Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 278 άτομα (35 μέλη και 243 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Ας μου πει καποιος φιλος, επειδη θα ερθω στην αθηνα και συγκεκριμενα στο μεταξουργειο (ιασωνος - κολωνου),σαββατο πρωι σε ποιες κοπελλες αξιζει να παω?? (οδο-αριθμο)
κοπέλες δεν μπορώ να σου πω σιγουριά ποιες θα είναι αλλά στο Κολωνού 30 κάτω ( Της Κατερίνας ) θα βρεις καλά πράγματα όπως και στο 30 πάνω καλός χώρος με καλές κοπέλες  Κολωνού 32 πάνω και εκεί έχει καλά να πας και καμία βόλτα και στης Κολωνού 27 πάνω και κάτω τώρα στην Ιάσωνος 19 πάνω και κάτω έχει πάντα σχεδόν διαμαντάκια με αποκορύφωμα την Λαρίσσα που είναι στο πάνω θα πάθεις πλάκα και στα απέναντι έχει καλά κάποιες φορές και μην ξεχάσεις να πας στην Ιάσωνος 37 πάνω και κάτω . Αυτά  ;) ;) ;)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μονης προδρομου το κοριτσοπουλο ειπαμε περασε απαρατηρητο, ειναι 20χρονο ρουμανακι που δεν το εχει το "θεμα" .
δεν πέτυχα αυτή, εσύ άλλη θα λες μια που είναι το απόγευμα  ;) ;) ;) .

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
με αποκορύφωμα την Λαρίσσα που είναι στο πάνω θα πάθεις πλάκα
Δυστυχώς η Λαρίσα έχει χαθεί! Το studio στου Ρέντη έκλεισε, το 19 είναι πολλά απογεύματα πλέον κλειστό και κανείς συναγωνιστής δεν έχει στείλει σήμα εντοπισμού της Λαρίσας :huh: >:(

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Aυτή την μουνάρα την είδα και εγώ την παραμονή πρωτοχρονιάς αλλά δεν πρόλαβα να την γαμήσω γιατί κλείνανε λόγω εκτάκτου ωραρίου.
Ξέρεις κανείς κάτι παραπάνω για αυτήν την μουνάρα η οποία κατα την γνώμη μου είναι οτι καλύτερο εμφανισιακά στην φυλής αυτήν την στιγμή!
Την έχει πάρει κανείς;
εγω την ειχα παρει πριν καμια 20αρια μερες το παιζει ισπανιδα
εχει σουπερ βυζαρες πολυ ομορφη αλλα σε εμενα βαριοταν που ζουσε..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.869
Πόντοι
606
εγω την ειχα παρει πριν καμια 20αρια μερες το παιζει ισπανιδα
εχει σουπερ βυζαρες πολυ ομορφη αλλα σε εμενα βαριοταν που ζουσε..
Και δε την εβαλες να βαρεσει καμια προσοχη?? :grin:

Επισκέπτης
Δυστυχώς η Λαρίσα έχει χαθεί! Το studio στου Ρέντη έκλεισε, το 19 είναι πολλά απογεύματα πλέον κλειστό και κανείς συναγωνιστής δεν έχει στείλει σήμα εντοπισμού της Λαρίσας :huh: >:(

Λαρισα ρωσιδα ντερεκι με μεγαλο στηθος ? 
Αυτη λες ?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Λαρισα ρωσιδα ντερεκι με μεγαλο στηθος ? 
Αυτη λες ?
Για εθνικότητα δεν έιμαι σίγουρος. Χωρίς τακούνια είναι κάτω από 1,70, και είναι με κανονικό φυσικό στήθος και έκφυλο πρόσωπο, με φυσικά μακριά ξανθά μαλλιά. Τα τελευταία χρόνια απόγευμα στο Ιάσωνος 19 απόγευμα (άλλαζε την Καρίνα).

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
παιδια δεν ξρω αν επεσα σε λαθος μερα,αλλα ριχνω ενα τρελο ακυορι στην μπαρμπαρα...απο τις χειροτερες που εχω συναντησει μεσα στο δωματιο

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
παιδια δεν ξρω αν επεσα σε λαθος μερα,αλλα ριχνω ενα τρελο ακυορι στην μπαρμπαρα...απο τις χειροτερες που εχω συναντησει μεσα στο δωματιο
αυτή από χτες έχει πάθει κάτι .

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
τι ενοοις φιλε μου? τι σου σινεβικε ?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
μπηκε τρεχοντας,ουτε γεια,διαλεξε σταση αυτη δεν τελειωνα και πηγε α με τελειωσει με μαλακια,καμια συμμετοχη...χαλια χαλια χαλια

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
μπηκε τρεχοντας,ουτε γεια,διαλεξε σταση αυτη δεν τελειωνα και πηγε α με τελειωσει με μαλακια,καμια συμμετοχη...χαλια χαλια χαλια
μαλιστα..... μπορης να μου δοσης τιν πληροφορια τι ορα περιπου πιγες? ειχε κοσμο? γιατι μου ετιχε και εμενα αυτο και ηταν πολυ ανχομενη εκινο το σαββατο.... διαβασε κριτικι μου...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
γυρω στις 2 μιση..κοσμο στο σαλονι δεν ειχε..μπηκα αμεσως..αλλα ειχε 2 πελατες σε δωματιο πριν απο μενα..φευγινας ειπε και το καλυτερο..ντυσου γρηγορα για να μπει αλλος..ελεος..ΜΑΥΡΟ

funat

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ως γνήσιος επαρχιώτης, όποτε ανεβαίνω αθήνα δεν παραλείπω να κάνω και κανα δυο καταθέσεις στα μπουρδέλα. Μ αρέσει η decadent ατμόσφαιρα και η στιγμή που η τσατσα λέει το ποιηματάκι για την κοπέλα και εσύ βλέπεις το κορίτσι με ανατριχιάζει από ηδονή. Δεν έχω βεβαια και πολυ χρονο για να κανω τεράστια μπουρδελότσαρκα, αλλά συνηθως πηγαινω στο σπίτι της Διδύμου 20, όπου έχω πετύχει όλες τις φορές πανέμορφα κορίτσια. Αύριο όμως, λόγω δύσκολων εορτών και επειδή θελω πολλή χαλάρωση προβλέπω να τρώω όλο μου το πρωινό στο άθλημα. Δεν έχω πάει πουθενά αλλού εκτός από τη Φυλής και τα κοντινά σπίτια, έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη περιοχη ή να μείνω στα μέρη?

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
γυρω στις 2 μιση..κοσμο στο σαλονι δεν ειχε..μπηκα αμεσως..αλλα ειχε 2 πελατες σε δωματιο πριν απο μενα..φευγινας ειπε και το καλυτερο..ντυσου γρηγορα για να μπει αλλος..ελεος..ΜΑΥΡΟ
εχεις δικιο .... και εμενα εκεινη την μερα το ιδειο ετιχε ειχε κοσμο..... να σου πο τιν αληθεια με τις καλεσ κριτικες που εχει δυστιχος σταματησε να παρεχη καλη υπιρεσια τιν εχουν ξεμουνιαση αυτο το πιρα πολυ χαμπαρη εκενη τιν μερα και δεν ξαναπιγα..... καπου με κομλαρε ασ το πουμε ετσι.... παντος θα ξαναπαω μολις ιρεμισουν τα πραγματα.... εκτος και αν κονομισε και μας γραφη στο μουνι τις.... αλλο αυτο!!!!!  λυπαμε χανη πελατες λυπον σου προτινο δυδιμου 20 ακαποτο και μια γυναικα χαρμα δες κριτικη μου

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Ως γνήσιος επαρχιώτης, όποτε ανεβαίνω αθήνα δεν παραλείπω να κάνω και κανα δυο καταθέσεις στα μπουρδέλα. Μ αρέσει η decadent ατμόσφαιρα και η στιγμή που η τσατσα λέει το ποιηματάκι για την κοπέλα και εσύ βλέπεις το κορίτσι με ανατριχιάζει από ηδονή. Δεν έχω βεβαια και πολυ χρονο για να κανω τεράστια μπουρδελότσαρκα, αλλά συνηθως πηγαινω στο σπίτι της Διδύμου 20, όπου έχω πετύχει όλες τις φορές πανέμορφα κορίτσια. Αύριο όμως, λόγω δύσκολων εορτών και επειδή θελω πολλή χαλάρωση προβλέπω να τρώω όλο μου το πρωινό στο άθλημα. Δεν έχω πάει πουθενά αλλού εκτός από τη Φυλής και τα κοντινά σπίτια, έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη περιοχη ή να μείνω στα μέρη?
φιλε μου εκει καλα εισαι διδιμου 20 στιν ανδριανα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
επισης ξεχασα μπηκε μεσα με την κρεμα ξενερωμα κι αυτο,στο δε ιεραποστολικο πηγα να βαλω τα ποδια τις στουω ωμους μου για πιο καλη διεισδυση και αρνηθηκε και μ αλλαξε σταση...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom