην κοινωνία μας θεωρούνται αμαρτίες. Και μέσα σε όλα και το σεξ. Και πολλές φορές δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία της κάθε θρησκείας, αλλά με όσους έχουν θέση στον έλεγχο της κοινωνίας. Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοια κολλήματα. Πηδούσα όποτε το είχα μπροστά μου. Εδώ ρε παιδιά οι άλλοι "βιάζουν" την κοινωνία κάθε μέρα και κάθε ώρα, το γαμήσι είναι η αμαρτία; μου έτυχε να πάω σε μπουρδέλο 3 φορές την Μ.Εβδομάδα. Μια χαρά ένιωσα.O Ρασπούτιν πήγαινε κάθε τρεις ώρες. Το ξέρουμε γιατί τον παρακολουθούσε η μυστική αστυνομία του τσάρου που κρατούσε και σημειώσεις.
Ναι ρε Βόρδελε! Πες το κι έτσι...Τί γράφεις κι εσύ βρε ζούρακα; Πήγαμε τσάρκα ,δεν τη βρήκαμε,ληξαμε τη συνεδρία γιατι δεν υπήρχε νόημα να γαμησουμε όπως κάνουν κάτι ψευτοενημερωτες αλλά γάμησες γιατί σ έτρωγε;
Ναι.Το ξαναδιάβασα τώρα. Βγάζει νόημα. Κάπως.
Πάντως το γαμησι με τα ρούχα θα μου μείνει αξέχαστο.
Για μένα δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία αλλά με την αυτοσυγκράτηση. Αν γαμεις όλο το χρόνο,αν κοπάνας πιτογυρα κάθε μέρα,λίγη νηστεία δεν βλάπτει .Καλημέρα. Πάρα πολλά μέσα στην κοινωνία μας θεωρούνται αμαρτίες. Και μέσα σε όλα και το σεξ. Και πολλές φορές δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία της κάθε θρησκείας, αλλά με όσους έχουν θέση στον έλεγχο της κοινωνίας. Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοια κολλήματα. Πηδούσα όποτε το είχα μπροστά μου. Εδώ ρε παιδιά οι άλλοι "βιάζουν" την κοινωνία κάθε μέρα και κάθε ώρα, το γαμήσι είναι η αμαρτία; μου έτυχε να πάω σε μπουρδέλο 3 φορές την Μ.Εβδομάδα. Μια χαρά ένιωσα.
Ο έρωτας είναι ευλογία.
Διαβάζοντας θυμήθηκα τότε που είχα καλλιτεχνικες ανησυχίες και αποθανατιζα στιγμές και τοπία. Φώτο από κέντρο Αθήνα, κάτω από πλατεία Βαθης, πριν πολλά πολλά χρόνιαΓια να μην τα πατήσουν κι αλλοι.
Στο γυρισμό από εμετάξι πάτησα σκατα στη μεση της Ομόνοιας. Ήταν καλυμμένα με χαρτί και κοιτάγα το κινητό.
Πλέον ο κόσμος χέζει όπου βρει πρόχειρο χωρίς ενδοιασμούς.
Παλιές καλές εποχές.
Καλημέρα. Πάρα πολλά μέσα στην κοινωνία μας θεωρούνται αμαρτίες. Και μέσα σε όλα και το σεξ. Και πολλές φορές δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία της κάθε θρησκείας, αλλά με όσους έχουν θέση στον έλεγχο της κοινωνίας. Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοια κολλήματα. Πηδούσα όποτε το είχα μπροστά μου. Εδώ ρε παιδιά οι άλλοι "βιάζουν" την κοινωνία κάθε μέρα και κάθε ώρα, το γαμήσι είναι η αμαρτία; μου έτυχε να πάω σε μπουρδέλο 3 φορές την Μ.Εβδομάδα. Μια χαρά ένιωσα.
Ο έρωτας είναι ευλογία.
Βρες ένα παιδί που δεν έχει να φάει χάρισε του ένα Πάσχα και μην ξανανηστεψεις ποτέ!!Για μένα δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία αλλά με την αυτοσυγκράτηση. Αν γαμεις όλο το χρόνο,αν κοπάνας πιτογυρα κάθε μέρα,λίγη νηστεία δεν βλάπτει .
Καλά που μου το θύμισες, γιατί κατεβαίνω τώρα Λιοσίων. Από το Νοέμβριο έχω να στείλω SMS και μένω απέναντι από αστυνομικό τμήμα.Παιζει απο τους 200 περιμετρικα, να φορουσαν μασκα οι μισοι.
Οι υπολοιποι φουλαρι η τιποτα.
* Επιστροφη προ ολιγων λεπτων σπιτι μου.
Πριν βαλω το κλειδι στην πορτα συνειδητοποιησα οτι εχει περασει η ωρα, οτι σαν πολλοι περπατουσαμε
τετοια ωρα κι οτι κανεις δεν εκανε ελεγχο. Μπαινοντας ελαβα ενα φιλικο sms και διαπιστωσα
οτι ειχα ξεχασει να στειλω μηνυμα μετακινησης. Οτι να ναι...
Τίποτα καλό δεν έχουν να προσφέρουν οι συνήθειες και οι δεισιδαιμονίες της κάθε θρησκείας..Δυστυχώς όλα αυτά παραπέμπουν σε καταθλιπτίκα συναισθήματα και ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.Ή θρησκείες είναι ένα καλό και αποτελεσματικό πολιτικό εργαλείο.Άγάπη και καλοσύνη άυτο νομίζω είναι το νόημα!!!Καλημέρα. Πάρα πολλά μέσα στην κοινωνία μας θεωρούνται αμαρτίες. Και μέσα σε όλα και το σεξ. Και πολλές φορές δεν έχει να κάνει με την ιδεολογία της κάθε θρησκείας, αλλά με όσους έχουν θέση στον έλεγχο της κοινωνίας. Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοια κολλήματα. Πηδούσα όποτε το είχα μπροστά μου. Εδώ ρε παιδιά οι άλλοι "βιάζουν" την κοινωνία κάθε μέρα και κάθε ώρα, το γαμήσι είναι η αμαρτία; μου έτυχε να πάω σε μπουρδέλο 3 φορές την Μ.Εβδομάδα. Μια χαρά ένιωσα.
Ο έρωτας είναι ευλογία.
Καλά που μου το θύμισες, γιατί κατεβαίνω τώρα Λιοσίων. Από το Νοέμβριο έχω να στείλω SMS και μένω απέναντι από αστυνομικό τμήμα.
Απόλυτη ταύτιση, και εγώ 200μ είμαι από το τμήμα και ούτε καν ξέρω που στέλνουμε μήνυμα.Καλά που μου το θύμισες, γιατί κατεβαίνω τώρα Λιοσίων. Από το Νοέμβριο έχω να στείλω SMS και μένω απέναντι από αστυνομικό τμήμα.
Συναγωνιστή , που περιπου ειναι ? Περιγραφή κοπέλας ?Ευχάριστη κατάθεση στην οδό Statham στην Ιωάννα την Λιβαδιώτισα(αν δεν απατώμαι αυτό είναι το προσωνύμιο της) . Ικανοποιητικές υπηρεσίες-ανάλογες του αντίτιμου βεβαίως- με βάναυσο ξεκόλιασμα της δουλεμένης σούφρας της (το κορίτσι αντέχει εξαιρετικά δυνατό κολογαμίσι) η οποία έχασκε ορθάνοιχτη μετά την πράξη.
Οφείλω επίσης να επιβεβαιώσω το μπονους SHELL του καταστήματος. Συμπληρώνεις 6 αυτοκόλλητα (γαμίσια) και το 7ο είναι δωρεάν!!!
I43Συναγωνιστή , που περιπου ειναι ? Περιγραφή κοπέλας ?
Όντως αντέχει κωλογαμησαρα....αλλά οι πιθανότητες να μη σε μερεντιάσει... λίγες.Ευχάριστη κατάθεση στην οδό Statham στην Ιωάννα την Λιβαδιώτισα(αν δεν απατώμαι αυτό είναι το προσωνύμιο της) . Ικανοποιητικές υπηρεσίες-ανάλογες του αντίτιμου βεβαίως- με βάναυσο ξεκόλιασμα της δουλεμένης σούφρας της (το κορίτσι αντέχει εξαιρετικά δυνατό κολογαμίσι) η οποία έχασκε ορθάνοιχτη μετά την πράξη.
Οφείλω επίσης να επιβεβαιώσω το μπονους SHELL του καταστήματος. Συμπληρώνεις 6 αυτοκόλλητα (γαμίσια) και το 7ο είναι δωρεάν!!!
Αυτή που ήταν Φυλής 109β με πλούσιο μαλλί μαύροΓιά ποιά Ηλέκτρα ρωτάς?
Σε ποια κατηγορία αγωνίζεται βαρέων ή ελαφρών βαρών;I43
30αρα με μεγάλα βυζιά και φουλ πρόγραμμα