Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (24 μέλη και 258 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα πέρασμα σε μερικά περιφερειακά μαγαζια τώρα πριν λίγη ώρα

Βεργας3 αριστερά Λεϊλά η μελαχρινή νεαρή αδύνατη αβυζη κοπέλα εντελώς ψοφια ανευρη στο σαλόνι αυτή βαριέται κυριολεκτικά που ζει λυπάμαι τον Φουκαρα που θα κλάψει το20€ο αν κάνει το λάθος να περάσει μαζί της
Βέργας6 υπερυψωμένο Μπάρμπαρα η γνωστή Μελαχρινή Μιλφ Βουλγάρα γνωστή με τους φανατικούς οπαδούς έχει όμορφυνει πάντως
Τροφωνίου13 όροφος Νατάσσα μελαχρινή Μιλφ Ρωσσιδα γυρολόγος καθόλου καλή στη δουλειά ούτε και στην επαρχία δεν μπόρεσε να στεριώσει την έδιωξαν αδιάφορη εμφανισιακά προσπεραστε απλά μην ανεβείτε τσάμπα τις σκάλες
Πιπίνου 65 Μέλινα η μελαμψή Βραζιλιάνα με τα τατουάζ συμπαθητική στο σαλόνι αλλά μετριότητα στο δωμάτιο με δυσάρεστες οσμές να βγαίνουν από το μουνι τής
Φυλής 81 Λίλυ από το109
Μαραθώνος59 Ισόγειο Γιάννα η γνωστή ξέμειναν από κοπέλες και αυτή θα έχει σκυλοβαρεθει τη ζωή μετριότητα ακατάλληλη επιλογή φυσικά για 20€ο.

Αυτά τα ολίγα απλά η ίδια μίζερη κορεσμένη κατάσταση παρακμής επίσης όπως ήμουν Φυλής ψηλά α εκεί δίπλα από τα134αρια με θλίψη είδα να έχει μπει ενοικιαστηριο στο καθαριστήριο μια από τις τελευταίες Ελληνικές επιχειρήσεις στη γειτονια

Έλα ρεεέεεεε κλείνει (και) το καθαριστήριο στην Αχαρνών γωνία ;;

Επισκέπτης
Καλησπέρα με τρέλα. Πάντα με κορδέλα.

Τις τελευταίες φορές (εντός μηνών, όχι ημερών) έχω δοκιμάσει με αρκετές κοπέλες κυρίως σε Φυλής και στενά. Όλες ήταν κακές, δηλαδή εντελώς διαδικαστικές, χωρίς ενδιαφέρον, προσοχή, με φοβερή βιασύνη και τυποποίηση.

Παλαιότερα πρόσεχαν τον πελάτη και νοιάζονταν να περάσει καλά.

Στα γούστα μου μου αρέσουν οι νταρντανες με μεγάλο ωραίο κωλο.

Υπάρχουν κοπέλες που προτεινετε και που θα τιμήσουν τον πελάτη και θα νοιάζονται στο να περάσει καλά;
καμια

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.935
Πόντοι
9.596
Εννοείται πως υπάρχουν και θα σου προτείνω την καλύτερη! ;)

Φυλής 71...Αρίνα

#Η Αρίνα αυτή την στιγμή συνδυάζει όλο το πακέτο: Είναι νέα,όμορφη με αδύνατο ωραίο λευκό σώμα και με σλάβικο καθαρόαιμο dna! :respect:

Το πρόγραμμά της είναι για Oscar!
Ακάπωτο τίμιο βιδωτό υγρό τσιμπούκι,Φοιτητικά καυτά γλωσσόφιλα,γλείφει τα αρχειδάκια όμορφα σαν παγωτό και έχει αδυναμία στο 69.
Και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν βιάζεται στο δωμάτιο....αν δεν χύσεις δεν φέυγεις! :hi:
...Φυλής 72 φίλε... :hi:...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Είσαι σίγουρος???

Η Αρίνα πήρε μεταγραφή στο Φυλής 71Α (ισόγειο). ;)

Αυτή είναι! Φυλ 71 κάτω την είχα δει πρωί...
Καινούρια είναι; Δεν θυμάμαι να την έχω ξανά δει, δεν μπήκα διότι σαλονάρισε γρήγορα και φοβήθηκα.
Είναι και απόγευμα η μόνο πρωί; ευχαριστώ!  :hi:

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
865
Πόντοι
361
Καλησπέρα με τρέλα. Πάντα με κορδέλα.

Τις τελευταίες φορές (εντός μηνών, όχι ημερών) έχω δοκιμάσει με αρκετές κοπέλες κυρίως σε Φυλής και στενά. Όλες ήταν κακές, δηλαδή εντελώς διαδικαστικές, χωρίς ενδιαφέρον, προσοχή, με φοβερή βιασύνη και τυποποίηση.

Παλαιότερα πρόσεχαν τον πελάτη και νοιάζονταν να περάσει καλά.

Στα γούστα μου μου αρέσουν οι νταρντανες με μεγάλο ωραίο κωλο.

Υπάρχουν κοπέλες που προτεινετε και που θα τιμήσουν τον πελάτη και θα νοιάζονται στο να περάσει καλά;

Καλησπέρα! Για εμένα οι καλύτερες σε αυτό που ζητάς ειναι η Λάνα και η Όλγα από Πιπίνου 118. Πολύ καλές στο δωμάτιο με όμορφο πρόσωπο και οι 2 και είναι έτσι όπως τις θες νταρντάνες.

Αχ αυτό το Πιπίνου 118 το αγαπημένο μπουρδέλο ήτανε για χρόνια... Βασικά ακόμα είναι αλλά έχω απογοιτευτεί. Η Λάνα και η Όλγα ειναί πολύ καλές στην δουλεία τους και περνάω πολύ καλα μέσα στο δωμάτιο (μεγάλο plus είναι ότι έχει απο τα καλύτερα δωμάτια με ντουζ για 20 ευρα) αλλά ρε γαμώτο δεν είναι του style μου... Πάω απλά γιατί περνάω καλά και ξέρω αυτές τις υπηρεσίες δεν θα τις έχω αλλού ( είμαι τακτικός πελάτης 3-4 χρόνια και δεν με ενοχλούν με τον χρόνο). Βλέπω πολλά παράπονα για το επίπεδο ομορφίας και η αλήθεια είναι ότι ειναι τραγικό σε σχέση με παλία... Εποχές που είχαμε επιλογές... Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος απο τότε που έφυγε η nicole απο το Πιπίνου και ακόμα ώποτε την σκέφτομαι με πίανει μια μελαχγολία. Πρέπει για party της όσα χρόνια δούλεψε να έσκασα πάνω από 1κ ευρο δεν μετάνιοσα ποτέ τίποτα. Είναι η μόνη πουτάνα που θυμάμαι χαρακτιριστηκά την πρώτη μου φορά μαζί της. Και δεν θυμάμαι καμία άλλη... Ούτε όταν γάμισα πρώτη φορα σε μπουρδέλο. Τώρα διάβασα ότι έφεραν νέα κοπέλα και ότι είναι καλή... Μακάρι...

Δοκίμασα και την Λίζα γιατί οι κριτικές έλεγαν οτι είναι μουνάρα και είχα βαρέθει συνέχεια με τις ίδιες και τις ίδιες... Τις πρώτες 2 φορές έδειξε λίγη συμμετοχή στο γλυφομούνι μόνο... Καπότα κατευθείαν 0 προκατακτικά, πίπα, γλιφομούνι και μετά sex. Τις πρώτες 2 φορές κατάφερα να τελιώσω γιατί είναι σαν άγγελος η τύπισσα αλλά την 3 με τίποτα. Σαν ρομποτάκι είναι δεν παλεύεται. Βάλε και τις χάλια υπηρεσίες ε δεν ξαναπάω προφανός να πετάξω τα λεφτά μου.

αααααχ Νικολ :( :( :(

Επισκέπτης
Εννοείται πως υπάρχουν και θα σου προτείνω την καλύτερη! ;)

Φυλής 71...Αρίνα

#Η Αρίνα αυτή την στιγμή συνδυάζει όλο το πακέτο: Είναι νέα,όμορφη με αδύνατο ωραίο λευκό σώμα και με σλάβικο καθαρόαιμο dna! :respect:

Το πρόγραμμά της είναι για Oscar!
Ακάπωτο τίμιο βιδωτό υγρό τσιμπούκι,Φοιτητικά καυτά γλωσσόφιλα,γλείφει τα αρχειδάκια όμορφα σαν παγωτό και έχει αδυναμία στο 69.
Και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν βιάζεται στο δωμάτιο....αν δεν χύσεις δεν φέυγεις! :hi:
εισαι παντα αξιοπιστος

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.465
Πόντοι
41.129
Περασμα το πρωϊ απο φ84 οπου ηταν η Βαλερια.  Δε λεω .. τσολιαδοκορμι, αλλα στο προσωπο εχανε.

Φολο-Λιζα απο διδυμου 8α την βρισκω πιο ομορφη, αλλα δεν τολμω να ξαναπερασω μαζι της.

Τελικα το εδωκα σε αλλη κορασιδα το 20αρικο  :rose:

scorpio16673

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
24
Like
99
Πόντοι
10
Ανοιξε καινουργιο σπιτι στη Διδυμου 22 στο 1ο οροφο.
Δουλευει η Αλεξάνδρα - βουλγάρα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.465
Πόντοι
41.129
Σε ποια ρε φίλε??
Έπιασε τόπο??

Aν επιασε τοπο ??? Μιλαμε για την πιο value for money κορασιδα της φυλης...  :heavymetalbig:

Μπαινει μεσα με καθε γαμησι δε βγαζει κερδος  :hi: :kneel:

Δε μπορω να πω ποια ειναι. Θα θεωρηθει οτι την προωθω  :S

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Aν επιασε τοπο ??? Μιλαμε για την πιο value for money κορασιδα της φυλης...  :heavymetalbig:

Μπαινει μεσα με καθε γαμησι δε βγαζει κερδος  

Δε μπορω να πω ποια ειναι. Θα θεωρηθει οτι την προωθω  :S
Από ποτέ η πληροφορία, κριτική θεωρείται προώθηση?? Γι'αυτό το λόγο δεν είναι το νήμα??  :think:  :think:

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Χτες βράδυ πέτυχα στο Φ56 τη Λίζα
μάλλον είναι η μουναροπιπίνα από Διδύμου 8.
Αφού την πέτυχα πέρασα στο καθαρό και πιο φωτεινό δωμάτιο
δεξιά πριν τη κουζίνα.
Το κορίτσι είναι άπαιχτο από φυσική ομορφιά.
Την πήρα σε τρεις στάσεις.Μετά την πίπα ανέβηκε μόνη της
από πάνω ,ύστερα την ξάπλωσα κάτω και το τέλος ήρθε
στο πισωκολλητό που την γάμαγα μανιασμένα κανά δίλεπτο
και μετά το χύσιμο.
Βγαίνοντας με χαιρέτησε η τσατσά που δεν ενόχλησε
και η Λίζα σε ελληνικά "καληνύχτα".

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Πέρασμα πριν απο μισή ώρα από πιπίνου 118, όπου δουλεύει η καινούργια Βικτώρια. Κοντούλα, αδύνατη, με ωραίο κωλαράκι και πρόσωπο γλυκο. Το μόνο μείον το χαλαρό βυζάκι. Στο δωμάτιο στην κριτική που θα ανεβάσω. Πάντως ήταν πολύ θερμή

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.967
Πόντοι
3.177

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
Γεια χαρα μυστες καμια προταση για καμια καλη πιπα στη βαρδια υπαρχει?4

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Μαρία Αλβανίδα  :coolcondom:Απο το φυλής 71 το τρίτο στην σειρά

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά καλησπέρα μετά από αρκετές ημέρες συμμετοχης στην αποχή σήμερα έσπασα λόγω επιστροφής μια νεαρής νταρντανας ομορφης κοπέλας Μαριάννα Ρεμούνδου21 όροφος που αποτελεί για μένα καλό στανταρακι ή μάλλον αποτελούσε έσπασα την αποχή πέρασα αλλά δυστυχώς η απόδοση της κοπέλας δεν ήταν η αναμενόμενη και το ξενερωμα μεγάλο μαλακίες

Θα σας μεταφέρω σε λίγο εικόνα από τα περιφερειακά μαγαζια που δεν είναι τόσο καλη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom