tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Το Εμετάξι.
Μετα το "Εμετουργειο", νεος ορος το "Εμεταξι".
Τελευταία τροποποίηση:
Το Εμετάξι.
καλησπερα εσυ μαλλον θα ξερεις σιγουρα αυτη η συλβι απο βιτσας 3 ποια να ναι οροφο ηταν σημερα παντωσ πολυ ωραιο κομματιΤη λεπτή ρε φίλε που την είδες; Εκτός αν το λεπτό το μετράς με άλλο μέτρο. Δίμετρο.
Η αλήθεια είναι ότι κόβω φλέβες από ανία. Λέω να ξαναψαξω νύφη να ξανα'παντρευτω'. Τρίτη φορά.Εχω κλαση απο τα γελια ρε βορδελε.Στο αναγνωριζω τα λες εξω απο τα δοντια.Σωστος συνε χυσε ετσι
καλησπερα εσυ μαλλον θα ξερεις σιγουρα αυτη η συλβι απο βιτσας 3 ποια να ναι οροφο ηταν σημερα παντωσ πολυ ωραιο κομματι
Κάνε μετάφραση γιατί δεν το πιασα.καλησπερα εσυ μαλλον θα ξερεις σιγουρα αυτη η συλβι απο βιτσας 3 ποια να ναι οροφο ηταν σημερα παντωσ πολυ ωραιο κομματι
Η αλήθεια είναι ότι κόβω φλέβες από ανία. Λέω να ξαναψαξω νύφη να ξανα'παντρευτω'. Τρίτη φορά.
Με σπάσανε οι καριολες. Ηθικά πρώτα και ακολούθησε το σωματικό. Είμαι σε φαση ανάρρωσης τώρα. Δεν ξέρω τι θέλω και τι να κάνω.Θα χτυπησεις τον Τολη στα ισα οπως πας!
Ξέχασες το Χατζηχρήστο.Θα χτυπησεις τον Τολη στα ισα οπως πας!
Η Ρωξάνα που δουλεύει με την Όλγα στο Ι 46Β λέει τίποτα από σεξ , έχει πάει κανείς? Είναι γεματούλα αλλά δεν ξέρω μού έβγαλε κάτι πρόστυχο. Μπορεί να τη δοκιμάσω να μού φύγει
Ξέχασες το Χατζηχρήστο.
Ξέρουμε όμως τι κατάληξη είχε . Πέθανε μόνος ,αλκοολικός, στον άσσο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που το πλήρωνε ο Καραμανλής ο αρχαίος.5 γαμους και δεν του εχουν βαλει εικονα οπως στον Τολη. Ολισθημα.
Ξέρουμε όμως τι κατάληξη είχε . Πέθανε μόνος ,αλκοολικός, στον άσσο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που το πλήρωνε ο Καραμανλής ο αρχαίος.
Δεν λεει τιποτα, απλα διακοσμητικη. Δουλεψε στα Μεγαλεκου 22 (κλειστα προ κορονοπουστα)
και κριθηκε λιγη. Ευγενικη, χαμογελαστη, διεκπεραιωτικη και μεχρι εκει.
Και περίμενε δεύτερο δωμάτιο. Εκεί θα ήταν ο Καρλ. Αφού ξεσκίστηκε στο χαχανητο στο πρώτο ,πήγε στο δεύτερο σιωπηλή.
Προ covid μ.αλεξανδρου 28 είχα πετύχει 2 ωραία μιλφ την ειρήνη και την Ελένη. Αυτές κάνουν παρτουζα και αυταρχικό;
Φοβερό το nickname σου φίλε!Προ covid μ.αλεξανδρου 28 είχα πετύχει 2 ωραία μιλφ την ειρήνη και την Ελένη. Αυτές κάνουν παρτουζα και αυταρχικό;
Στα μονοπατια του καημού στην Aco mina του μεταξιου εριξα την καύλα μου...
Με κορασίδες ρωσικές, κοντές και διαχυτικές κάρφωσα την ψωλάρα μου...
Η Χριστίνα ήταν εκεί με το τατουάζ τριαντάφυλλο στο βυζι ...ήταν και η Αλίνα αδιάφορη ...
Πέρασμα με την Χριστίνα την οποία ειχα πάρει και στην Περδικκα...
Όποιος θέλει πλακιτσα στο δωμάτιο εις την αγγλικήν η κοπέλα προσφέρεται, επίσης και σε καλό τσιμπούκι και γαμησι ωραίο...
Άξιο δεκαρι δεν παίρνει χαμπάρι.
Από μένα είναι ναι .