Όταν την ρώτησες:πότε θά'ρθει η Κάρολ??? Τι σου απάντησε η τσατσά???
Η τσατσά πολύ κακή πήγα και γω σήμερα στον συγκεκριμένο οίκο σε κοιτάει με ενα βλέμμα
Όταν την ρώτησες:πότε θά'ρθει η Κάρολ??? Τι σου απάντησε η τσατσά???
μου πε δε ξερει φιλε..θα περάσουμε Τετάρτη η πέμπτη να δουμε ξέρω γω..καριολα αυτη η τσατσαΌταν την ρώτησες:πότε θά'ρθει η Κάρολ??? Τι σου απάντησε η τσατσά???
μπορει να τυχε περίοδος..αν περασεις αυριο πες κ σε μας γτ πηγα σμρ κ δν ητανΌταν την ρώτησες:πότε θά'ρθει η Κάρολ??? Τι σου απάντησε η τσατσά???
πόσο με καυλώνει αυτο το κοντοπούτανο με το τουρλωτο κωλι... μου θυμιζει ινδιανα η ατιμη και εχει απο τα πιο καλοσχηματισμενα και ομορφα δαχτυλακια ποδιων(ε)....και τι δε θα δινα για να τον εχωνα μεσ το σουφροβάλβιδό της... στο δε "ρι-βέρς καου γκερλ", υπεροχο το οπτικο θεαμα!!! (και οχι μονο)...Αυτη η τζορτζια ειναι ενα παγοβουνο.
πόσο με καυλώνει αυτο το κοντοπούτανο με το τουρλωτο κωλι... μου θυμιζει ινδιανα η ατιμη και εχει απο τα πιο καλοσχηματισμενα και ομορφα δαχτυλακια ποδιων(ε)....και τι δε θα δινα για να τον εχωνα μεσ το σουφροβάλβιδό της... στο δε "ρι-βέρς καου γκερλ", υπεροχο το οπτικο θεαμα!!! (και οχι μονο)...
Καλημέρα από την πρώτη Δεκεμβρίου θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο Βεργας3 θα έρθουν κάποιες καινούργιες κοπέλες.
Κατά τα άλλα πολλά νεύρα έχουν ορισμένες κοπέλες όπως η Τζένη στο Αγκυρας12Α, Πιπίνου πρόσφατα που πέρασα από Άγκυρας και αναφέρθηκα στην Άννα με έβρισε μέσα από το κουζινακι στη Γλώσσα της η λέξη idiot δεν νομίζω να είναι καλησπέρα ας είναι δεν δίνω ποτέ σημασία άλλωστε η συγκεκριμένη κοπέλα είναι εντελώς απωθητική για μένα καλό θα ήταν να χαλαρώσει λίγο
Δεν τραβάει ούτε αυτή ούτε η Τζένη όσο για το συναγωνισμό κάτσε να επιστρέψει η Άννα και θα ψάχνουν το δρόμο πάλι όπως την προηγούμενη περίοδο που ήταν εδώ το σκορ πήγαινε 10-1Δεν της ερχεται καλα το συγκεκριμενο οικημα διοτι ειναι κεντρο αποκεντρο.Δεν κανει δωματια και χανει λεφτα.
Εχει και καλο συναγωνισμο απο το Ειρηνακι....οποτε λογικο ειναι.
Πού το θυμήθηκες έχει κλείσει εδώ και κάτι χρόνια από τα παλαιότερα μαγαζιά άφησε την δική του εποχήΤο Ξανθιππης λειτουργει ακομα;;
ευχαριστώ φίλε μ#Φίλε σου προτείνω να πάς Μεγάλου Αλεξάνδρου, παίζει πολύ μιλφοκατάσταση εκεί!