PeinaleosX
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
Απο νοτια προάστια ποια ειναι η καλύτερη επιλογή σε κοντινή απόσταση που να βολευει και το μεταφορικό; τραμ-μετρο
Ναί.Στο κλασσικό Βέργας κάτω τα πρωίνα;;;
Εγώ πάντως πρώτη φορά την είδα γιατί τον τελευταίο καιρό είχε όλο της ίδιες και της ίδιες, πάντως αν χάσει λίγα κιλά που έχει στον κωλο κσι στην 0εριφρρρια έχει πραγματικά αναλογίες μοντέλου, έξω στο σαλόνι ήταν τυπική στο βλέμμα και με φόβισε λίγο, μέσα όμως ήταν πολύ ζέστη, πεντακάθαρη, με έγλυψε και την εγλυψα, ωραία βυζια, γενικά έχει θυληκοτητα, τώρα αν συγκρίνουμε γενικά είναι κατι συνηθίσμενο σε άποψη εμφάνισης, για τον οίκο όμως όπως συμφώνησες είναι πολύ καλυτερη αυτήν την στιγμή από όλες, και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίεςΜήτσο δεν είναι και τόσο καινούργια η Κατερίνα και επίσης παίζει και Σπύρου Πάτση 40 με κλιμακωτό πρόγραμμα... Πάντως όντως είναι καλή σε σχέση με τις άλλες του οίκου.
πολύ σωστός, θα δουλεύει καθημερινά 20.00 - 02.00Τώρα live στο Κολωνού 27 όροφο περιμένοντας στο δωμάτιο την gilfαρα Φωτεινή η οποία επέστρεψε από τις διακοπές της. Όσοι πιστοί προσέλθετε
Τι βάρδια δουλεύει η Νάνσυ στο Βέργας 3;
Εγώ τελευταία την είδα απογευματινή στο ισόγειο δεξιά όπως μπαίνεις
Ρε Μητσο εγω πηγα με την κοντη την Τζουλη και μιυ χτυπησαν πορτα στα 5 λεπτα. Για αυτην που λες θα προλαβω να βγαλω το σωβρακο;Νέα κοπέλα Λιοσίων 73α, Κατερίνα ψηλή μελαχρινή με μαλλί μέχρι την μέση με κωλαρα, τούμπανο, συμπαθητική και πρόθυμη μέσα, πολύ καλύτερη από όλες μέχρι στιγμής του οίκου, δουλεύει πρωινά κυρίως
Σε ρώτησα ποια τσατσά πέτυχες κσι δεν μου απάντησες, στο Α, η στο πάνω πηγές?Ρε Μητσο εγω πηγα με την κοντη την Τζουλη και μιυ χτυπησαν πορτα στα 5 λεπτα. Για αυτην που λες θα προλαβω να βγαλω το σωβρακο;
Το Αγιου Πετρου 7 είναι μέγα φολοσπιτο
Προχτές το βράδυ ήταν στη θέση της η Χριστίνα. Για την τσα τσα θα σε απογοητεύσω , δεν ήταν εκει η Πάρκινσον.Καλησπέρα προς όλους. Η Χριστίνα η ελληνο...κατι που δουλεύει με την τσατσά με το Πάρκινσον, έχει επιστρέψει ή ακόμα διακοπαρει; γνωρίζει κάποιος;
στο πανω. Μια ξανθια τσατσα, τι σημασια εχει; Εντολες του αφεντικου εκτελει.Σε ρώτησα ποια τσατσά πέτυχες κσι δεν μου απάντησες, στο Α, η στο πάνω πηγές?
Αφού δεν περνάει ποτέ κανένας καλά σε αυτά τα μαγαζιά Λιοσίων, Σπύρου Πάτση τι να λέμε ρίσκο αποτυχίας επιλογή χαμένηΑπο τοτε που πηραν το Σπυρου Πατση με τιμολογηση 20-30-40-60, στα Λιοσιων μοιραζουν ξεπετες.