Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 327 άτομα (38 μέλη και 289 επισκέπτες)

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Τυπε με επεισες με την ενημερωση σου και πεταχτηκα να την δοκιμασω!
Οπως ακριβως τα περιγραφεις ειναι απο ομορφια και χαρακτηριστικα,απο ρωγαρες και κολαρα!!!
ΑΛΛΑ στο σαλοναρισμα φανηκε κουρασμενη,ισως και μουτρωμενη...μεσα στο δωματιο βεβαια χαμογελαστη αλλα οχι τοσο διαχυτικη...θα αφησω και κριτικη με περισσοτερες πληροφοριες.

παιδια εγω εχω να αναφερω πως πεταχτηκα 2 φορες.....διοτι ενας συναγωνιστης ειπε για καταλινα...αλλος για μελισα.....δυστυχως και τις 2 τζιφος...η καταλινα δεν δουλευε....και την αλλη ειχε κλεισει!πρωι!ελεος....

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
οι πραγματικες φολες ειναι λιγες, απλα καποιες δεν το εχουν. αν δεν πας ομως, δε θα μαθεις... ετσι ειναι.
την ΒΕΡΟΝΙΚΑ δεν την προλαβα. μια φορα ειχα περασει να τη δω απο κοντα, γιατι ειχα δει κατι photos της και μου αρεσε παρα πολυ. δυστυχως δεν ειχα φραγκα να περασω τη συγκεκριμενη μερα. περασα μια αλλη και ειχε φυγει απ'οτι μου ειπαν. :((( ελπιζω να ξαναρθει και να την τιμησω δεοντως παντως.
Καλημέρα, έχω περάσει πάρα πολλές φορές από τα σπίτια της φυλης και είχα και αρκετά στανταράκια απλά επειδή πιστεύω ότι παλιότερα ήταν καλύτερα απο 'τι είναι σήμερα και το 20 για μερικούς δεν είναι για πέταμα καλύτερα σε σπίτια όπου ξέρεις ότι θα περάσεις καλά.Φωτογραφίες απο Βερόνικα που λες,από που τις είδες;

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
11 & 12 Αυγούστου έπαιξα ένα τρικάστ αμοιβόμενο με 2 φαβορί το φυλής 86 & Διδυμου 27 και 1 αουτσάιντερ το Φυλής 81.

Με απόδοση 60*

ΤΑ ΠΟΡΝΟΑΛΟΓΑ ΜΟΥ ↓↓↓

#Φυλής 86 → Μαρία η 18χρόνη παρθένα.

#Φυλής 81 → Ντιάνα η καινούρια μουναρομιλφάρα.

#Διδυμου 27 → Μαρία η διψασμένη για σπέρμα.

Καλησπέρα, θα ανεβάσεις κριτικές;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Αυτή η Έλλη στα φ65 μια μελαχρινή.. λέει τίποτα μέσα ρε μάγκες??...λέω να την επισκεφτώ σήμερα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Καλημέρα, έχω περάσει πάρα πολλές φορές από τα σπίτια της φυλης και είχα και αρκετά στανταράκια απλά επειδή πιστεύω ότι παλιότερα ήταν καλύτερα απο 'τι είναι σήμερα και το 20 για μερικούς δεν είναι για πέταμα καλύτερα σε σπίτια όπου ξέρεις ότι θα περάσεις καλά.Φωτογραφίες απο Βερόνικα που λες,από που τις είδες;

καλησπερα. εννοειται οτι αν ξερεις συγκεκριμενες πουτανες και τις αναλογες υπηρεσιες τους, θα περασεις καλα εφοσων εισαι ικανοποιημενος απο αυτες... λογικοτατο. κι εγω αυτο κανω αλλωστε αν δε δω κατι καινουριο που να μου αρεσει, εστω καπως. απο την αλλη ομως, αυτο που λεω ειναι οτι αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις. με το καθε 20αρικο που λετε ολοι οτι το πετατε, στην ουσια δεν το πετατε μαγκες.... απλα μεγαλωνει η εμπειρια σας. η καθε κριτικη που γραφει ο καθενας ειναι για το πως περασε Ο ΙΔΙΟΣ. δε σημαινει οτι ολοι οι υπολοιποι προκειται να περασουν το ιδιο με αυτον. σε καποιους τυχαινει δε λεω, αλλα σε καποιους αλλους οχι. αρα απο το να δεις μια πουτανα που σου αρεσει και να μη μπεις επειδη εχεις δει 1-2 κριτικες οτι δεν ειναι καλη (και καλα), για μενα προσωπικα ειναι μαλακια και αυτο το ΑΝ θα σου τρωει το μυαλουδακι (και αν σου κατσει οπως ελεγε η διαφημιση). τονιζω ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. και δινω παραδειγμα δικο μου προσφατο με την ΛΙΖΑ απο φυλης 56. ολοι-σχεδον ολοι, γραφανε αρνητικα σχολια. εμενα επειδη μου αρεσε-αρεσει παρα πολυ, μπηκα... και "ρισκαρα". μου βγηκε σε παρα πολυ καλο και εννοειται οτι θα ξαναπαω οσο ειναι εδω.
επισης απαντες σχεδον γραφουν για το ποσο καλη ειναι-ηταν η ΑΛΙΟΝΑ (δρακος-δεινοσαυρος) απο διδυμου 18. ρε φιλε πηγα την ειδα απο περιεργεια και Ε Φ Ρ Ι Ξ Α. ΠΩΣ θα πας με μια πουτανα-γκομενα (ας υποθεσουμε γκομενα και τη συγκεκριμενη) αν δε σου αρεσει ????????????????
jesus fukcin christ δηλαδη λεμε....(εξαιρουνται οι "μεροκαματιαρηδες" και σε αυτους παω πασο).
τελος... photos της ΒΕΡΟΝΙΚΑ ειχα δει απο το αγιου πετρου που τη διαφημιζε (στo αλλο γνωστο site) στο ημερησιο προγραμμα που βγαζει για το ποιες δουλευουν την εκαστοτε μερα.
τρελο μουνι-ακομα κλαιω που δεν την προλαβα by the way :(

kostaszig

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
129
Πόντοι
280
11 & 12 Αυγούστου έπαιξα ένα τρικάστ αμοιβόμενο με 2 φαβορί το φυλής 86 & Διδυμου 27 και 1 αουτσάιντερ το Φυλής 81.

Με απόδοση 60*

ΤΑ ΠΟΡΝΟΑΛΟΓΑ ΜΟΥ ↓↓↓

#Φυλής 86 → Μαρία η 18χρόνη παρθένα.

#Φυλής 81 → Ντιάνα η καινούρια μουναρομιλφάρα.

#Διδυμου 27 → Μαρία η διψασμένη για σπέρμα.

Σε ποιά βάρδια ήταν Μαρία και εμφανισιακά πως είναι;

Doggen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
1.015
Πόντοι
361
Τύποι ξέρουμε αν αυτές τις μέρες δουλεύουν η Άννυ Φωκαίας 25 όροφος και Μικαέλα Φωκαίας 17 ισόγειο;;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
  • Like
Αντιδράσεις: Doggen

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.931
Πόντοι
206
Την φαμπιανα απο αγίου Πέτρου 7 την έχει δοκίμασα κανείς; τι λέει  στον αγώνα;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Δεν σε ξέρω, αλλά μ' αυτά που λες χειρότερος είσαι γιατί είσαι σκατόψυχος  :vomit:
Δεν με αφορά η άποψή σου αφενός,αφετέρου δε, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς;Υπάρχουν και μας χαλάνε το πρεστίζ του τουρισμού μας,καθώς τουρισμός=πρεστιζ και μουρη.Αυτό είναι αλήθεια και δεδομένο.Τώρα αν είναι άνθρωποι σε ανάγκη,προσωπικά αν ήμουν τουρίστας δεν θα με ένοιαζε,αλλά θα έλεγα ότι πήγα εκεί και έζεχνε ο τόπος,όλο ζητιάνευαν και έπαιρναν πρέζα στην μέση του δρόμου,σε κοινή θέα μέρα μεσημέρι.Αυτό δείχνει την κατάντια μας.Τώρα αν πιστεύεις ότι η παράθεση αληθειας και δεδομένων είναι σκατοψύχι,στον πούτσο μου.

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
ρε παιδια η μαρια η ποντια απο κολωνου που πηγε παλι?την εχω χασει....οποιος ξερει ας πει σπιτακι κ βαρδια.ευχαριστω!!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
65
Πόντοι
0
καλησπερα στην παρεα σας,με λενε νικο και δοκιμασα κολωνου 30 οροφο μια ελενη-ελενα καινουρια μελαχρινη,ρωσιδα λεει ,στα 15 ευρω,επειδη η περιοχη γυρω δυστηχως δεν ειχε τιποτα καλο για την ωρα,στα του δωματιου η επικοινωνια δυσκολη, λιγα αγγλικα απο αυτην,ελαχιστα ρωσικα απο εμενα διοτι εχω ταξιδεψει παλια μοσχα,μετρια προκαταρκτικα,2 στασεις με το ζορι με πολυ κρεμα,της ζητησα 69 για να τελειωσουμε :kissass2:,και δυστηχως ρε παιδια οταν πλησιασε μου ηρθε μια εντονη μυρωδια που δεν μπορω να περιγραψω τι ακριβως ηταν και με εκανε για αρκετη ωρα μετα την επισκεψη μου να σιχαθω το γυναικειο αιδοιο για αρκετη ωρα ,η υπηρεσια χτυπησε την πορτα στο 8 λεπτο...Εμφανισιακα για την περιοχη αξιζει,σε υπηρεσιες κατω του μετριου,θα γραψω κριτικη

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Προσωπικά εγώ επισκέπτομαι μερικές κυρίες που τις ξέρω και είναι γνωστές και στους λοιπούς παρεπιδημούντες εδώ και 10 χρόνια. Αλλά οι περισσότεροι τις έχετε βαρεθεί και δε θέλετε πια να ακούτε γι αυτές. Από τη σχέση μου με αυτές τις κυρίες ξέρω ότι (α) δεν είμαι δύσοσμος (β) μου κάνει κουκου.

Πάω λοιπόν σήμερα εξερευνητική αποστολή Διδύμου, με πρόθεση (και budget) να μπω σε όλα.

Πάμε λοιπόν Δ20, όπου ένας νεαρός αναγγέλει την Αμίρα. Και μετά από λίγο βγαίνει και η Αμίρα. Αντανακλαστικά και χωρίς να το θέλω είπα "Dafaque!!!" και εννοούσα "τι είναι αυτό το πράγμα και ποιός του έδωσε άδεια επαγγέλματος". Πρόκειται για ένα mutated alien από ταινία scifi.

Φεύγοντας από κει, μπαίνω στο Δ22. Το πάνω νομίζω ήτο κλειστό, διότι έιχαν τοποθετηθεί δύο σκούπες στο πρώτο σκαλί, οπότε πάμε στο ισόγειο, το οποίο αποτελεί διακοσμητικό υπόδειγμα σε σχέση με τους άλλους οίκους. Μας παρουσιάστηκε μια τσιγγανίς, (ούτε καν κράτησα όνομα) και ανακοινώθηκαν ένα κάρο υπηρεσίες, περιλαμβανομένου και ακα τσιμπουκοδρομίας, στην οποία εξετάσθει η κορασίς. Η οποία το έβαζε στο στόμα για 3 δευτερόλεπτα και μετά το έβγαζε, κοιτούσε αλλού και το τραβολογούσε με το χέρι. Τη ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα, της εξήγησα ότι αν το βάλει στο στόμα θα σηκωθεί σαν S400, αλλά η κορασίς επέμενε στο πρόγραμμά της, ήτοι το έβαζε για 3 δευτερόλεπτα (και ξέρω να μετράω 3 δευτερόλεπτα καθότι διπλωματούχος αλεξιπτωτιστής) και  μετά το έβγαζε, σηκωνόταν άλλαζε στάση και τανάπαλιν, οπότε τη διαολόστειλα και σηκώθηκα και έφυγα.

Βγαίνοντας από το Δ22, υπήρχε ακόμα φουσκωμένο πορτοφόλι, αλλά σκέφτηκα ως εξείς: "καλύτερα να πάω να πάρω ένα δώρο στη Μπαρμπόρα, παρά να τραβολογιέμαι με τα σούργελα, για τα οποία διαβάζω στο bou".

Το θέμα είναι τι δώρο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom