Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 423 άτομα (39 μέλη και 384 επισκέπτες)

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
  • Like
Αντιδράσεις: geny24
Εγγρ.
12 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
270
Πόντοι
20
Διδύμου λειτουργούν τα γκιλφάδικα στην κάτω πλευρά κύριοι? Λογικά θα περάσω από την περιοχή κατά της 18.00 για δουλειά και θα ενημερώσω αλλά αν κάποιος ξέρει από τώρα θα βοηθούσε.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Έτσι μπράβο συναγωνιστή...Αλιόνα -Μαρία
-Όλγα....Να δούμε τι θα βρούμε...

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Μπραμπορα
Αλεξανδρα χωματιανου
Κωνσταντινα λιοσιων/Σπύρου πατση
Άννα φυλής 59
Μαρία τρελοκοτσιδου παρασιου
Στέλλα αλβ.κωλο γυαλιά φυλής

Είναι κάποια ατανταρακια...
Αν τα παρει το μάτι σας... ρίξτε ένα σήμα είτε πμ είτε εδω

Ευχαριστώ

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Μπραμπορα
Αλεξανδρα χωματιανου
Κωνσταντινα λιοσιων/Σπύρου πατση
Άννα φυλής 59
Μαρία τρελοκοτσιδου παρασιου
Στέλλα αλβ.κωλο γυαλιά φυλής

Είναι κάποια ατανταρακια...
Αν τα παρει το μάτι σας... ρίξτε ένα σήμα είτε πμ είτε εδω

Ευχαριστώ

Στέλλα εθεάθη στο 71 κάτω.

Πρέπει να πάρει σύνταξη κάποια στιγμή όμως.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Έτυχε να ελευθερωθεί χρόνος σήμερα μεσημέρι κι έκανα πέρασμα στη Φυλής. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες με ονόματα και νομίζω δεν αξίζει κανείς να το κάνει στην παρούσα φάση. Το νήμα είναι μπάχαλο, έχουμε γεμίσει σπάμμερς, οι επισκέπτες είναι εκατοντάδες. Αφορμή ψάχνουν όλοι να γράψουν για το αν τηρούνται μέτρα, μας διαβάζουν τόσοι. Επειδή το θέμα πουλάει πολύ, δεν αξίζει να πεις πολλά. Όποιος είναι να πάει, θα πάει ούτως ή άλλως.

Ωστόσο θα πω τα εξής. Αρκετοί οίκοι κλειστοί στη Φυλής, περίπου οι μισοί. Απορώ που τους είδε ένας όλους ανοικτούς που γράφει. Κόσμο περίμενα περισσότερο, αλλά τελικά δεν είχε. Μιλάμε για 1.30 το μεσημέρι βέβαια. Βράδυ θα έχει λογικά. Μπαίνουν όλοι μαζί σε έναν, ενώ άλλοι οίκοι είναι άδειοι. Όσον αφορά τα κορίτσια, ήταν οι γνωστές παρουσίες στους ανοικτούς στα ψηλά της Φ. Διδύμου και Φωκαίας δεν ασχολήθηκα, είχε άπειρη ζέστη.

Καλή αρχή μάγκες και με προσοχή.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όσον αφορά τα κορίτσια, ήταν οι γνωστές παρουσίες στους ανοικτούς στα ψηλά της Φ. Διδύμου και Φωκαίας δεν ασχολήθηκα, είχε άπειρη ζέστη.

Αυτό πολύ πιθανόν να ισχύει γιατί θα έχουν τα a/c κλειστά.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Στέλλα εθεάθη στο 71 κάτω.

Πρέπει να πάρει σύνταξη κάποια στιγμή όμως.

μη μη και ΜΗ! Είναι απλά ΣΑΛΟΝΟΠΑΓΙΔΑ! Νωχελικό γαμήσι, κώλο κάνει για 2max λεπτά πίπα με σκουφί! Αν σας φτιάχνει η εικόνα της έχει καλώς αλλιώς ΜΗ

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Δεν έχω μπει ποτέ Στέλλα κι ούτε πρόκειται. Πρέπει να με πληρώσει βασικά, όχι να πληρώσω.

Όσον αφορά κάτι attention whores τυπάκια που μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα επειδή είπα ότι οι μισοί είναι κλειστοί, δεν θα ασχοληθώ. Καμμένοι είναι.

Κλειστοί είναι οι εξής:
65 πάνω κάτω, 86 πάνω, 67, 59 πάνω, 66 και οι δύο, 54άρια κλπ.

Αυτό είναι το σχεδόν όλοι ανοικτοί ή το όλοι ανοικτοί στη Φυλής εκτός από κάποια στη Διδύμου; Άμα είναι να κάνετε ενημέρωση τέτοια, μην κάνετε καθόλου. Ο άλλος μπορεί να πάει από του διαόλου τη μάνα.

Επίσης οίκοι που είχαν δύο κοπέλες συνήθως, τώρα μία.

Που σημαίνει απλούστατα ότι η ομαλότητα που θέλουν κάποιοι από το πρωί να μας πείσουν ότι ήρθε, θα κάνει λίγο καιρό ακόμα.

Έλα πια.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Πέρασμα από φυλής λιοσίων κλπ γύρω στις 11... ΟΛΟΙ οι οίκοι ανοιχτοί εκτός από κάποιους στη διδύμου... Οι κοπέλες εμφανίζονται κάποιες με μάσκα αλλά μέσα στα δωμάτια της βγάζουν τελείως από όσους ρώτησα έτσι μου είπαν. Έχουν έρθει και καινούργια τεμάχια αλλά είναι όλες μπάζα!

Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, εγώ αυτό είδα κι απόρησα.

Που τους είδε ο τύπος ΟΛΟΥΣ ανοικτούς, δεν ξέρω.

Ανοικτοί στις 11 και κλειστοί στις 1.30; Χλωμό.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα,όντως δεν υπήρχε κίνηση σήμερα,αν το δούμε αλλιώς είναι και καθημερινή και ο περισσότερος κόσμος είναι στη δουλεία τους.Όντως τα μισά περίπου σπίτια ήταν κλειστά.Πιστεύω ότι σήμερα το απόγευμα θα γίνει λαϊκό προσκύνημα.Δεν τα γύρισα όλα γιάτι με έπιασε η ζέστη,στα λίγα που πήγα δεν είδα κάτι ενδιαφέρον.(πάντα μιλάω για τα γούστα μου)

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Βολτα συντομη σημερα καπου στις 1 στο μεταξι στην κολωνου. Περασα στην ολγα την ρωσιδα στον 2ο οροφο που λενε περαστε πανω πολυ καλο σεξ στα ηχεια. Εχω ξαναπαει με την κοπελα αρκετες φορες ειναι πως θα την πετυχεις πιστευω. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος για καλη μου τυχη! Καλες βολτες να εχετε μαγκες!!!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
επειδη τηλ / ονομα αυτος που το σκεφτηκε ειναι εκτος τοπου και χρονου καλο θα ηταν οποιος θελει να γραφει το mail του. αν γινει κατι να ειδοποιηθει χωρις αλλα προβληματα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Όσον αφορά κάτι attention whores τυπάκια που μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα επειδή είπα ότι οι μισοί είναι κλειστοί, δεν θα ασχοληθώ. Καμμένοι είναι.

Αυτα πρεπει να τα βγαλεις στη φορα και οχι να τα κρατας μυστικα.
Θα ενδιαφερουν αρκετο κοσμακη πιστευω.

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Έχω να πω ότι αν και απειχα από το άθλημα από προ ιού, έχω να χύσω εναν μήνα και ανυπομονώ να συνεισφέρω στο σοβατισμα των τοίχων των παρακμιακων σπιτιών τις επόμενες μέρες

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Δεν έχω μπει ποτέ Στέλλα κι ούτε πρόκειται. Πρέπει να με πληρώσει βασικά, όχι να πληρώσω.

Κλειστοί είναι οι εξής:
65 πάνω κάτω, 86 πάνω, 67, 59 πάνω, 66 και οι δύο, 54άρια κλπ.

Αυτό είναι το σχεδόν όλοι ανοικτοί ή το όλοι ανοικτοί στη Φυλής εκτός από κάποια στη Διδύμου; Άμα είναι να κάνετε ενημέρωση τέτοια, μην κάνετε καθόλου. Ο άλλος μπορεί να πάει από του διαόλου τη μάνα.

Επίσης οίκοι που είχαν δύο κοπέλες συνήθως, τώρα μία.

Που σημαίνει απλούστατα ότι η ομαλότητα που θέλουν κάποιοι από το πρωί να μας πείσουν ότι ήρθε, θα κάνει λίγο καιρό ακόμα.

Έλα πια.

:hi:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Βολτα συντομη σημερα καπου στις 1 στο μεταξι στην κολωνου. Περασα στην ολγα την ρωσιδα στον 2ο οροφο που λενε περαστε πανω πολυ καλο σεξ στα ηχεια. Εχω ξαναπαει με την κοπελα αρκετες φορες ειναι πως θα την πετυχεις πιστευω. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος για καλη μου τυχη! Καλες βολτες να εχετε μαγκες!!!
ισχυει αυτο μ την ολγα φιλε ας πουμε εγω δςν ειχα περασει καλα αναλογα τα κεφια της ειναι.και μεις πληρωνουμε ομως δε παει ετσι

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Τι να κανουμε αδερφε ετσι ειναι αυτα και εμεις ακομα δεν εχουμε καθε μερα την ιδια διαθεση για οτιδηποτε. Θα υπαρχουν μερες που θα περναμε καλα θα υπαρχουν και μερες που θα τρωμε φολες ακομα και απο κοπελες που εχουμε ξαναπαει. Εδω εγω τραβιοβουν με μια γκομενα και μου εριχνε φολες μια περιοδο μια το ακυρωνε την αλλη δεν ηθελε πανω απο μια φορα τι να λεμε τωρα! Τελος παντων καλη συνεχεια να εχεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom