oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Δεν ήταν όλα κλειστά,μόνο 2 ήταν κλειστά που ενημέρωναν με χαρτί ότι ανοίγουν αύριοΒεργας είδα κλειστά ε; αρα μπαρμπορα από αύριο σωστά;
Δεν ήταν όλα κλειστά,μόνο 2 ήταν κλειστά που ενημέρωναν με χαρτί ότι ανοίγουν αύριοΒεργας είδα κλειστά ε; αρα μπαρμπορα από αύριο σωστά;
Μπραμπορα
Αλεξανδρα χωματιανου
Κωνσταντινα λιοσιων/Σπύρου πατση
Άννα φυλής 59
Μαρία τρελοκοτσιδου παρασιου
Στέλλα αλβ.κωλο γυαλιά φυλής
Είναι κάποια ατανταρακια...
Αν τα παρει το μάτι σας... ρίξτε ένα σήμα είτε πμ είτε εδω
Ευχαριστώ
Στέλλα εθεάθη στο 71 κάτω.
Πρέπει να πάρει σύνταξη κάποια στιγμή όμως.
Όσον αφορά τα κορίτσια, ήταν οι γνωστές παρουσίες στους ανοικτούς στα ψηλά της Φ. Διδύμου και Φωκαίας δεν ασχολήθηκα, είχε άπειρη ζέστη.
Στέλλα εθεάθη στο 71 κάτω.
Πρέπει να πάρει σύνταξη κάποια στιγμή όμως.
Μακριά φόλα μεγατόνων!
Πέρασμα από φυλής λιοσίων κλπ γύρω στις 11... ΟΛΟΙ οι οίκοι ανοιχτοί εκτός από κάποιους στη διδύμου... Οι κοπέλες εμφανίζονται κάποιες με μάσκα αλλά μέσα στα δωμάτια της βγάζουν τελείως από όσους ρώτησα έτσι μου είπαν. Έχουν έρθει και καινούργια τεμάχια αλλά είναι όλες μπάζα!
Όσον αφορά κάτι attention whores τυπάκια που μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα επειδή είπα ότι οι μισοί είναι κλειστοί, δεν θα ασχοληθώ. Καμμένοι είναι.
Δεν έχω μπει ποτέ Στέλλα κι ούτε πρόκειται. Πρέπει να με πληρώσει βασικά, όχι να πληρώσω.
Όσον αφορά κάτι attention whores τυπάκια που μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα επειδή είπα ότι οι μισοί είναι κλειστοί, δεν θα ασχοληθώ. Καμμένοι είναι.
Κλειστοί είναι οι εξής:
65 πάνω κάτω, 86 πάνω, 67, 59 πάνω, 66 και οι δύο, 54άρια κλπ.
Αυτό είναι το σχεδόν όλοι ανοικτοί ή το όλοι ανοικτοί στη Φυλής εκτός από κάποια στη Διδύμου; Άμα είναι να κάνετε ενημέρωση τέτοια, μην κάνετε καθόλου. Ο άλλος μπορεί να πάει από του διαόλου τη μάνα.
Επίσης οίκοι που είχαν δύο κοπέλες συνήθως, τώρα μία.
Που σημαίνει απλούστατα ότι η ομαλότητα που θέλουν κάποιοι από το πρωί να μας πείσουν ότι ήρθε, θα κάνει λίγο καιρό ακόμα.
Έλα πια.
ισχυει αυτο μ την ολγα φιλε ας πουμε εγω δςν ειχα περασει καλα αναλογα τα κεφια της ειναι.και μεις πληρωνουμε ομως δε παει ετσιΒολτα συντομη σημερα καπου στις 1 στο μεταξι στην κολωνου. Περασα στην ολγα την ρωσιδα στον 2ο οροφο που λενε περαστε πανω πολυ καλο σεξ στα ηχεια. Εχω ξαναπαει με την κοπελα αρκετες φορες ειναι πως θα την πετυχεις πιστευω. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος για καλη μου τυχη! Καλες βολτες να εχετε μαγκες!!!