Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (33 μέλη και 307 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Α ρε θεέ τντ :2funny:
Κοίτα τι μου θύμισες άθελά σου...

Γενικότερα πάντοτε γαμαω μεγάλη εβδομάδα στα μπουρδελα, ειδικότερα όμως μεγάλη Πεμπτη και Παρασκευή, ειναι έθιμο δικο μου είναι μια "βρωμιά" που καραγουστάρω, η δε γλυκύτατη γιαγιά μου που είναι μεγάλη θρήσκα μου έλεγε συνεχώς...
"Αντώνη μου δεν νομίζω να βγαίνεις έξω και να τρως σουβλάκια τώρα μεγάλη εβδομάδα"
Της απαντουσα "Ποια σουβλάκια ρε γιαγιάκα μου, τώρα την μεγάλη εβδομάδα συνηθίζω να πίνω τούζες, οι τούζες γιαγιάκα μου καλή είναι ένα νηστίσιμο ποτό στην Ρωσία".

Τα γαμησια την μεγάλη εβδομάδα έχουν φοβερή γλύκα!

Πανω σε αυτο που ειπες...

μυστη μου, ο γεροντας Πορφυριος ειχε παει αγιες μερες σε οικο ανοχης για ευλογια.
Υπηρξε αντιπαραθεση και τελικα ευλογησε. Δεκτο.

Αγιες μερες, πολλες πουτανες (αν οχι ολες) δουλευουν. Δεν κοβουν ουτε τοτε;
γιατι αυτες δουλευουν (σεξ) κι εμεις να ειμαστε σε διλημμα εκεινες τις μερες;

δεν αντεληφθην...

Τι δηλαδη; επειδη δουλευουν; δεν μπορουν να μην γαμηθουν μια μερα η καποιες αγιες μερες;
αρα νομιμοποιουμαι (και ηθικα) να επιλεξω αν θα τον βαλω σε γκομενα, πουτανα
θα αυνανιστω η δεν θα κανω τιποτα τις αγιες μερες.

Απλο!

:rockon:

Τελευταία τροποποίηση:

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Παντως με την καραντίνα και την αγαμία ενα χρόνο τώρα απο το πολυ πορνό εχει καει ο εγκέφαλος μου. Εχω δημιουργήσει νεες διαστροφές. Απο εκει που δεν μου αρεσε το bdsm femdon και το straponarisma βλέπω βιντεάκια και σαν να εχω πάθει πλύση εγκεφάλου. Αντε να τελειώσει η καραντίνα να δοκιμάσω τα πάντα. Οι πρώτες που θα επισκεφτώ ειναι Ειρηνη και Ελενη απο Μ. Αλεξανδρου. Ξέρετε αλλες μιλφάρες που κάνουν αυταρχικό; Μόνο milf και gilf ψαχνω. Τις πιτσιρικές θα τις πηδάω ,αλλά με τις μεγαλύτερες γυναίκες θα βγάζω αλλα γουστα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Την ειχα αναφερει και εγω ποιο πισω την Αλινα,ειχα περασει μαζι της,ωραια κοπελα ξεχωριζει απο τις αλλες σιγουρα,ελευθερο στοματικο μου εκανε κι εμενα και ενω τα φιλια τα αποφευγε στην αρχη μετα στο γαμισι εδινε γλωσσοφιλα,καλη επιλογη,χθες που περασα απο εκει ηταν και μαζι της και η παλια Γιολαντα,γυρολογος με πολλα ονοματα ξεκινοντας απο Διδυμου 22,μετα στο φυλης 66δ σαν Ραμονα,μετα στο οσμοσε μασαζ σαν Σαμανθα και τελος στο navasana massage σαν Αλινα,περασα μαζι της την εχω σαν στανταρακι και περναω καλα,να πω οτι βγαινοντας απο το 3 ειδα στην υπογα του 6 να μπαινει πελατης και αποτι ακουσα επεστρεψε η περιβοιτη Μπαρμπορα με αρκετα παραπανω κιλα ομως.
Η Γιολάντα από το οσμοζε γύρισε στα μπουρδέλα;

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21

μυστη μου, ο γεροντας Πορφυριος ειχε παει αγιες μερες σε οικο ανοχης για ευλογια.

δεν αντεληφθην...

Τι δηλαδη; επειδη δουλευουν; δεν μπορουν να μην γαμηθουν μια μερα η καποιες αγιες μερες;

Απλο!

O Ρασπούτιν πήγαινε κάθε τρεις ώρες. Το ξέρουμε γιατί τον παρακολουθούσε η μυστική αστυνομία του τσάρου που κρατούσε και σημειώσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης

δεν αντεληφθην...

Απλο!

Ιστορίες απο αυτοβιογραφίες γερόντων μπορώ να διαβάζω ατελείωτα... Καμιά φορά αισθάνομαι οτι ο γέροντας είναι δίπλα μου και τις εξιστορεί...

Η αγάπη, είναι το μεγαλείο του Χριστιανισμού... δεν έχει σημασία αν πιστεύεις ή οχι, αν πηγαίνεις στην εκκλησία κλπ. Ο τρόπος... που θα είναι κάποιος πάντα εκεί να ανοίξει τα φτερά του να προστατέψει την ψυχή σου με αγάπη...

Ως εκει... :priest:

• Like
Αντιδράσεις: tnt

backoffice

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, καλησπέρα! Ξέρετε που γυρίζει η Ηλέκτρα; Σε κανά μασαζομάγαζο λέτε να τη βρω;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έτσι ,να γυρίζουν οι οσμομενες που θέλουν και 120. Ουστ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:priest::priest::priest:

Δελτίο τύπου κρουσμάτων βγάζεις κάθε μέρα;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
O Ρασπούτιν πήγαινε κάθε τρεις ώρες. Το ξέρουμε γιατί τον παρακολουθούσε η μυστική αστυνομία του τσάρου που κρατούσε και σημειώσεις.
Πού πήγαινε; Στα μπουρδέλα;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Μπαρμπόρα ? Ανοιξε το Βέργας ?
Διδυμου ακόμα κλειστά ?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Mια συνουσία μυστική με Μαρία Ρωσίδα σήμερα, στο Ι 31Α ευθεία κάτω. Είχα να την δω έναν χρόνο, είναι στανταράκι μου, τρελό μιλφάκι. Μού έγλειψε μπάλες και την πήρα στο πλάι και στα 4. Μού άναψε τα λαμπάκια πάλι, τελικά η παλιά είναι αλλιώς..Λες και μπαίνει μες στο μυαλό μου και ξέρει τι νοιώθω και τι ζητάω ακριβώς. Τέλειωσα κι ε΄φυγα με κόκκινα μάγουλα.. Α ρε Μαράκι..!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ιστορίες απο αυτοβιογραφίες γερόντων μπορώ να διαβάζω ατελείωτα... Καμιά φορά αισθάνομαι οτι ο γέροντας είναι δίπλα μου και τις εξιστορεί...

Η αγάπη, είναι το μεγαλείο του Χριστιανισμού... δεν έχει σημασία αν πιστεύεις ή οχι, αν πηγαίνεις στην εκκλησία κλπ. Ο τρόπος... που θα είναι κάποιος πάντα εκεί να ανοίξει τα φτερά του να προστατέψει την ψυχή σου με αγάπη...

Ως εκει... :priest:

Δεν παει αλλο η δουλεια με το λοκ-νταουν!

Δεν το (απο)δεχονται ολοι το ιδιο. Δεν ειμαστε ολοι υπακουα κατοικιδια.

Πολλοι λενε οτι ηταν προμηνυμα για την αρχη του τελους.

Αναμενουμε λοιπον συμφωνα με καποια παραδοση, τους επτα αορατους ερημιτες

οπου θα επιτελεσουν την τελευταια Λειτουργια στη κορυφη του Αθωνα

στο ναϊδριο της Μεταμορφωσεως του Σωτηρος Χριστου.

Και μετά θα ερθει η συντελεια του κοσμου, δηλαδή η Δευτερα Παρουσια

γιατι νταξ...δεν παει αλλο! :dunno:

Τρωω σοκοφρετα στεβια στην πλατεια Βικτωριας, παρατηρωντας τον κοσμο.

Μεγιστη καταντια μουτρων...

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Mια συνουσία μυστική με Μαρία Ρωσίδα σήμερα, στο Ι 31Α ευθεία κάτω. Είχα να την δω έναν χρόνο, είναι στανταράκι μου, τρελό μιλφάκι. Μού έγλειψε μπάλες και την πήρα στο πλάι και στα 4. Μού άναψε τα λαμπάκια πάλι, τελικά η παλιά είναι αλλιώς..Λες και μπαίνει μες στο μυαλό μου και ξέρει τι νοιώθω και τι ζητάω ακριβώς. Τέλειωσα κι ε΄φυγα με κόκκινα μάγουλα.. Α ρε Μαράκι..!

Ατσα η (ξανθια) Μαρια! Εξαιρετικο 3αρι βυζι, δυνατο και χυτο που στραγγαλιζει πουτσες.

Απο τα κλουβια της Καλλεργη στα καταγωγια της Ιασωνος. Αρκετα καλη παροχη.

Εβαλαν πορτα στο μεσα δωματιο; η ακομα;

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Έχεις κάνεις τηλέφωνο μπαρμπορας; πμ αν μπορει καποιος

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ατσα η (ξανθια) Μαρια! Εξαιρετικο 3αρι βυζι, δυνατο και χυτο που στραγγαλιζει πουτσες.

Απο τα κλουβια της Καλλεργη στα καταγωγια της Ιασωνος. Αρκετα καλη παροχη.

Εβαλαν πορτα στο μεσα δωματιο; η ακομα;

Δεν πρόσεξα για την πόρτα, μπήκα στο πρώτο αριστερά, πεντακάθαρο απλά!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Δεν παει αλλο η δουλεια με το λοκ-νταουν!

Δεν το (απο)δεχονται ολοι το ιδιο. Δεν ειμαστε ολοι υπακουα κατοικιδια.

Πολλοι λενε οτι ηταν προμηνυμα για την αρχη του τελους.

Αναμενουμε λοιπον συμφωνα με καποια παραδοση, τους επτα αορατους ερημιτες

οπου θα επιτελεσουν την τελευταια Λειτουργια στη κορυφη του Αθωνα

στο ναϊδριο της Μεταμορφωσεως του Σωτηρος Χριστου.

Και μετά θα ερθει η συντελεια του κοσμου, δηλαδή η Δευτερα Παρουσια

γιατι νταξ...δεν παει αλλο! :dunno:

Τρωω σοκοφρετα στεβια στην πλατεια Βικτωριας, παρατηρωντας τον κοσμο.

Μεγιστη καταντια μουτρων...

Πως αντεχεις να βλεπεις ολη αυτη την τριτοκοσμικη μιζερια και μαλιστα τρωγοντας αρα με κατεβασμενη μασκα;Εκτιθεσαι σε μολυσματικους παραγοντες ακομα και με τα ματια...εκει χρειαζεται μασκα ακομα και αφου φυγει η κινεζικη πανουκλα.Εχει μερικες καλες καφετεριες αλλα οι ορδες που αραζουν εκει σκιαζουν καθε ομορφια εκει...

• Like
Αντιδράσεις: tnt

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πως αντεχεις να βλεπεις ολη αυτη την τριτοκοσμικη μιζερια και μαλιστα τρωγοντας αρα με κατεβασμενη μασκα;Εκτιθεσαι σε μολυσματικους παραγοντες ακομα και με τα ματια...εκει χρειαζεται μασκα ακομα και αφου φυγει η κινεζικη πανουκλα.Εχει μερικες καλες καφετεριες αλλα οι ορδες που αραζουν εκει σκιαζουν καθε ομορφια εκει...
Γιατί προτιμάει να γυρναει ανάμεσα στην πλεμπα και όχι με τους δήθεν σε καφετέριες για καφε,μπαράκια στου Ψυρρή με ρούχα τελευταίας μόδας.
Όπως επιτάσσει το νεοελληνικό δήθεν και κσθωσπρέπει. :2funny:

Κι εγώ .

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κλάιν αύριο υποτίθεται θα δουλεύει η Σίσσυ στο πόδι. Αν είσαι τριγύρω δεν ρίχνεις κανένα βλέφαρο;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom