NikosKiato
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2020
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους !!
ΛιζάραΠέρασμα απο Φιδιππίδου 11Β (όροφος) όπου με έκπληξη είδα την Λίζα μπροστά μου, το βαθύ λαρύγγι... Συγκεκριμένα μου ανέφερε θα την βρίσκουμε στην βραδινή βάρδια στο Φώκαιας 24.
Στο Φώκαιας 17Α συνάντησα μια γνωστή γνώριμη, την Χριστίνα (Ελληνοουκρανέζα)!!
Αμφότερες δυο καταθέσεις, με ανάμεικτα συναισθήματα...
11.30 πρωί η βράδυ?Καλησπέρα σε όλους πέρασα Βέργας 6α - 6β κατά τις 11.30 δεν βρήκα την Μπαρμπόρα, μήπως κάποιος την βρήκε αργότερα? Βέργας 6α ή 6β?
Μπορει να μου πει καποιος ποιες φωκιες δουλευουν στο Ελλης 3 πλεον;
Πρέπει να δουλεύουν Ειρήνη και Κατερίνα,πρέπει να υπάρχει όμως σεβασμός προς τους συνανθρώπους μας και να μην τους μειώνουμε.Τη καλησπέρα μου.Ναι ειμαι εκτροφεας
Ναι ειμαι εκτροφεας
Μπράβο, με τα στατιστικά σου θα σε πάρουμε για manager!Άχου μωρέ θίχτηκε.
Απλά ό,τι να ναι. Στα παπάρια μου για την κάθε πουτάνα. Ανακρίβειες δεν μου αρέσουν. Δεν θα μπω στη λογική να σου απαντήσω αναλυτικά. Απλά θα σου πω ότι ο περσινός που λες, λες και είναι κάποιο αξίωμα να είσαι παλιός σε ένα site χωρίς να ξέρεις τι εμπειρία έχει ο άλλος και τι είναι, έχει 3 παραπάνω κριτικές από εσένα και καλύτερα στατιστικά. Αφού θέλεις να παίξουμε το ποιος την έχει μεγαλύτερη. Έξυπνε.
Μπράβο, με τα στατιστικά σου θα σε πάρουμε για manager!
Που σαι χθεσινέ, όπως πολλοί διαβάζουν και το επίπεδο σου δεν το καταλαβαίνει, εγώ έβαλα τις κριτικές του mpou οπότε ο μόνος που λέει ανακρίβειες μέχρι τώρα είσαι εσύ και το παίζεις κιόλας..
Μάλλον έχεις τσαντιστεί με τον εαυτό σου γενικά και σου φταίνε οι άλλοι, είχαμε πολλούς τέτοιους εδώ μέσα κατά καιρούς και στο τέλος τους έφαγε η μαρμάγκα, βάλε κι αυτό στα στατιστικά σου!
Πιτσιρίκο η διαφορά μας είναι ότι εγώ σέβομαι το φόρουμ και αυτά που γράφουν τα παιδιά, ανώτερος το παίζεις εσύ που αδιαφορεις για τις κριτικές τους και τους υποβιβάζεις επειδή είναι μέλη σε ενα "μπουρδελοφορουμ".Σε προκαλώ να πας στο δημοτικό και πάλι να μάθεις συντακτικό. Δεν βγάζει νόημα η πρώτη παράγραφός σου, εκτός αν είσαι σε παράκρουση.
Αλίσια έχω πάρει 5 φορές. Δεν διαβάζω κριτικές, δεν βγάζω συμπεράσματα από αυτές τυπάκο. Όταν έκανε ρεπορτάζ το Star στις 15/6 για το άνοιγμα, ήμουν αυτός που την αναγνώρισε αμέσως με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Το ίδιο και τον οίκο, από τον τοίχο. Ψάξε στο παρόν νήμα να δεις. Άρα άστο. Άντζελα επίσης έχω πάρει. Έχω εμπειρία από πρώτο χέρι.
Κάτσε διάβασε κριτικές εσύ. Ποιος ξέρει τι θέματα και τι κόμπλεξ έχεις να το παίζεις ανώτερος σε ένα μπουρδελοφόρουμ.
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ
6 παρα σημερα σκαω πλατεια Βικτωριας με σκοπο να επισκεπτω το Τζωρτζιανοσπιτο.