tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Άκυρο, έχει κλάσει κανείς σας μέσα στο δωμάτιο;
Ανετα αλλα υπολογιζω προτου ερθει η αλλη.
Ειμαι τζεντλεμαν!
Άκυρο, έχει κλάσει κανείς σας μέσα στο δωμάτιο;
Σημασία έχει να είναι καλής ποιότητας τα φασολια, αν είναι φασόλια μαυρομάτικα θα κλάψει με μαύρο δάκρυ η κορασίς.Ανετα αλλα αρκετα προτου ερθει η αλλη.
Ειμαι τζεντλεμαν!
Νοερές επιστροφές.
Και δε με πιάνει ποτέ.
Την ίδια μέρα από απροσεξία σκόνταψα, έπεσα, μου βγήκε το γονατο από τη θέση του και τέντωσε τον σύνδεσμο ο οποίος έσπασε. 10 μέρες είμαι στο κρεβάτι με γύψο.
Τώρα που το σκέφτομαι,ήταν ο μόνος τρόπος να μην ξαναπάω.
Σημασία έχει να είναι καλής ποιότητας τα φασολια, αν είναι φασόλια μαυρομάτικα θα κλάψει με μαύρο δάκρυ η κορασίς.
Τα κωλόχαρτα γιατί είναι στα δωμάτια νομίζεις;;Σημασια εχει μην ειναι σκαστη, υγρη η κουφια.
Να κάνω μια ερώτηση...
Mr Malakas φέτος δε θα γίνει;
Πέρισυ ποιος το πήρε;
Με συγκινεις...αν λυθει το προβλημα με εξαπολυση θερμοβαρικων οπλων πανω μου θα χαρω να θυσιασθω...επειδη ομως εγω τηρω τα μετρα σε αντιθεση με πολλους κουφιοκεφαλακηδες που νομιζουν οτι βρισκονται ακομα στο 2019 θα πρεπει τα οπλα αυτα να πεσουν σε συγκεντρωσεις τους για να καθαρισει επιτελους η χωρα και ο πλανητης γενικα.Το άλλο εννούσα.
Εσένα δε θα σου δώσουμε ναπάλμ. Μάλλον θερμοβαρικά που σκοτώνουν και τους ιούς.
Σοκαριστικο μεν ομως αν δεις αυτο το σκηνικο στον υπνο σου λεφτα θα παρεις!Μπορει να βγει σε καλο...Για να μην τα πατήσουν κι αλλοι.
Στο γυρισμό από εμετάξι πάτησα σκατα στη μεση της Ομόνοιας. Ήταν καλυμμένα με χαρτί και κοιτάγα το κινητό.
Πλέον ο κόσμος χέζει όπου βρει πρόχειρο χωρίς ενδοιασμούς.
Παλιές καλές εποχές.
Εγώ το δα στον ξύπνιο. Μετράει;Σοκαριστικο μεν ομως αν δεις αυτο το σκηνικο στον υπνο σου λεφτα θα παρεις!Μπορει να βγει σε καλο...
Τί μαλακία είχε κάνει ο Βαν Νόρντεν;Βαν Νορντεν.
Φετος παλι θα γινει αλλα ειναι νωρις ακομα.
Οχι.Η καλη ερμηνεια ειναι μονο στον υπνο...Εγώ το δα στον ξύπνιο. Μετράει;
Τί μαλακία είχε κάνει ο Βαν Νόρντεν;
Ευχαριστώ.Βαν Νορντεν.
Φετος παλι θα γινει αλλα ειναι νωρις ακομα.
Ευχαριστώ.
Πάλι; Γίνεται να το παρει αποχωρήσαν/μη ενεργό μέλος;
Όντως θα βρουν την άκρη τους ξανά και με όλους τους πελάτες οκ!!! Αλλά κάποιοι δεν θα ξαναπατήσουν σε αυτές !! Όπως εγώ δεν προκειτε να ξαναπώ σε ορισμένες τανες θα το κρατησο !!! Θα πήγαινω σε άλλες όμως που θεωρο ότι είναι πιο σωστές πιο καλές πιο τίμιες όσο αναφορά την πελατειακή σχέση !!!! Θα το τηρησο τύπε τέλος !!! Δεν έπαθα κάτι τόσο καιρό τώρα που δεν ξαναπήγα με κάποιες ... ίσα ίσα καλύτερα νιώθω !!! Και όσοι καλοί θέλετε θα πράξετε ο το ίδιο με εμένα!!Eμενα μου την δινει σε καποιων εξ αυτων κριτικες, που αντι να κριτικαρουν τι ρολο παιζει η πουτανα
και πως αντιδρα (κατι που ενδιαφερει), το γυριζουν σε ποιητικο στυλ με μουφες και εξιδανικευσεις
(κατι που δεν ενδιαφερει) ενω θολα εξιδανικευουν και τους εαυτους τους λογω επιθανατιου ρογχου
(κατι που επισης δεν ενδιαφερει).
Ισινας, αυτο που λες δεν ευσταθει διοτι οι πουτανες θελουν χρηματα και βαση χρηματων κινουνται.
Αν ανοιξουν, ξερουν τι να κανουν για να κρατησουν και τις δυο πλευρες.
Αλλο αν εσυ δεν πας και το κρατησεις μανιατικο αρχικα διοτι στην συνεχεια θα πας.
Δεν κρατιεσαι με τιποτα. Γνωμη μου, δεν το δενω και κομπο.
Το πάλι το είπα για τον Νόρντεν.Αφου καθε χρονο γινεται αρα παλι. Απλο.
Νομιζω κατα τας γραφας δεν σηκωνει το "κατσαρολι" μελος που λειπει
ενω πρεπει για να συμμετασχει να εχει διανυσει μεγαλο μερος της χρονιας.
Αυτα ομως τα ξερουν καλυτερα οι διοργανωτες.
bourdelo revolution by isinas boy.Όντως θα βρουν την άκρη τους ξανά και με όλους τους πελάτες οκ!!! Αλλά κάποιοι δεν θα ξαναπατήσουν σε αυτές !! Όπως εγώ δεν προκειτε να ξαναπώ σε ορισμένες τανες θα το κρατησο !!! Θα πήγαινω σε άλλες όμως που θεωρο ότι είναι πιο σωστές πιο καλές πιο τίμιες όσο αναφορά την πελατειακή σχέση !!!! Θα το τηρησο τύπε τέλος !!! Δεν έπαθα κάτι τόσο καιρό τώρα που δεν ξαναπήγα με κάποιες ... ίσα ίσα καλύτερα νιώθω !!! Και όσοι καλοί θέλετε θα πράξετε ο το ίδιο με εμένα!!
Δε δίνει φιλιά εννοείς. Συμφωνώ.
Παντως ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στην κοιλιά κάνει.σς