★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
όταν λες όλοι αυτοί που κάθονται ; Άνδρες οι γυναίκες ; Οι μαζί ; Τι ακριβός εννοείς ; Αν θες στηλε και πμ !!
Λοιπόν φίλε και λοιποί συναγωνιστές και αναγνώστες, το πράγμα έχει ως εξής στο μετάξι, πήγαινα κάθε μερα βόλτα εκεί..πείτε το νοσταλγία πείτε το μαλακια ότι θέλετε, έβλεπα πολλές γνωριμες φατσες που έβλεπα και οταν ήταν ανοιχτά τα τσαρδια, είχε καρφωθεί στο μυαλό μου ότι όντως κάτι παίζει εκεί, πέρασα 1 2 3 συνεχόμενες μέρες μέχρι που βρήκα το θάρρος να μιλήσω σε έναν από αυτούς, τον έπαιρνα με το καλό του μιλούσα ευγενικά, ΡΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΊΠΟΤΑ, σε εμένα δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό ότι κάτι παίζει εκεί...μέχρι που μια χρυσή μέρα πήγα να βάλω βενζίνη σε ένα φίλο αλβανό, καμμένος μπουρδελιαρης και αυτός και του λέω το και το, τι μου λέει ο γίγαντας; Ο νταβατζης που μιλούσες εκεί είναι συγγενής μου..
Χαρά εγώ δεν περιγράφεται, του λέω σώσε με ρε φίλε έχω 50 μέρες να βρεξω κήπο με το λάστιχο μου , μου λέει πάμε το βραδάκι στο μετάξι και θα σε φτιάξω...τελικά οντως φτιάχτηκα (15€ σε μυστικό σημείο εκεί γύρω;)) ..από τότε πάω μερα παράμερα και κσταβρεχω ρουμανικους αλβανικους κηπους και ρωσικές στέπες με το βλάχικο λάστιχο μου.
ΥΓ πηγαίνετε εκεί βάλτε τα δυνατά σας να φανείτε όσο πιο ευγενικοί και σωστοί με λεγειν γίνεται, οι τυποι σε περνάνε από την κοψη του ξυραφιού για να τους πείσεις ότι δεν είσαι μπάτσος ασφαλίτης ή απλά ρουφιανος. Αν έχετε κοινό γνωστό με αυτούς, τόσο το καλύτερο.