Προσωπικά εγώ επισκέπτομαι μερικές κυρίες που τις ξέρω και είναι γνωστές και στους λοιπούς παρεπιδημούντες εδώ και 10 χρόνια. Αλλά οι περισσότεροι τις έχετε βαρεθεί και δε θέλετε πια να ακούτε γι αυτές. Από τη σχέση μου με αυτές τις κυρίες ξέρω ότι (α) δεν είμαι δύσοσμος (β) μου κάνει κουκου.
Πάω λοιπόν σήμερα εξερευνητική αποστολή Διδύμου, με πρόθεση (και budget) να μπω σε όλα.
Πάμε λοιπόν Δ20, όπου ένας νεαρός αναγγέλει την Αμίρα. Και μετά από λίγο βγαίνει και η Αμίρα. Αντανακλαστικά και χωρίς να το θέλω είπα "Dafaque!!!" και εννοούσα "τι είναι αυτό το πράγμα και ποιός του έδωσε άδεια επαγγέλματος". Πρόκειται για ένα mutated alien από ταινία scifi.
Φεύγοντας από κει, μπαίνω στο Δ22. Το πάνω νομίζω ήτο κλειστό, διότι έιχαν τοποθετηθεί δύο σκούπες στο πρώτο σκαλί, οπότε πάμε στο ισόγειο, το οποίο αποτελεί διακοσμητικό υπόδειγμα σε σχέση με τους άλλους οίκους. Μας παρουσιάστηκε μια τσιγγανίς, (ούτε καν κράτησα όνομα) και ανακοινώθηκαν ένα κάρο υπηρεσίες, περιλαμβανομένου και ακα τσιμπουκοδρομίας, στην οποία εξετάσθει η κορασίς. Η οποία το έβαζε στο στόμα για 3 δευτερόλεπτα και μετά το έβγαζε, κοιτούσε αλλού και το τραβολογούσε με το χέρι. Τη ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα, της εξήγησα ότι αν το βάλει στο στόμα θα σηκωθεί σαν S400, αλλά η κορασίς επέμενε στο πρόγραμμά της, ήτοι το έβαζε για 3 δευτερόλεπτα (και ξέρω να μετράω 3 δευτερόλεπτα καθότι διπλωματούχος αλεξιπτωτιστής) και μετά το έβγαζε, σηκωνόταν άλλαζε στάση και τανάπαλιν, οπότε τη διαολόστειλα και σηκώθηκα και έφυγα.
Βγαίνοντας από το Δ22, υπήρχε ακόμα φουσκωμένο πορτοφόλι, αλλά σκέφτηκα ως εξείς: "καλύτερα να πάω να πάρω ένα δώρο στη Μπαρμπόρα, παρά να τραβολογιέμαι με τα σούργελα, για τα οποία διαβάζω στο bou".
Το θέμα είναι τι δώρο.