Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (32 μέλη και 247 επισκέπτες)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
επισης ξεχασα μπηκε μεσα με την κρεμα ξενερωμα κι αυτο,στο δε ιεραποστολικο πηγα να βαλω τα ποδια τις στουω ωμους μου για πιο καλη διεισδυση και αρνηθηκε και μ αλλαξε σταση...
χμμμμμμμ κρεμα? χμμμμμμ φιλε μου τιν να σου πω!!!!!! τοσο πολυ τιν κσεμουνιασανε? εμενα παντος δεν επεσε τιποτα τετιο στιν αντιλιψη μου! εισαι σιγουρος οτι ηταν η μπαρβαρα?

funat

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Να σαι καλά DIMITRIS, θα καταθεσω και παλι εκεί τον οβολόν μου  ;)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Να σαι καλά DIMITRIS, θα καταθεσω και παλι εκεί τον οβολόν μου  ;)
φιλε μου μπορη να ειναι 40+ μα δεν ξεκολαγε απο την αγγαλια μου. τισ λεω σε περιμενουν εξω , αστουσ να περιμενουν μου λεει 30 λεπτα σχολιοταν με εμενα να δισ αγγαλιεσ που μοθ εκανε τρελαθηκα απο την συμπεριφορα της λες και με γνοριζε χρονια και ειχε καιρο να με δει...... τι περιεργα πλασματα ειναι οι πορνες....

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Αππογευματινή επίσκεψη Κωσταντινουπόλεως 166 κάτω , Καρίνα η γνωστή με τα 5άρια :boobies: λέω ας την πάρω να δώ μήπως και βελτιώθηκε  , κρίμα τα  :boobies: της , η κοπέλα κάνει  για πα-πουτσο-θήκη στη βεράντα , με ρωτούσε απο το πρώτο λεπτό αν τέλειωσα και όσο αργούσα  ξανά ρωτούσε , μέχρι που μου την έσπασε και την καθυστέρουσα κι άλλο, στο τέλος αφού τελείωσα με ρωτάει τέλειωσες της λέω όχιιιιι ,βγαίνω απο μέσα της και με κοιτούσε στο π...ς να δεί αν τελείωσα , άντε  γειά κορίτσι μου

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Αππογευματινή επίσκεψη Κωσταντινουπόλεως 166 κάτω , Καρίνα η γνωστή με τα 5άρια :boobies: λέω ας την πάρω να δώ μήπως και βελτιώθηκε  , κρίμα τα  :boobies: της , η κοπέλα κάνει  για πα-πουτσο-θήκη στη βεράντα , με ρωτούσε απο το πρώτο λεπτό αν τέλειωσα και όσο αργούσα  ξανά ρωτούσε , μέχρι που μου την έσπασε και την καθυστέρουσα κι άλλο, στο τέλος αφού τελείωσα με ρωτάει τέλειωσες της λέω όχιιιιι ,βγαίνω απο μέσα της και με κοιτούσε στο π...ς να δεί αν τελείωσα , άντε  γειά κορίτσι μου
παιδια εγω ειχα να παω απο το 1997 σε οικο ανοχης..... δεν ξερω τι συνβενη πια με δαυτες... σε γενικες γραμμες πανε ανεπιστρεπτη οι παλιεσ πουτανες που τιμουσαν την δραχμη μας .....

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
παιδια εγω ειχα να παω απο το 1997 σε οικο ανοχης..... δεν ξερω τι συνβενη πια με δαυτες... σε γενικες γραμμες πανε ανεπιστρεπτη οι παλιεσ πουτανες που τιμουσαν την δραχμη μας .....

Πολυ σωστή παρατήρηση!! Τι τη θέλαμε τη ζώνη του ευρώ πανάθεμά μας!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Σημερα απογευμα
ΦΥΛΗΣ
200 η κατερινα μου, καταθεση,καθως είναι ένα πολύ καλο κοριτσι που παντοτε με χαλαρωνει
67 μονικα το σεξι λεπτο ξανθο
80,τζωρτζια ,ωραιο λεπτο καστανο κοριτσι που μοιαζει με την κλαουντια από φυλης 59  στ οποιο ηταν η βανεσα

ΜΟΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ,λεπτο καστανο με κοντο μαλλι,μαρια νομιζω,μαλλον αδιαφορο

ΦΩΚΑΙΑΣ
17 πανω….τι παιδι ηταν αυτό..αν και γυρω στο 1,68 ομολογουμενως εντυπωσιακο
25 κατω,βικτωρια με το χρυσο μ…και το τρελλο παρτουζακι

ΑΧΑΡΝΩΝ 106,ευα με μαυρες ζαρτιερες  κοντο ξανθο μαλλι και βαθεις αναστεναγμους στο δωματιο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σημερα απογευμα
ΦΥΛΗΣ
200 η κατερινα μου, καταθεση,καθως είναι ένα πολύ καλο κοριτσι που παντοτε με χαλαρωνει
80,τζωρτζια ,ωραιο λεπτο καστανο κοριτσι που μοιαζει με την κλαουντια από φυλης 59  στ οποιο ηταν η βανεσα

ΦΩΚΑΙΑΣ
17 πανω….τι παιδι ηταν αυτό..αν και γυρω στο 1,68 ομολογουμενως εντυπωσιακο

ΑΧΑΡΝΩΝ 106,ευα με μαυρες ζαρτιερες  κοντο ξανθο μαλλι και βαθεις αναστεναγμους στο δωματιο
ντεφορμε ο παικτης σημερα :2funny:

leasedline

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κοπέλες δεν μπορώ να σου πω σιγουριά ποιες θα είναι αλλά στο Κολωνού 30 κάτω ( Της Κατερίνας ) θα βρεις καλά πράγματα όπως και στο 30 πάνω καλός χώρος με καλές κοπέλες  Κολωνού 32 πάνω και εκεί έχει καλά να πας και καμία βόλτα και στης Κολωνού 27 πάνω και κάτω τώρα στην Ιάσωνος 19 πάνω και κάτω έχει πάντα σχεδόν διαμαντάκια με αποκορύφωμα την Λαρίσσα που είναι στο πάνω θα πάθεις πλάκα και στα απέναντι έχει καλά κάποιες φορές και μην ξεχάσεις να πας στην Ιάσωνος 37 πάνω και κάτω . Αυτά  ;) ;) ;)

ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες......θα τα τιμησω!!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα απογευμα
ΦΥΛΗΣ

ΦΩΚΑΙΑΣ
17πανω...τι παιδι ηταν αυτο..αν και γυρω στο 1,68 ομολογουμενως εντυπωσιακο

Λιγα και καλα xilnik  :thumbsup:
Φωκαιας17 πες αν μπορεις λεπτομερειες...θα μου αρεσει? :cheesy:

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
H Ανδριάννα τι ώρες δουλέυει και μέχρι πότε?

Επισκέπτης
πιατσουλι τα πορνοσιγχαριτιρια μου!!!!
εγινε πλεον το βαπτισμα του πιροσ!
ο τιτλοσ σου ανικι!
εισαι πλεον μελοσ τισ γαλαζοαιματισ  πορνοοικογενιασ τον πορνορεπορτερς!!!!
ευγε!!!!!σου αξιζε εδο και καιρο!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
πιατσουλι τα πορνοσιγχαριτιρια μου!!!!
εγινε πλεον το βαπτισμα του πιροσ!
ο τιτλοσ σου ανικι!
εισαι πλεον μελοσ τισ γαλαζοαιματισ  πορνοοικογενιασ τον πορνορεπορτερς!!!!
ευγε!!!!!σου αξιζε εδο και καιρο!!!
Σε ευχαριστω πολυ τσιρτσιναμπα μου  :smitten: :smitten: :smitten:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Τα Σέβη μου και τα Συγχαρητήρια μου για το καινούργιο σου αξίωμα PIATSAS  :rockon: :rockon: :rockon: . Έτσι και αλλιώς το άξιζες πως να το κάνουμε . ;) ;) ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Τα Σέβη μου και τα Συγχαρητήρια μου για το καινούργιο σου αξίωμα PIATSAS  :rockon: :rockon: :rockon: . Έτσι και αλλιώς το άξιζες πως να το κάνουμε . ;) ;) ;)
Ευχαριστω Αντωνη  ;) Τα δικα μου σεβη για την τεραστια πολυπλευρη συνεισφορα σου  :rockon: :rockon: :rockon:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
φιλε δημητρη ναι αυτη ηταν σιγουρα..ακουσα το ονομα της

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom